Reklama

Reklama

VOD (1)

Rybářské městečko Tickle Head chátrá a neprosperuje. Šance na záchranu se objeví v podobě výstavby továrny, která je však podmíněna nejenom konkrétním počtem budoucích zaměstnanců, ale především vlastním doktorem... Kdysi býval Tickle Head v Newfoundlandu hrdým rybářským přístavem, kde žili silní, stateční a důstojní lidé. Otcové vycházeli na lov brzy zrána a vraceli se za čtrnáct hodin, aby poskytli svým rodinám střechu nad hlavou a potravu na stůl. Lidé měli smysl života, měli záměr. Dnes je Tickle Head finančně zruinované a lidé utíkají za prací do města na pevninu. Avšak místní usedlíci, jako například Murray French, jsou příliš pohodlní na to, aby zvedli zadek z barové židličky a vydali se hledat práci do města. Místo toho vystojí dlouhou frontu na sociální podporu. Přitom právě oni budou muset rozhodnout o budoucnosti své rybářské vesničky, protože šance na záchranu tu je – vybudovat továrnu, která dá lidem trvalou práci. Vesničané budou muset taktizovat a přesvědčit mladého doktora Paula Lewise, aby se tu usadil. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Krásné to bylo. *:+* Brendan Gleeson je uber sympaťák. Chtěl bych ho za hodného strejdu, co by mne učil chytat ryby a filosofovat o životě. Za zlýho strejdu bych chtěl Raye Winstona, který by mne učil rvát se, nadávat a balit Hayley Atwell, chlastat by mne učili asi oba. *:D* V podstatě je to remake Doktora Hollywooda s Michaeecflem Je. Fffoxschem nebo pilotu Doc. Martina či Hart of Dixie. Klobouk dolu před poetikou, kamerou a režií, tenhle patos a mraky ptákovin by neprošli v 99% případech ve většině produkcí. Překvapil mne Kitch, v téhle poloze ho neznám. Celkově moc fajn. Film který když pustíte mamince a babičce, tak se jim bude líbit, v podstatě to má hodně blízko k těm flákům co dávají v neděli odpoledne na Primě I guarantee it, ale je to o moc lepší, o moc. I guarantee it 8/10 ()

Roseinka 

všechny recenze uživatele

To bylo tááák kouzelný. :) Nebudu kecat, pustila jsem si pouze a jenom kvůli Tylorovi. Mohla bych se na něj dívat celý den... :D Moc jsem od toho nečekala, ale strašně mě to překvapilo. Byl to krásný úsměvný film, strašně pěkný příběh, vtipná zápletka. Nenazvala bych to přímo komedií, ale kterým žánrem to nazvat mě nenapadá. Všichni v malém přístavu strašně sympatičtí a prostě. Myslím, že se k tomuhle filmu vrátím víckrát. Je to parádní oddychovka. 7/10 ()

Reklama

campix 

všechny recenze uživatele

Veskrze zklamání. Upatlaná snaha o komediální žánrovku, kde nefungují vztahy mezi postavami a postavy jsou zároveň poměrně nesympatické. Důkazem atraktivity můžem být to, že jsem si myslel až zhruba do poloviny, že se děj odehrává v Irsku a ne v Kanadě. Až takhle mě to vtáhlo. Finálním rozhřešením je poselství, že velké korporace zachraňují život zapadlým vesničkám, protože tam staví velké sklady a továrny. Díky, ale tohle jsem úplně nepotřeboval. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,PŘIPADÁM SI, JAKO BY MĚ POSLALI NĚKAM DO STŘEDOVĚKU…" /// Byla jedna prdel, kterou s rybama vopustilo i štěstí. Teď by v ní mohla stát továrna, ovšem… Doktor jako spása. Přípravy na příjezd a vlastně celej film vo snaze udělat z Tickle Head šťastný místo pro městem zkaženýho chlapa je… milej. Celá vesnice (vlastně přístav – pardon!) riskuje krk a reputaci pro úspěch ,,projektu“ a kecal bych, že jsem se 2x (3x, 4x) nahlas nezasmál. A i když se to zprvu nezdálo, vyklubal se z toho pohodovej film o prdelákově, kterej získal zpátky to co ztratil. Hrdost. A taky štěstí. (takže se kurva připravte na velkou dávku optimismu!) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem starosta a neustále přemejšlím, kdo by mi pomohl tu naší prdel semknout. 2.) Jsem doktor a všichni mě serou. 3.) Thx za titule ,,wbali“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Lež může být zákeřná, milosrdná, sprostá, nevinná či třeba sladká. Tahle od obyvatel newfoundlandské rybářské vísky, kde tresky dávají dobrou noc, byla spíše pragmatická, jakkoliv neobratně realizovaná.. Pohoda z toho tryská, Gleeson tradičně válí a některé očekávané věci nečekaně nepřijdou, nicméně k lepšímu hodnocení mi scházelo, aby autoři lépe využili těch 10 let na vypilování vlastního počinu a humorné situace vypointovali tak dobře, jako když improvizované středisko odposlechů zachytilo sex po telefonu. Ten prostor tam byl, ale co už. Důležitější je, že v ložnicích se zase heká. Důstojnost je zpět.. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (6)

  • Gordon Pinsent je jediný ze tří hlavních herců, který ve skutečnosti pochází z Newfoundlandu, kde se natáčelo. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v kanadských lokalitách Newfoundland a Labrador a na poloostrově Bonavista. (Terva)

Reklama

Reklama