Reklama

Reklama

Vítejte na palubě

  • Francie Bienvenue a bord ! (více)

Obsahy(1)

Martin to má pravděpodobně v hlavě trochu pomatené. Proč by jinak zastavil podezřele vypadajícímu stopařovi, když v rádiu slyšel o nebezpečném uprchlém vězni? Teprve když je tento muž v jeho autě, si Martin uvědomí, že by mohl být nebezpečný. Nakonec raději uteče ze svého auta a stává se sám stopařem. Na chvíli se zdá, že to zabralo. Dokonce prožije krátký románek se ženou, která mu zastavila. Ale stopař v jeho autě ho znovu dožene... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

Oskar 

všechny recenze uživatele

Obsazení Pierra Richarda do role chvástavého drsňáka se ukázalo jako chybné. Viděl jsem ten film kdysi před lety a říkal jsem si, že teď, když už na to budu připraven, třeba nebudu předpojatý a změním názor. Ale víte co? Je to ještě horší, než jak si to pamatuju. ;-) 40 % ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Film dvou půlek, v té první na dálnici se jenom plká, ta druhá začínající policejní stanicí je bohužel kratší a kdyby mělo lepší pokračování než má, mohl by to být průměrný film. O netypickém obsazení se už kolegové zmínili, Pierre 15 let po svých nejlepších kouscích už prostě není, co býval. V tomto případě asi televize vědí, proč jej nevysílají. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Pierre Richard /Roztrzity, Velky Blondyn s Cernou Botou, Utek 1978/ v roli drsnaka. Ono mu aj ide verit - Richard bol vzdy chlap, len jaxi nema kondicku a je tu zufalo malo vybuchov, rvaciek a chcelo by to aspon 1 autonahanacku. A Richard mohol zapracovat na svalovej hmote aspon, takto je to len sivy, sedivy a nicim vyznamny priemer : 50 % ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Netradičně obsazení herci vypadali zajímavě, ale ve filmu se prostě mnohé věci opakují, jen s malými obměnami. Škoda. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama