Reklama

Reklama

Moone Boy

(seriál)
  • Irsko Moone Boy
všechny plakáty
Trailer
Velká Británie / Irsko, (2012–2015), 6 h 57 min (Minutáž: 22–29 min)

Hrají:

Chris O'Dowd, Peter McDonald, Aoife Duffin, Amy Huberman, Johnny Vegas, Simon Delaney, Mark Huberman, David Rawle, David Pearse, Andrew Bennett, Tom Hickey (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(18)

Obsahy(1)

Martin Moone je mladý chlapec, který se spoléhá na pomoc svého imaginárního přítele Seana při vypořádání se s nejasnostmí života v šílené maloměstské irské rodině. (MMR)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

MMR 

všechny recenze uživatele

Jsem rozčarován, protože nevím, jak se k tomu postavit. Příběh mě sice celkem zaujal, ale je to natočeno zvláštním způsobem. A postava Chrise je zvláštní, nevím, jak ji pořádně zařadit... ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Ten malej kluk aspiruje na největší pako ve vesmíru, i když ty tři ségry mu fakt nezávidím :-) Výtečně, Chrisi, výtečně, takhle pohodovej, ale hlavně vtipnej seriál, to se jen tak nevidí. Osmdesátky, Irsko, fajn muzika- někdy a někomu stačí fakt málo :-) A kdo z nás jako malej neměl svého imaginárního kámoše/kámošku? No... je pravda, že v mém okolí kromě mě očividně nikdo... ale tak kdo by se něčím takovým chlubil, že... že?? :-) ()

Reklama

geklon 

všechny recenze uživatele

Jak Geklon poprvé z modré do červené přetáhl seriál, který svým (ne)laskavým humorem zaslouží podstatně víc než laborování mezi 70%. Lépe než napsaný, je tenhle materiál natočený a odehraný. Chris O'Dowd jsi jako 12 letý určitě zažil na západě Irska svoje, ale vykreslení postav si snad musel vymyslet. Trojice ošklivých starších sester, imaginární kamarád v podobě Chrisova současnýho já, Bonnerovic dvojčata - Martinovi trapitelé.... a představitel hlavního hrdiny, Martina je okouzlující mimouš, který si svoje svizelný prokousávání se životem relativně užívá.....a na výsledku je to znát. Calvin a Hobs na Irský způsob. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Open. My. Flipping. Guts. What a piece of work this Martin Moone is! --- ... no, a teď mi laskavě řekněte, co já si teď jako počnu? Po dobrý dva tři tejdny mi Moone Boy dokonale suploval rodinný večery: sledovat jsem ho možná mohl úplně sám, do víru tohohle neodolatelnýho irskýho maloměsta jsem se však jako hotová součást Mooneovic rodinky spolehlivě přenášel večer co večer. A teď najednou nic, prázdno - materiál vyčerpán a já tápu. Tohleto je totiž definice nepřitažlivý přitažlivosti, opravdu; a jinými slovy taky definice irskýho humoru se všemi jeho klady i zápory. Respektive hlavně klady. --- Martin Moone je rozhodně jednou z nejpozoruhodnějších, a snad i nejlíp napsaných dětských postav sitcomovýho světa - ať se vám to líbí, nebo ne - a pro mě osobně vrchem představuje takovou o mnoho let mladší (a pár kilometrů dál na východ situovanou) verzi Homera Simpsona. Čim dál tim víc mi přišlo, že Martinův mozek funguje na přibližně stejnym principu - a možný inspiraci ostatně nasvědčuje i jeho "Ohhh, creeeaaam!!". :) --- (Majella je ta správná dětská láska a doufám, že se pro třetí sérii nějakym způsobem vrátí na scénu.) ()

Splasher 

všechny recenze uživatele

Tak nejdříve bych doporučil do zdejšího profilu připsat slovo Irsko. To tu teda hodně chybí. O'Dowda moc nemusím, ale tohle se mu docela povedlo. Nominace pro Rawlea rozhodně nebyla jen roztomilým gestem, ale zaslouženým oceněním. Sky prokazuje, že má nejen hodně peněz, ale i hodně odvahy. Připomenout můžu například jejich adaptace Pratchetta, Idiota na cestách, Bug Adama Buxtona nebo i letos úspěšné Hunderby Julie Davis (úspěch přičítám té odvaze a ne kvalitě). Jen tak dál a za chvíli se dostanou před CH4 a BBC. ITV bude vždycky kulhat vzadu. ()

Reklama

Reklama