Reklama

Reklama

Lady Ice

všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Akční
Izrael, 2010, 7 min

Režie:

Liron Peer

Obsahy(1)

Do kraje přišla Paní Zima provázena velkým zvířetem. Její setkání s mladou rodinou skončilo tragicky. Rodiče ve snaze ochránit jediného syna přišli o život, zvíře Paní Zimy bylo těžce zraněno. O dvacet let později Sen žije sám, s velkým zvířetem, kterému jeho rány vyléčil. Do kraje se vrací Paní Zima. Mezi dvojicí vzniká zvláštní vztah. Strach jednoho a odpor druhého se mění v lásku. Oheň a led, živé srdce proti chladu živlů. Láska zdaleka nepřekoná vše, i když existuje způsob, jak bytosti tak rozdílné mohou být stále spolu. (Jezinka.Jezinka)

(více)

Recenze (4)

liskam 

všechny recenze uživatele

No tak tohle byla taková romantická slaďárna, že si musím dát tlačenku s octem a cibulí, čepovanou Plzeň a velkýho Jagermaistra. Za mě 45% ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Krásne... bola by z toho pekná rozprávka... kľudne to mohlo byť dlhšie a dabované... ale veď tá podstata sa zmestila i do tých 7 minút.... ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

No nevím nevím.... hudba strašná.. vůbec se k tomu snímku nehodila, akorát spíš zastávala rušivý element. Ale příběh to byl docela hezký, pointa tam taky byla, takže 3,5*. ()

Reklama

Reklama