Reklama

Reklama

Náhradník

  • Francie La Course à l'échalote (více)

Obsahy(1)

Snaživý bankovní úředník Pierre Vidal má v soukromí spoustu starostí. Milovaná Janet se s ním po dvou letech začíná otravovat, jejich vztah jí připadá příliš stereotypní a fádní. Zato v práci Pierre přechodně povýšil: zastupuje ředitele po dobu jeho dovolené. A právě tehdy navštíví banku maskovaný lupič a ukradne veleváženému klientovi důležité listiny! Pierre se rozhodne vynechat z té záležitosti policii a dopadnout pachatele sám. Jediné vodítko pro něj představuje jízdenka, kterou zloděj na místě činu vytrousil. Pierre se rozjede do cílového místa. Pierrova nenadálá cesta opředená tajemstvím však vytrhne Janet z nudy dost nežádoucím způsobem. Dívka propadá žárlivosti a vydává se po stopách podezíraného milence… (Česká televize)

(více)

Recenze (66)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Tímto filmem jsem pokaždé profrčela jako rychlík a pokaždé mi v hlavě utkvěly dvě poněkud šílené scény. Ta první se týká oné již zmiňované záchodové mísy a ta druhé vany, ale pochybuju, že by se takhle dal přežít požár obrovské vily. No, ale je to film a já se v tom rýpat nebudu, protože bych si pokazila dobrou náladu, kterou mi tenhle film navodil, když jsem ho viděla pěkně v klidu a užila si ho. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nadprumerna Richardovka, ktera mi prislo, ze se trochu lisi. Jednak tu je docela originalni, zajimavej a sviznej pribeh, kdy to nejdriv vypada, ze pude o delani bordelu v bance a nakonec se z toho stane hon na lupice. Pak Pierre, ackoliv se mu porad stavaj malery, tak mi neprislo, ze by tady byl vylozene za saska. A navic je jeho pritelkyne super sexy Jane Birkin. No a krome toho tu je par perfektnich a originalnich forku, takze film rychle utece a dobre pobavi. ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Zub času ohlodal film na kost: moc z něho nezůstalo. Začátek, kdy se přepečlivý bankovní úředník snaží řešit pracovní povinnosti a zároveň svou žárlivost v uvadajícím vztahu, byl nadějný a měl náboj. Jakmile se děj přesune z Francie do Anglie a nastane honička za a před gengstry, rozpadne se vyprávění do nesourodých a, žel, ne příliš vtipných epizod. SHRNUTÍ: Od tajných schránek v bance má vždycky klíč ještě někdo další. ()

Rosalinda 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že na mě to bylo moc potrhlé a akční. Mám radši pomalejší a více konverzační komedie. Nicméně také jsem se zasmála a hodit tento film do průměru, tak to si fakt nezaslouží. Hodnotím tedy slabší čtyřkou. Bez Richarda by to ale vůbec nebylo ono a Jane Birkin by to nezachránila, vždyť skoro nehraje. Ale celkově vtipné zpříjemnění letního večera. ()

andrii 

všechny recenze uživatele

Vydal se to spočítat vypočítavé "trans"akci. Pro klid pokladny, skrze křeslo papírování, expres vytržen, na Ostrovy, jeviště mumraje. Srovnat čísla, zabránit parafování rafinované fúze múz. Muž činu. Očko na vklady a výběry, který bohatě uplatnil i své vlohy, nesporně úsporné polohy. Parádník železných rezerv. Neušetřil si ani finální mat správci centrální kasy nad Seinou. Cinknuté existenci uzamkl bank. Sen, scénu při Temži. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama