Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Trollové jsou vždy veselí a šťastní skřítkové, kteří nejvíce ze všeho milují hudbu, tanec a zpěv. Jedinou vážnější starost na světě jim dělají Bergeni. Ti si totiž myslí, že můžou být šťastní jedině tehdy, pokud budou mít Trolla v žaludku. Bohužel však už dlouhou dobu žádného na jídelníčku neměli. Trollímu králi Peppymu se totiž podaří i se všemi jeho poddanými utéct a založit vlastní veselé městečko Trollíkov, které se Bergenům, v čele s princem Chroupou, nedaří a nedaří nalézt. A tak je jejich království oproti šťastnému a barevnému Trollíkovu naplněné nabručeností, zlobou a vztekem. Naděje na změnu Bergenům vysvitne v okamžiku, kdy se jim podaří skrytý Trollíkov vyčmuchat a dokonce i unést téměř všechny jeho obyvatele. Z bergenských spárů se totiž podaří uniknout i dvěma Trollům, princezně Poppy a Větvíkovi. Těžko bychom hledali dva odlišnější Trolly, nekonečně optimistická Poppy všechny problémy řeší písní, tancem a objetím. Kdežto bručounský Větvík žije v neustálém strachu z Bergenů, netančí, nezpívá a především se s nikým nikdy neobjímá. A právě na těchto dvou hrdinech je, aby zachránili unesené Trolly z bergenských spárů. Což znamená vyrazit do jejich království, proniknout do vězeňských kobek, vysvobodit je a uniknout. A především to znamená, že Poppy a Větvík budou muset spolupracovat. A tak se tato dvojka vydává na záchrannou misi, plnou nečekaných dobrodružství a nesnází. Naštěstí na to nakonec nebudou úplně sami, potkají totiž další podivuhodnou osůbku, Bridget, která je nejen pomocnicí v kuchyni, ale i jedinou Bergenkou, která miluje zpěv, tanec a prince Chroupu. (CinemArt)

(více)

Recenze (193)

Olík 

všechny recenze uživatele

Veselé, barevné, pozitivní, pačesaté, utančené, uspívané….děti se baví, rodiče tolerují. Já osobně bych se určitě obešel bez pojídání trollů a dalších drsnějších momentů, ale moje holky to mají rádi (nemyslím, to že jsou trollové požíráni :D) a o to přeci jde v prvé řadě. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Krasny animak plny velmi peknej hudby,kde sa roztomili Trollovia vydavaju na zachrannu misiu,nemam co vytknut,balzam pre moje oci i usi a nemozem zabudnut na uzasny soundtrack od Justina Timberlakea...:-) ()

animario 

všechny recenze uživatele

Spousta trolů tady straší růžovým peklem a duhovou apokalypsou na LSD (i já se toho bál a shlídnul jsem je spíš náhodou) ,ale vůbec. Trollové jsou překvapivě zábavnej animák se sympatickým vizuálem a nadsázkou,nikoli jen pro děti. Minimálně první polovina je fakt prdel.Ke konci tomu trochu dochází barvy,což je způsobený zbytečně dlouhou stopáží.. 3,5* 🌈. ()

Deb 

všechny recenze uživatele

Hezká hudební pohádka. Děj má spád, je to vtipné a úsměvné. Jednoduchá zápletka, kterou děti snadno pochopí. Pro dospělé je to příjemný odpočinkový snímek. ()

figliar 

všechny recenze uživatele

Ďalší rodinný a zábavný animák od DreamWorks, ktorý ťaží z muzikálového prevedenia podobne ako megahit Frozen. Všetky decká sa v kine náramne bavili, ja som sa tiež vôbec nenudil aj napriek jednoduchej pointe, ale uvítal by som menej barbínkovského štýlu. Ale aj tak sa mi Trollovia páčili. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Pre mňa osobne veľké pozitívne prekvapenie, lebo som čakal peklo na úrovni Chipmunkov. Zo začiatku to tak aj vyzeralo, ale asi po štvrťhodinke som sa naladil na bizarnú výtvarnú stránku aj pseudobábkovú animáciu a začal sa solídne baviť. Oceňujem svojský humor, ktorý sa nebojí ísť (aspoň čiastočne) proti zažitým mantinelom rodinných animákov. Do značnej miery podobne dada zážitok ako tretí Madagaskar, ale toto mi sadlo ešte viac. 7/10 ()

tereez 

všechny recenze uživatele

Animovaný Bollywood jak vyšitý; je to tak pozitivní, třpytivý a sladký, až z toho skoro začnou bolet zuby. Kvalitativně se to zpočátku hodně blížilo Šarlotině pavučince a chvílemi jsem obdivovala všechny 15+ v sále, že se kvůli dětem tak hezky obětují.. Přibližně v polovině filmu to ale zachránili Simon & Garfunkel a pak už se to jen zlepšovalo i přes předvídatelný děj. Celkově to bylo překvapivě málo vtipné, ale vizuálně hezké, škoda počeštěných písniček.. ()

AnnalieseK 

všechny recenze uživatele

Duhovoušké, třpytivoušké, heboušké, slaďoušké, nadýchaňoušké a... otravné? I tak by se dal nazvat tento film. Klasická zápletka, kdy parta trpaslíků, nejspíše příbuzných s Nyan Cat, jsou v ohrožení další partou emařů, kteří jsou šťastní jen, když naše barevné postavičky na tripu sežerou. Do toho se princezna žůžovosti bude snažit napravit jednoho zapřísáhlého bručouna a hodit na něj pár svých třpytek. Co se v pohádce bude dít, a jak to vše skončí zajisté odhadnete. Věřím, že pro děcka fajn podívaná, pro dospělého už celkem přeslazená nuda. Musím ale podotknout, že třešničkou na vykakaném cupcaku jedné postavičky jsou písničky, které se ve filmu vyskytly. Ty se mi fakt líbily a celkem daly filmu rychlý průběh. ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Barevné to je, zpívá se tam, tančí se tam, občas vtip.... pro děti asi dobré, mě to moc nenadchlo. Nejvtipnější byly nečekaně ty písničky a situace kde se vyskytovaly. ()

dudo0606 

všechny recenze uživatele

Veľmi milé, ale naozaj len pre deti. My dospelí už v tom vidíme tú recykláciu námetu šmolkov, popolušky, Bridget Jonesovej a iných, tak v tom nevidíme moc originality. Avšak spracovanie bolo pekné a hudba chytľavá, veď predsa vybrali mnoho známych a skvelých pesničiek, tak na pozretie to bolo celkom príjemné. ()

Black-star 

všechny recenze uživatele

Není nic tak odporně neroztomilého jako trollové.... větší úspěch by příště možná měly mončičáci!!! Ach ten Dreamworks.... ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Zřejmě mě dostihla dospělost. Jinak si nedokážu vysvětlit, že bych byl z nějakého animáku tak zhnusenej jako z Trolů. Je vidět, že je to fakt pro ty nejmenší diváky. Neskutečný barvičky jak na LSD, trolové zpívají, tančí, nejspíš jsou i na drogách. Všichni se milujou, objímají a příběh je tak plitkej, že i Pokemoni jsou oproti tomnu scénáristická perla. A to přitom jsme už tolikrát viděli, že JDE natočit film pro děti aby to bavilo i jejich dospělejší doprovod, však si vzpomeňte na všechny ty Megamysly, Bezzubky, a občas i Pixary. Tohle je ale pro lidi starší 15 let čistý zlo. Slovy Cervenaka jsem měl chuť dupat, dupat a dupat. ()

Shaddy1 

všechny recenze uživatele

Velice zvláštní pohádka pro děti nabitá naivitou a pozitivní energií. Sakra, nechce se mi tomu věřit, ale bavilo mě to, i když to byla naprostá blbost. ()

RAFT 

všechny recenze uživatele

Trollové ,no jako malý sem měl pár rakových postaviček s jejich dlouhýmy vlasy.A ejhle za několik roků vznikl celovečerák no musím uznat ,že se animák vcelku povedl ,děcka do 7 let si ho určitě zamilují.Dospělí se pobaví nebo už další východisko unudí, já sem se například bavil .60% ()

Maniik88 

všechny recenze uživatele

Slniečkársky dobroserový homo-výplod. Parta have a fun dúhových panákov, ktorých jediným poslaním je spievať a baviť sa sú nesmierne otravní. Jediný trochu rozumný trol je na pokraji spoločnosti a ďalší, čo sa venuje východným poznaniam je tradične zosmiečnený a nakoniec ešte k tomu lump. Takže tak, čo si z toho deti mali zobrať? Radšej im to nepúšťať. Podprahovo im tu totiž vštepujú defektné chovanie. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele

Dvouletá dceruška to pouští pořád dokola... Po 274-té repríze (nedívám se, jen to stále slyším) si myslím, že to je povedené... Je nutné brát v potaz cílovou skupinu, a takto s tím nemám vůbec problém... ()

elimS 

všechny recenze uživatele

75% - komentář 20ti slovy: Je to sice kýč a spíš pro mladší poblikum, ale bavil jsem se i já. Hezky barevné, všechno plyšové a soundtrack fakt dobrý. ()

Související novinky

Startuje Best Film Fest

Startuje Best Film Fest

14.12.2016

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Reklama

Reklama