Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(36)

Daniel Tosh, Waco O'Guin a Roger Black přinášejí animovaný seriál o politicky nekorektních dobrodružstvích skupiny strážců národního parku. Ať už jde o potraty, práva sexuálních menšin nebo náboženství, velitel strážců Woody Johnson a jeho parta řeší všechny problémy tak, že pověst jejich parku je široko daleko nejhorší. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

venca163 

všechny recenze uživatele

Problémem tohohle seriálu je, že si za ty tři série nedokázal moc vybudovat ústřední postavy. Z 6 hlavních se snad dá brát jako jediná plnohodnotná postava s trošku víc propracovanym charakterem Steve. Ten medvěd, ta kundička a Woody dají dohromady tak za jednu a půl postavy, navíc ten medvěd kopíruje takovej ten ohranej prototyp cynika co hazí hlášky z gauče. Tlusťoška a černoch už jsou vyloženě do počtu, jejich jedinym atributem je nějaká úchylka, což je na celej seriál fakt málo. Rozebírání a šťouchání do citlivejch témat jsem si samozřejmě užíval, i když ta nevyzrálost se projevila i v poměrně dost kolísavý kvalitě jednotlivejch dílů. Některý momenty morálně na hraně jsou ale prostě k nezaplacení. Rozhodně to stojí za vidění, protože podobných pokusů pořád neni dost. Nejoblíbenější postava: retardovanej kámoš toho rednecka s kšiltovkou a jeho osvícený momenty. (75%) ()

colis 

všechny recenze uživatele

Zkouřil jsem se a sjel celou 1.sérii najednou - nic lepšího jsem udělat nemohl. Umíral jsem smíchy. Nyní jsem v druhé sérii a kvalitativně to zatím neupadá. Občas je nějakej díl slabší, ale i přesto má u mě tento seriál úspěch! Pecka :) EDIT: Zkouknuto celé. Mrzí mě, že to má jen 3 série, protože to je brutální nálož! Tento seriál si dělá srandu snad ze všeho a ze všech. Jen nedoporučuji koukat u jídla. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Je to sprosté, nekorektné a perverzné, ale hlavne neuveriteľne vtipné. Kombinácia výborne uletených postáv, nekompromisnej nekorektnosti a hlavne stopáž aj počet epizód, ktoré skončili skôr, než by sa zajedali. Toto je seriál, ktorý sa nebojí ukázať realitu nášho sveta. Rozhodol sa pre ňu veľmi morbídnou a pre spoločnosť zviazanú miliónmi stupídnych pravidiel nekorektnou formou. A preto je to taká zábava. Pretože porušuje pravidlá a robí si zo všetkého srandu. Niečo mi hovorí, že takéto seriály už moc vznikať nebudú, preto som za každý podobný kúsok veľmi rád. Woody a jeho partička sú neskutočné hovädá a zaručene pobavia. V rámci svojej viery dodávam, že so všetkými zobrazenými prejavmi rasizmu, xenofóbie, sexizmu a homofóbie zásadne súhlasím. Animák pre dospelých, ktorý je založený na čiernom a sprostom humore. ()

geklon 

všechny recenze uživatele

První dva díly mě nečekaně vyrolovaly víčka až někam hluboko do vnitřka očních důlků, poměrně dost fórků bylo nadmíru brutálních, ale vtipných, i smíchy jsem vyprsknul. Zbytek první série se mi tak bomba nejevil a celá ta podobnost s McFairlainovýmy ptákovinami, mi trošku kazí chuť v dalším sledování. Samotný fórky jsou super, ale postavy jsou špatně a navíc hodně okatě recyklovaný, ze všech možných úspěšných seriálů. Od tvůrců sázka na jistotu. O de mě 70 %. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Něco mi říká, že takové seriály už moc vznikat nebudou, proto jsem za každý podobný kousek velmi rád. Woody a jeho partička jsou velká hovada a zaručeně pobaví. V rámci korektnosti dodávám, že se všemi zobrazenými projevy rasismu, xenofobie, sexismu a homofobie zásadně nesouhlasím. S1: 75% S2: 80% S3: 85% ()

Galerie (245)

Zajímavosti (80)

  • Ethel je jediná postava, kterou dabuje žena. (pethrik)

Reklama

Reklama