Reklama

Reklama

Found

Trailer 1

Obsahy(1)

Marty, fanúšik hororových filmov a komiksov, je v škole obeťou šikany. Prednedávnom však prišiel k hrozivému nálezu - odrezanej hlave nachádzajúcej sa v bratovom šatníku. Objav mu pomohol prísť na skutočnosť, že jeho brat je brutálny sériový vrah. Všetko zlo sa na neho začína rútiť z každej strany, ale on si musí zachovať chladnú hlavu, čo v dnešnom svete plného násilia ľahké nie je... (ash99)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (70)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že to bude hloupý, amatérský a zbytečně dlouhý. Bylo to hloupý, amatérský a zbytečně dlouhý. Prostě špaténka. Kvituju zapálení tvůrců, protože natočit tohle za pár šušňů, to už chce řádný nadšení pro danou věc, navíc borci si vypomáhají všema těma béčkovýma a céčkovýma hororama, tu na plakátu, támhle na videokazetě (ano, na vi-de-o-ka-ze-tě, pro mladší generaci- taková ta černá krabička, designově určitě hezčí než dévédéčko... předchůdce blu-ray... :-). Ale prostě ten film je nuda, na psychologickou stránku je to moc nedomrdlý, měli přepnout výhybku víc do hororu, jako slasher by to i mohlo šlapat. Ale ať nejsem za kazišuka, ten starší brácha toho malýho maníka byl dobrej psychouš a ten jeho krutě zlej pohled jsem mu i docela žral. A poslední záběr, buhahaha, jo, o tomhle mluvím... ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Herci sú základ. Nie keď točíte slasher, nie keď točíte monster horor, ale keď točíte vážny znepokojivý psychologický film, istý vyšší štandard proste potrebujete. A nie je to len problém detí. V určitom okamihu (scéna v kostole) som ten film prestal brať vážne. Keď chlapci pozerali horor, aj úchylným finále, mohli vytiahnuť Found medzi hororovú špičku. Keby to zvladli adekvátne stvárniť. Strašná škoda ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Teda ... fakt hustej snímek ... Na jedné straně je to vyloženě nízkorozpočtový, o pár hercích, takový celý divný scénářem, že člověk nechápe, co chce tvůrce vlastně říct ... Na druhý straně je to tísnivý, tíživý, znepokojující, nepříjemný, nepříjemně kamerově detailní a ve výsledku extrémně znechucující až traumatizující. Závěr filmu jsem jasně pochopil, o co tu vlastně šlo a bylo to ažsmutný. Dost psycho, dost real ... ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„VÍŠ, NIKDY BYCH NEUDĚLAL NIC, CO BY TI UBLÍŽILO. JSEM TVŮJ STARŠÍ BRÁCHA…“ /// Marty a jeho Chlapectví… Artovej horor, plnej divnejch hereckejch kreací. Nebo spíš dramatický drama (plný divnejch hereckejch kreací), který je určeno měkčí odnoži fans Srbskýho filmu. Artová píčovina, co se mění v píčovinu magorskou. (Tohle vás vážně uspokojilo? Uchyláci!) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Stejnojmennou novelu, kterou napsal Todd Rigney, neznám. 2.) Udělá mě jen kuřba vod uřízlý hlavy. 3.) Thx za titule ,,sheffield358“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Můj brácha má prima bráchu s patologickými sklony. Například sbírání černých bowlingových koulí a nekrofilní orál bez možnosti nálezu spermatu v žaludku oběti.. Je to ultralevné, ale není to headless. Je to zvrácené, ale použitím praktik metafilmu de facto sebeočisťující. Má to i příběh, ale lepší nad ním hlouběji nepřemýšlet. Dvě věci jsou neoddiskutovatelné. Úvodní komiksová montáž titulků je i včetně hudby famózní. Schirmer má doma pod polštářem uříznutou hlavu vlastní mámy a všichni mu tvrdí, jak uměle vypadá.. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Filmový rozpočet byl pouhých 8.000 dolarů. (Tereszka33)
  • Film byl zakázán v Austrálii pro dlouhé a detailní zobrazení sexuálního násilí. Později byl film vydán na DVD o dvě minuty zkrácený. (Tereszka33)

Reklama

Reklama