Reklama

Reklama

VOD (1)

Příběh, který poslal celý svět do kolen a dal naději všem, kterým život rozdal jen nízké karty. V historicky první sérii televizní show „Británie hledá talent" předstoupil před krutou porotu a nepřátelské obecenstvo Paul Potts. Nevzhledný, jako exot ohlásil, že zazpívá operní árii a ve svých čtyřiceti letech sklidil to, co doposud od života – výsměch a kopance. Naposledy. Paul Potts začal zpívat árii z Pucciniho opery Turandot a jeho život se v té vteřině navždy změnil. Za pár okamžiků mu uslzená porota ležela u nohou a diváci nadšeně aplaudovali. Soutěž nakonec oproti všem předpokladům a sázkovým kurzům vyhrál, jeho operní vystoupení shlédlo na YouTube 120 milionů lidí, operní album, které následně vydal, se stalo nejprodávanější deskou v několika zemích světa. A na začátku byl jen drzý tlusťoch, který chtěl veřejně zpívat operu. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

jirkamikymikes

Není nad originál.

 

Ale teda upřímně, nevim co je na tom příběhu tak senzačního. Jako jo, život mu nepřál, hlas nádhernej. Ale když tu kleopatra zas tak "žensky" píše, že je to film na zvednutí nálady, tak já to mám přesně naopak. Pokud je v prdeli introvertní jouda s takovymhle hlasem, tak co má říkat ten, co tenhle dar od Boha nemá?

No dal jsem 4* za Cordena a Pottse, ale jinak příběh celkem tuctovej a chlápek by se neměl blbě ani bez hlasu. Toť můj názor. :)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Související novinky

71. Zlaté glóby - výsledky

71. Zlaté glóby - výsledky

13.01.2014

71. udělování Zlatých glóbů v hotelu Beverly Hilton skončilo. Moderátorská dvojice Tina Fey a Amy Poehler dala rychle zapomenout na nepříjemnost, kdy prasklý vodovod kolem poledne zatopil červený… (více)

71. Zlaté glóby - nominace

71. Zlaté glóby - nominace

12.12.2013

V odpoledních hodinách našeho času vyhlásila Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu nominace na 71. Zlaté glóby. Největšími favority se staly se sedmi nominacemi filmy 12 let v řetězech a… (více)

Reklama

Reklama