Reklama

Reklama

Tihle tři umí natropit nejednu neplechu a ani dnes nezůstanou pozadu. Společně s nimi zažijeme dobrodružství staré 65 milionů let. Splňte si svůj sen! Připoutejte se, stroj času vyráží na cestu! Ernie, Max a Julia se ocitají v hnízdě toho nejhoršího z nejhorších. T-rexe! K jejich překvapení se nestanou potravou, ale jsou bráni jako mláďata a tak začíná jejich dobrodružství! Budou čelit prehistorickým monstrům a nebezpečí na každém kroku aby si zajistili návrat zpět do své doby. Naštěstí nebudou sami, protože potkají spousty zajímavých stvoření a s nimi není o zábavu nouzi. Podaří se Erniemu, Maxovi a Julii bezpečně vrátit domů? To zjistíte, ale teď... (Intersonic)

(více)

Recenze (26)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Pro nejmenší publikum, což znamená do 10 let ideální animovaná pohádka, pro starší těžká kravina. Neberu Dino Time jako špatný snímek, ale je zaměřený pro ty nejmenší. Bohužel jsem o něco málo starší, takže 4/10 = 40% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Takový celkem obyčejný film, který nemá překvapivý děj, nemá překvapivý závěr a snaží se hodně moralizovat o tom, jak je rodina důležitá. Netvrdím, že to jsou špatné hodnoty, jen to je už celkem nuda. Grafická stránka spíše fajn, humor spíše dětinský, prostě další animák, který celkem snadno zapadne. ()

Lefty86 

všechny recenze uživatele

Je znát jistý amatérismus. Chvílema se snaží tvářit jako "dospělý" animák typu Shrek nebo Madagascar. Ale růžový Tyranosaurus s řasama se řadí spíš mezi kraviny z Minimaxu. ()

Jano... 

všechny recenze uživatele

Na začiatok musím povedať, že vidieť tento film nebol tak celkom môj nápad... pretože, čo sa mňa týka, ružový tyranosaurus škeriaci sa z plagátu ma odplaší s väčšou istotou ako kúpajúcich sa ľudí v mori trojuholníková plutva... Ale videl som, prežil som a musím o tom niečo povedať. Príbeh nebol ktoviečo, mal síce pár zaujímavých bodov, no väčšinu s gráciou zabil komentár hlavnej postavy (videné s SK dabingom), ale som si istý, že byť tak mladší o pár rokov, páčilo by sa mi to (možno trochu) viac. Posolstvo o matkách a deťoch nebolo celkovo zlé, ale ja obecne podobné zápletky nemusím a myslím, že to dostalo viac priestoru ako muselo. A príbehy z dinosaurieho sveta o "sarchošoch," dinosaurých matkách, sirotách a vyhynutí boli prinajlepšom priemerné, no prekvapilo ma, koľko pravekých vychytávok (perie na malom tyranosaurovi...) v nich bolo vopchatých. Vtipy boli väčšinou hluché ako polená, ale 2-3x som sa úprimne zasmial. Takže celkovo... ľahký podpriemer. Čo ma však ešte celkom prekvapilo, bola animácia. Vzhľadom k roku výroby som čakal (oveľa) viac. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Takže, jste dítě. Máte rádo dobrodružství. Zajímají vás "strašní ještěři". Je vám do deseti let. Nejste zase úplně nároční a tudíž vás neurazí růžový Tyrannosaurus rex s mateřskými sklony. Poté si troufnu tvrdit, že jste na dobré adrese. Barevné prehistorické dobrodružství spíše pro menší. Zastavil bych se u slova "nejmenší": Prosím vás, mohl by mi někdo vysvětlit, proč v každém animáku, kde vystupují jakákoliv zvířata si nějaké musí odskočit na onen svět (v tomto případě pouze několikaminutová krvelačná bitka)? Myslím, že realita všedního života (tady boj dobra se zlem) lze vykreslit i jiným způsobem. Ale zpátky. Já osobně bych se snažil alespoň trochu zachovat reálné kontury pravěkých obyvatel (bylo by to i svým způsobem poučné).....ale co už s realitou na šestileté dítě. Jinak rozhodně pohodový pranimák, spíš než celorodinná pixárovka, tak ve stylu Minimaxu....za zhlédnutí určitě stojí! ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

Slabšia animácia a hoci to neviem presne vysvetliť aj napriek tomu to malo svoje čaro a tomu zodpovedá aj moje hodnotenie. Inak súhlasím s komentárom john986. ()

marek29 

všechny recenze uživatele

Ten název docela sedí, protože leda citově rozhašená matka po porodu bude mít asi zážitek z této podívané pro děti větší, než my všichni ostatní. Totálně neoddiskutovatelná záležitost pro mladší diváky. Logické nesrovnalosti proto nemá cenu vypočítávat, neboť by to mělo stejnej smysl jako dupat do kaluže a divit se tomu, že to cáká všude kolem 😒 Animák pro děti s nicméně nevšední grafikou, téma: klasická cesta do historie a zase z5. Pustil jsem si to jen z velké filmové nudy na Mallorce, jinak bych to doporučil snad jen dětem. S trochou nadsázky a uznáním průměrnosti i na poměry pohádek 2,44 z 5.. Na víc tu potenciál opravdu není. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Boooring!!!! Veľmi nezaujímavá a nudná rozprávka, ktorá nepoteší ani len vzhľadom a dokonca si myslím, že aj pre tých, ktorým je to určené (teda deti do 5 rokov) to musí byť dosť nezáživné. Animácie boli celkom fajn, ale prevratné teda určite nie. A celkovo tie nápady sa mi veľmi nepáčili, napr. už toľko omieľaný ružový T-Rex....WTF? Slabý podpriemer. 35 % ()

HiccupIII 

všechny recenze uživatele

Opravdu pěkný. A proč takové hodnocení? Protože mě tenhle film zabavil v opravdu pochmurné a nudné chvíli mého života.Byl jsem hrozně znuděný a nemohl sem vyhrabat žádný pořádný film co by stál za to a teď je tu tohle. Na první pohled nic moc ale jak mě to vracelo do let kdy sem byl malý děcko tak mi to dost zvedlo náladu. U takovýchhle filmů mi je smutno že nejsem malej capart, pro ně to muselo být opravdu úžasný film. Chápu že se někomu nemusí líbit červený dinosaurus s řasami co chrání a kamarádí se s ostatními dinosaury ale mě to přišlo roztomilý. Mě ten film zabavil a líbil se mi a proto dávám takové hodnocení. ()

john986 

všechny recenze uživatele

Ja hlasuju za moje deti, kterym je to urceny (3 a 5 let), kterym se to libi (narozdil od vlazne prijatyho Ledovyho kralovstvi) a chcou to poustet porad dokola!! Je mne uplne u .... jestli je tam ruzovej tyranosaurus a mym detem taky, chci jim poustet filmy podle jejich prani, a ne, co ma kladny hodnoceni... "treba Tim Burton ma mezi animakama fakt nekolik super hodnocenych kousku, ideal pro maly deti, po nich budou sladce usinat!" Mam pocit, ze vetsina hodnoticich nepochopila rozdil ve filmech pro ne a pro deti, takze at jdou fnukat nekam jinam. ()

izinka 

všechny recenze uživatele

Perfektní animák pro nejmenší dítka, věk okolo pěti let je ideální. Jinak pro dospěláka nuda, animace nic moc. Takže hodnotím podle nadšení dětí. **** ()

pukjus 

všechny recenze uživatele

Trochu pre deti v husliach ktoré keď im upratovačka varí mlieko pred spaním všetky plačú že chcú spojku do ruky a učiteľky ich chcú niečím zabaviť... Ale asi(až) 2 veci boli naozaj vtipné pre normálnych ľudí. Ale neodporúčam pozerať len tak vo voľnom čase. ()

Kalda69 

všechny recenze uživatele

Tak nevim jestli jsem videl tohle nebo "pokracovani" (Back to the Jurassic) obe maji stejny popis na IMBD, ale rozhodne dobra sranda pro maly deti. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 2/10 ... Vizuální stránka: 4/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 3/10 ... Celkový dojem: 2/10. ()

Mangano 

všechny recenze uživatele

Je to jako volební spot o matkách samoživitelkách s odpornou animací a skoro nulovým dějem. Fuj. Jednu hvězdu dávám za to, že mi to celkem rychle uteklo, a já se tak teď můžu dívat na něco jinýho. ()

XTrader 

všechny recenze uživatele

Kravina, co víc dodat. Růžový tyranosaurus rex co se chová jako matka, má dlouhý řasy, "svoje děti" nazývá miminkama a působil spíš dojmem bíložravce. Blbost. ()

teseth 

všechny recenze uživatele

Nuda a šeď, která nemůže bavit ani ty nejmenší. Sice se chvílemi snímek pokouší být tím pravým pro dospělé ale fakt se to nedaří. ()

Reklama

Reklama