Reklama

Reklama

Daddy's Little Girl

  • USA Daddy's Little Girl
Trailer 1

Obsahy(1)

Derek je rozvedený muž, ktorý nadovšetko miluje svoju jedinú dcéru. Jedného dňa je jej bezvládne telo objavené voľne pohodené na pláži. Polícia konštatuje znásilnenie a následné umučenie na smrť. Keď už sa zdá, že páchateľ zostane nepotrestaný, Derek úplnou náhodou narazí na stopu. Následné dolapenie vraha spúšťa sled udalostí, na ktoré do smrti nezabudne. (*CARNIFEX*)

(více)

Recenze (75)

verbal 

všechny recenze uživatele

Doplňující prekvél ke Ctihodnému občanovi, který naprudko a bez servítků podrobně ukazuje, co se vlastně dělo v garáži Žerárda Řiťlera, na což tehdy Holýúd neměl koule. To klokani jsou z jinačího těsta a přinášejí do obýváku nejednoho pošahaného sadisty hodinku čirého vzrušení a zběsilých masturbačních fantazií, nejednoho popeláře s večerně vystudovanou filmovou teorií hodinku čiré nudy a „intelektuálního“ opovržení a nejednoho soudného diváka hodinku pocitu čiré spravedlnosti a všeho, co chybělo v Padesáti odstínech šedi. A tak zatímco Smaženic utírá z monitoru čerstvý ejakulát a Livingblb si otráveně raději skočil vyprstit ségru, já tomu napálím trestné tři za zdržování a doufám, že v Padesáti odstínech temnoty se Kristián zmůže alespoň na ten anál ostnatým drátem, aby si u toho pár těch patologicky obézních krav, co způsobily šíření té hnisavé infekce, zděšením rozmačkalo svou oblíbenou kočku. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Když mě tyhle exploiťáky, v nichž se jede pořád a znova jedno a to samý už 40 let beze změny, prostě ukrutně nudí. V tomhle konkrétním případě si tvůrci ještě přisadili neúměrně dlouhou stopáží. Já osobně jsem si z toho žádný velký zážitek neodnesl, ale uznávám, že v rámci daného subžánru je film celkem funkční. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„LIDSKÉ TĚLO DOKÁŽE VYDRŽET TOLIK BOLESTI…“ /// Bacha! Vono to moc nehororuje (jako nestraší, debile!). Je to spíš takový drama vo rozvedeným taťkovi, co má dcerku na víkend, bejvalka ho sere… brácha taky… prostě drama. Jednoho rána je malá Georgia v - prostě pryč a děj nenuceně přechází do mstitelský části, která nestraší. Spíš někoho bolí, páč je plná vynalézavý tortury. Psychologicky to maj zmáklí, páč vám je vlastně dobře (relativně), když osoba na skřipci trpí. Asi za to může vrozenej smysl pro spravedlnost, že film i při dentistickejch úkonech baví. A přitom tady nejde vo žádnej mstitelskej hon na hajzla. Jen vo prachsprostý ubírání kyslíku! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Krvácení u nás zastavujem ledlampou. 2.) Můj hrdina je Keller Dover. 3.) Thx za titule ,,petrik1“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Po 20 minutách jsem to musel vypnout - děsný amatérský film? Herci příšerní!!! Bez talentu! Toho tátu snad vybrali přímo někde v podniku u obráběcího stroje? i když se tady píše, že bude mučit a že to je šílené, možná až budu mít náladu, tak těch 45 minut posunu vpřed! ..........Tak jsem to dal na 0:58, kdy začíná mučení a i tak musím potvrdit, že je to amatérská sračka. (P.S. Verbal*gay je KOKOT!) ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Australie+Revenge+Torture= Absolutní nářez! Film se ze začátku jeví jako rodinné drama a z ničeho nic ŠOK! 6 Letá holčička je unesená ze své postele a brutálně zavražděna, zde mi opravdu tekly slzy proudem, velmi silný emotivní nátlak je kladen na diváka a poté, co se otec rozhodne vzít zákon do svých rukou a dopadnout vraha své dcery za účelem pomsty to začne!! Nejšílenější, nejrealističtější, nejextrémnější torture všech dob! Tohle je úplně jiná liga, tenhle film se nemůže srovnávat s filmy typu dosalja, snuff 102 či všechny ostatní nezajímavé srajdy, kde nejde nic vidět. Zdejší gore je opravdu nepříjemné na sledování, já sám jsem měl problém neotáčet hlavou, něco takového jsem v životě neviděl !! Film opravdu jen pro otrlé se silným žaludkem !! Absolutně bezchybné efekty a profesionální produkce tenhle horor posunují hodně vysoko. 80% ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tedy co původně vypadá jako tuctové mírně vypjaté australské rodinné drama s nesympatickými postavami, se zvrtne v maximální tragédii. 6ti letá dcerka rozvedených rodičů je v noci unesena a neznámým pedofilním sadistou mučena, znásilněna a zavražděna. Neznámý vrah se pro otce nestane po jisté době tolik neznámým a fotřík se přichystá na pomstu. Od druhé poloviny filmu sledujeme pomstu otce na vrahovi jeho dcerky, která dosahuje těch nejextrémnějších hranic !! Vrah je mučen 6 dní těmi nejšílenějšími způsoby, divák sleduje ty nejsadističtější možné praktiky s prostřihy na krásné vzpomínky otce na svoji dceru. Film nabírá obrátky čím dál víc, krev teče proudem, hudba hraje hlasitěji, řev je čím dál hlasitější ... Dost často toto píšu, ale tentokrát je to pravda na 100% ... Tak intenzivní "TORTURE" masakr jsem neviděl ani nepamatuju, jeden z nejsadističtějších filmů co jsem za poslední rok viděl ... Pomsta je sladká ... ?????? ... šest VELKÝCH OTAZNÍKů ... Neskutečně bombastickej torture revenge flick ... ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

V souboji s "The Tortured" a "7 Days" vychází jeho australský bratříček jako jasný vítěz. A to i přes tu počáteční roztahanost, připomínající pověstné ticho před bouří (v tomhle případě spíš před orkánem), v níž si tvůrci připravují pevnou půdu pod nohama. Protože v momentě, kdy se zhrzený tatík dozví skutečnou identitu vraha jeho dcerky, nastává v jeho sklepení nefalšovaná tortura. Pro nepřipravené diváky to může být docela peklo, jelikož i mně se dlouho nestalo, aby mě nějaké explicitní násilí zvedlo z gauče. Ale stalo se. Hlavní hrdina si totiž mučení své oběti neskutečně užívá, a divák mu prostě fandí. Tuším, že zdejší drcení kolena a trhání zubů si budu živě pamatovat ještě nějakou dobu. Jop, je to síla. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Pomerne nevydarený pokus o torture drámu, v ktorej sa papá pokúša filmovo už dávno peskúšaným spôsobom načrtnúť spravodlivosť. Celé je to mylka a smrť dcéry je len zámienkou na pár krvavých radovánok pre cielenú divácku obec. Tá sa síce dočká, no nepotrebnými vsuvkami, ktore spôsobili tú závratnú minutáž.. Bolo už ďaleko lepšie aj bez "gore " a preďaleko úprimnejšie. Kengura teda takto žáner nenakopla. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Austrálsky revenge kúsok o rozvedenom otcovi, ktorému niekto unesie, znásilní a zabije šesť ročnú dcéru. Polícia je tradične bezmocná a keď otec narazí na nové informácie, rozhodne sa všetko vziať do vlastných rúk. Celkovo priemerný žánrový kúsok, ktorý je v prvej polovici možno až zbytočne pomalý, zdĺhavý a príliš mi nesedel ani hercami, ktorých otravný prízvuk znel ako by mali permanentne plnú hubu horúcich zemiakov. Ale druhá polovica; kde sa to už rozbehne a vystupňuje až do nečakane brutálneho mučenia je zaujímavejšia a svojím vyznievaním až zdrvujúca. Hodnotil by som za 2*, ale pre tú prekvapivo intenzívnu násilnosť trochu prilepším, + navyše od režisérovho predchádzajúceho, chabého hororu "Come and Get Me" ide o exemplárny posun vpred. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Největší možná rána postihla tuhle průměrnou rodinku. Diváka v prvních desítkách minut táhne a zajímá, kam to celé povede. A jsou to docela silné minuty. Pokud ovšem viděl trailer nebo některou z fotek, je mu to hned jasné. Otec mučitel slušný, celé to na mě dolehlo ale tak nějak méně účinně, než bych předpokládal. Policie je tradičně bezmocná, otec to tak vezme do svých rukou, začne to mírným škubáním „oběti“, končí řevem, který budou slabší povahy hůř snášet. Pro každého něco, na mě až moc vydatná stopáž.. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Derek je rozvedený muž, ktorý nadovšetko miluje svoju jedinú dcéru. Jedného dňa je jej bezvládne telíčko objavené voľne pohodené na pláži pri mori vo Fishe's Point. Polícia konštatuje znásilnenie a následné umučenie na smrť. Keď už sa zdá, že páchateľ zostane nepotrestaný, narazí Derek úplnou náhodou na stopu. Následné dolapenie vraha spúšťa sled udalostí, na ktoré do "smrti" nezabudne. Prvá polka priemerná dráma. Ale čo prišlo potom, to bol nárez. Revenge na mňa pôsobí rovnako uspokojivo ako keď Barca porazí v El Clasicu Real. Keď je zákon bezmocný, musí prísť iný druh satisfakcie. Komu sa pozdávali snímky ako "Tortured", určite si príde na svoje. Akurát, že tento je, čo sa techniky mučenia týka, originálnejší, a hlavne omnoho krutejší. Miestami to bolelo aj mňa (až som si trhal vlasy). Konečne som po dlhej dobe videl horor čo mal "ku**a" grády! - 80% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Nijak originální příběh o pomstě ve starozákonním duchu. Byť tortura je na celém snímku nejzajímavější, klidně by se bez ní obešel. Jenže autoři natočili film právě kvůli mučení. To je sice uděláno obstojně, leč nijak vynalézavě. Za své existence již lidstvo vymyslelo daleko rafinovanější způsoby, jak člověka postupně odpravit. Pro případné zájemce doporučuji knihu Martina Monestiera Historie trestu smrti. Dozví se zde nejen jak ponížit a rozebrat člověka na jednotlivé součástky, ale i řadu zajímavých historických faktů, jak krutě skončila spousta významných osobností v dějinách. Jinak drcení kolena ok, se zuby už to bylo horší. Ač trhání vypadalo realisticky, tak trikoví specialisti zřejmě u skutečného trhání nikdy nebyli... A co se týká Dereka - neustále jsem měl nepříjemný pocit, že jeho posedlost vlastní dcerou nese výrazné rysy pedofilie. Možná by se nakonec ukázalo, že oba bratři podědili deviaci po...otci? Fanoušci splatter a gore jistě šokováni nebudou, jelikož mnohem odvážnějších filmů je dosti. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Verbal má pravdu. Tam kde Ctihodný občan Butler končí, Tátovo děvčátko začíná... Australáci nemají problém s ničím a tak co by v úzkoprsých USA neprošlo, ukážou klidně naplno. První polovina filmu je horor sám o sobě. Horor v němž se ocitnou rodiče, kterým někdo zabil ditě. Brutálně a násilně. Ani si nedokážeme představit s jakou šílenou bolestí musí takový rodič žít. podle mně se z toho už nikdo nemůže nikdy vzpamatovat! Druhá polovina filmu je o odplatě. Leckdo tu pointu (navíc nikterak složitě skrývanou) vykecal a tak půjdu rovnou k věci. Odsoudit film jako zbytečně násilný a krutý je snadné. Ale známe všechna ona temná zákoutí svého já? Dokázali bychom vraha chytit a jen tak předat spravedlnosti? Kolik takových bylo pak diagnostikováno jako ,,nemocných'', puštěno po pár letech ven aby mohli způsobit další tragédii a další bolest v další rodině? Zasít zmar a nekonečný smutek, kde by jinak byla láska, klid a mír? Co s takovým lidským odpadem? Opravdu by jste jej dokázali pustit? Naštěstí nikdo z nás nemusí řešit bolest Dereka i následnou úvahu - co s tím idividuem... Myslím si, že normální člověk snad i při tak velké ztrátě ničeho takového schopný nebyl... V tom se mi zdál Derek trochu mimo svojí vlastní kontrolu... Navíc to byl bratr na kom prováděl všechny ty zákroky i když - možná tím spíše byl nutkán... Zrada z jádra vlastní rodiny... Ale ať tu filozofujeme jakkoliv, nikdo neví co by dělal. Nikdo se za tu hranici nedostal a tak je trochu směšné, psát tu v komentech úvahy o zbytečném explicitním násilí jako nejeden uživatel... Těch případů i v ČR už bylo dost, - bohužel, kdy nějaký úchyl usmrtil dítě. ---- Tenhle film beru spíše jako sondu do jené lidské duše, která podlehla smutkem nesmírnému zlu... Možná, že si to ve filmu Michal Thomson zbytečně moc užíval, jinak ale Austráli zase předvedla něco tak trochu mimo klasický rámec a to se cení... * * * * ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

No tak Austrálie se opět vycajchnovala. Kristepáne....Tohle je záležitost pouze pro hledače torture porna, pro všechny ostatní je to podívaná za trest, což je vlastně i malým obsahovým spoilerem, jelikož se jedná o revenge torture, jak bylo možné vidět například v tomto kusu. Zde se jde (bohužel) ještě o kus dál, a to takovým způsobem, že jsem se opravdu nemohl na všecky scény souvisle dívat. Hnus, hnus a ještě jednou hnus. Kladným bodem budiž silný, dramatický úvod, záporem, s odhlédnutím od toho, o čem se bavíme, budiž tlamoidní obsazení. Nikomu, kdo se nepřipraví na nejhorší, tohle nedoporučuju, ale v rámci žánru je to špička. Tfuj! ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Príjemné prekvapenie. Teda vlastne ani tak nie, pretože na základe tunajších komentárov som predsa len čakal niečo lepšie, ale aj tak som si veľké nádeje nerobil. Omyl. Ide o výborný film, ktorý je akoby zložený z dvoch žánrových častí, ktorých náhle striedanie sa udeje približne v polovici snímku. Prvá polovica je čistokrvná dráma, síce dosť uťahaná a zbytočne vláčna, na druhú stranu je tu však prítomný výrazný emocionálny náboj, ktorý z veľkej časti nastupujúcu nudu odoženie. Druhá polovica je už hotový hororový torture masaker, kde sa milujúci otec umučenej dcérky na úchylnom grázlovi riadne vybúril. Mučenie je tak premyslené, tak detailné a to nielen po vizuálnej stránke, ale aj po zvukovej (praskanie kostí...), že mi v niektorých momentoch teda riadne hrklo. Niet sa čomu diviť, pretože niečo tak strašné si ako otec dcér nechcem ani len vo sne predstaviť. Kiežby mal na grázla viac času. 75/100 ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl docela drsnej pozdrav z Austrálie.Hodně mi to připomínalo film The Tortured,kterej byl ale podle mě o něco slabší.Tohle mě prostě dostalo víc.Rozjíždí se to jako rodinný emocionální drama a končí to jako krvavej torture nářez z kterýho mi nebylo moc dobře.Tohle pochopí každej rodič.Ani se hlavnímu mstiteli nedivím,že se zachoval tak jak se zachoval.Protože já být na jeho místě (a někdo by mi unesl dceru a následně ji zabil) zachoval bych se úplně stejně.Už se mi dlouho nestalo aby mi z nějakýho filmu běhal doslova mráz po celým těle.Nesouhlasím tady z některými komentáři,že film byl zdlouhavej a pomalu se rozjížděl.Tohle bylo totiž nutný "zlo".Čím víc vím o postavách tím víc s nima soucítím,což je logický.Kdyby se šlo hned na věc určitě by to nemělo stejnej efekt.Za druhé nesouhlasím z komentáři typu,že herci byli špatní.Za sebe musím říct,že obsazení 6ileté dcery i role otce bylo vybráno bezchybně.Otec pro mě svoji roli zahrál reálně a opravdu jsem s ním soucítil.Pravdou je že ostatní herci byli spíš průměrní,ale o to tu přece nejde.Pro mě jako otce byl tenhle snímek hodně silnej co se týče emocí.A ač mám rád krev a mučení(samozřejmě ve filmu) tak pro mě byla drsnější ta první část snímku bez mučení.Což je zhruba do 50 minuty.Samotný mučení je hodně krvavý a hlavně detailní,takže i milovníci gore(což jsem i já) si přijdou na svý.Jediným mínusem filmu byla identita vraha,kterou jsem vytušil po pár minutách.PS.Nechápu lidi co můžou dát odpad viz.třeba LIVINGDEAD to mi fakt hlava nebere ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Nechci se tady znovu chvástat svoji dokonalostí, ale já odhalil psycho vrahounka dříve, než vůbec stačil svůj čin spáchat. Sympaťák od pohledu. V rámci zachování překvapení ho v tomto komentáři pomalejším divákům samozřejmě neprozradím, protože zcela chápu, že informace o tom, že tím hajzlem je šeredný brácha hlavního hrdiny by mohla narušit celé další sledování. Úvod byl přiměřeně dlouhý a přiměřeně nudný. Mnohem horší byla část následující, kdy se tatík pokoušel psychicky vyrovnat se smrtí své dcerky. Tato část byla opravdu těžce o hovně. Bez přehánění! Následovala ovšem část samozřejmě nejzajímavější, na kterou jsme se všichni v koutku duše těšili - vykonání spravedlnosti. Ti nejsadističtější z nás si jistě malinko povzdechli, že na mučícím stolečku nic až tak děsivého neproběhlo. Proběhla pouze standardní satisfakce, která je ovšem rozhodně lepší než 20 let análního průzkumu za mřížemi. V rámci žánru bych tento film asi zařadil těsně mezi ty podařenější. Zkrátka líbilo, ale neoslnilo! ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Uff ! Už dlouho jsem neviděl něco takového. Přibližně hodinu se skoro nic neděje, krom toho, že se dozvíme o znásilnění a zabití jeho dcery, což je ale velice emotivní. Pak ale přijde to, na co jsem se těšil celou dobu. No .. musím uznat, že tohle už je pro hodně silné žaludky a troufám si říct, že jedno z nejlepších mučení, co jsem kdy viděl. Při některých scénách, jsem se chytal za hlavu a řval s obětí. Opravdu kvalitní, brutální film. Nedoporučuji a doporučuji :o) ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Jeden naštvaný otec, touha po pomstě po mrtvé dceři a vrah připoutaný ve sklepě. Více než 3/4 filmu jsou o tom, jak je vrah brutálně mučen a tak pokud máte chuť podívat se jak je někdo provrtáván, řezán, zapalován a už ani nevím co všechno, zde je toho více než dost. Já bych ale přeci jen požadoval více. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Austrálie, Francie, Španělsko jsou pro mě zárukou kvality.Tentokráte snímek od klokanů, který byl hodně silně emocionální a brutální. Když to vezmu popořadě, první polovina napsána jako výborné drama, které si najde svou jednu silnou scénu, kdy holčička zemře. To jsem jen tak tak držel slzy. No jo, ale co přišlo pak, to bylo Torture inferno. Otec bere zákon do svých rukou, vyhledá vraha a to, co s ním udělá je nad rámec všech brutus filmů co jsem zatím viděl. Tohle bylo nejlepší a nejbrutálnější mučení co jsem kdy viděl. Takové skvělé gore se taky jen tak nevidí a nejde poznat menší náznak CGI či nějakého bordelu. Vážně krása. Některé mučící techniky jsem snad nikdy neviděl a u některých momentů jsem i já (docela otrlý divák) řekl, tohle je už docela dost. Nic jiného než plný počet. 45 minut jen mučení a mučení. Nedoporučují všem, protože na tohle musíte být vážně připraveni. ()

Reklama

Reklama