Reklama

Reklama

Nashville

(seriál)
  • Austrálie Nashville
Trailer
Drama / Rodinný / Hudební
USA, (2012–2018), 88 h 51 min (Minutáž: 41–44 min)

Tvůrci:

Callie Khouri

Hrají:

Connie Britton, Hayden Panettiere, Eric Close, Charles Esten, Jonathan Jackson, Sam Palladio, Kourtney Hansen, Robert Wisdom, Powers Boothe, Judith Hoag (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(124)

Recenze (23)

kleopatra 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hudební seriálek, který se nevzdává a táhne se tak dlouho, dokud si ho neoblíbíte nebo si někde po cestě do finále neprostřelíte mozek při tisícím pohledu na uplakanou tvář. Přitáhne jméno Callie Khouri, autorky scénáře filmu Thelma a Louise a člověk to tam pořád tak jako obsesivně hledá, jenže marně. Písničky jsou kupodivu docela snesitelné a chytlavé. ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Ačkoli mi většina country hudby leze na nervy, k mému překvapení mě pilotní díl hodně zaujal. Zákulisí hudební branže i politckých kruhů, k tomu malá i velká osobní dramata jednotlivých aktérů. Nashville zkrátka vypadá velice slibně. Pilot - 80 % ()

Martinibaby 

všechny recenze uživatele

Nikdy by mě nenapadlo, že bych někdy byla schopná nalézt jakékoli zalíbení v žánru country, ale Nashville se s přehledem postaral o přehodnocení tohoto mého postoje :) Dějem mě seriál okamžitě "vcucnul" a tak jsem si celou dobu jen užívala krásné a schopné herce a přijemnou hudbu. Tématické okruhy, které Nashville zahrnuje jsou pro mě z velké části zajímavé až osobní (až na tu politiku samozřejmě, ale to by nebyla Amerika, aby zrovna tuhle část vynechali) a seriál si mě tedy v poměrně krátké době prostě získal. Jsem zvědavá, co bude dál. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Zatial S1. Obecne country nemusim, ale soundtrack tohto sa mi povacsine paci, nech uz to o mne vypoveda cokolvek. :) Trochu problem sa nejak ztotoznit s postavami a pripada mi, ze by na dej bohato stacili dvacatminutovky, ale budiz. ()

McClane 

všechny recenze uživatele

Hodnocení pilotu: Country není můj šálek kávy, ale Nashville se zatím jeví jako solidní dramatický seriál o stárnoucí country hvězdě a mladičké zpěvačce, která se nebojí jít přes mrtvoly. 70%. ()

danecek24

všechny recenze uživatele

70. Zlatý Glóbus za rok 2012 - nominace (2) - Nejlepší herečka v seriálu (drama) - Connie Britton, Nejlepší herečka ve vedlejší roli v seriálu, minisérii nebo TV filmu - Hayden Panettiere ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Po prvních pár dílech prvních série jsem byl poměrně příjemně překvapen tím, jak nenáročně a přitom příjemně mi u tohohle seriálu utíkal čas. Pravdou je, že žánr country není úplně můj šálek kávy, ale ta hudba se mi tady líbí. Třeba The Lumineers příjemně překvapí. V postavách si každý určitě najde tu svou oblíbenou a pak se nestihne divit, čím vším ji za pouhou jednu sérii dokážou protáhnout. Vážně, tohle je přesně jeden z těch seriálů, kde je snad třeba si dělat poznámky, protože se toho děje strašně moc a všechno se rychle mění a člověk je až překvapen, co vše se stane. Někdo by mohl říct, že je to až překombinované. Asi si dám na chvilku pauzu a poté se vrátím ke druhé sérii. Nenadchne a neurazí, proto 70 % ()

geklon

všechny recenze uživatele

Dallas? Né, Naschvile. Potenciál prakticky stejnej jako v případě ropné ságy, ale do prkýnka, nevím proč něco mě na téhle nalakované tří akordové odrhovačce těžce přitahuje... né není to ani vyhnívající Connie a ani královna honících fantazií Hayden. Je to ta nezvykle neznámá půda, ta americká country scéna...... tak neznámá, že mě to fakt bere. Tohle je vážně Amerika, se vší tou ubohou pozlacenou škvárou a 90' záměrem, z muziky vyždímat co nejvíc. Pilot je vážně zajímavý..... především díky tématu. Uvidíme jak dlouho se může tahle country opera udržet v mém zájmu. Rozhodně vážnej kandidát na mý velký Guilty Plessure. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Po 1. sérii. Chytlo mě to o dost víc víc než loňská hudební novinka Smash. Hudební čísla jsou hodně fain (Hayden by se svou vizáží a hlasem asi prorazila i na hudebním trhu) a vztahy na pódiu i za ním mi přijdou trošku dospělejší než právě ve srovnávaném Smash. Druhou sérii si nenechám ujít. 7.5/10 ()

Loooki 

všechny recenze uživatele

Nice. Nedá sa povedať, že by som mal veľmi v obľube country, ale mám rad Britton a oplatilo sa a tie pesničky a dej(intrigy, hudobny biznis, trocha politiky, intrigy) mi neliezli krkom.Hodnotené po II.sérii. ()

Dixieboy 

všechny recenze uživatele

Seriál, který má velký potenciál a pochází z hlavy Callie Khouri (scénář pro film Thelma and Louise). Nashville, krásné město plné skvělé hudby a intrik. Konečně něco, co boří všechna klišé spojená s country music v ČR. Tohle má spád, herecké výkony a fantastický soundtrack! Jen by mohli do malých rolí zatáhnout i opravdové hvězdy country :) Na takovou Shaniu Twain nebo Faith Hill bych se moc rád podíval :) Ale bylo fajn viděl Pam Tillis, Vince Gilla, Brada Paisleyho a pár dalších. První řada končila výborným a pořádně dramatickým finále a jsem rád, že byla potvrzena řada druhá. S postavami se totiž velice snadno ztotožníte a oblíbíte si je i přes to, že jsou někdy pěkně protivné :) Druhá, třetí čtvrtá řada je opravdu napráskaná prvotřídní hudbou, která vlastně ani moc nezní jako country. A všichni hlavníherci si zpívají svoje vlastní party, je to úžasné! A všem vřele doporučuji soundtracky. ()

Sennhie 

všechny recenze uživatele

Seriál má ten správný náboj či atmosféru, chcete-li, a skvělý soundtrack, ale příběhově je to prázdné a povrchní. Holt, když někde přidáte, jinde musíte ubrat. ()

DandaPiper 

všechny recenze uživatele

Velice povedené. Dobře rozehrané na všechny strany. Rayna - zaujme vyzrálejší, dospělé publikum, Juliette - zaujme mladistvé a teenagery. Nechci se řadit stále ještě do teen, ale jednoduše si myslím, že Juliette je zajímavější a rozhodně sympatičtější. Hayden byla, je a bude vždycky kočka a do role mladé, půvabné a talentované Divy se prostě hodí perfektně. Ještě se mi myslím nestalo, abych si postavu oblíbil po tak krátké době jako je 21 epizod. Celej Nashville (rozuměj město ..vlastně i seriál) je prostě strašně pohodovej a příjemnej. Vedlejší postavy totéž. S těma nesmyslama, co ted natáčí je Nashville rozhodně jeden z těch kvalitních seriálů, kde Vás to, co se bude dít dál jednoduše bude zajímat. ()

mik3shka 

všechny recenze uživatele

Do doby, než jsem začala Nashville sledovat, jsem neměla absolutně vůbec žádný vztah ke country žánru. Nyní? Miluju ho! Je to parádní seriál prošpikovaný kvalitní hudbou, vztahy po "éémericku" a dobrými hereckými výkony. Nepřestal mě bavit ani po dvou sezónách a třetí napjatě hltám dál... ()

Cheyenee 

všechny recenze uživatele

Po úvodních dílech hodnotím tak 60-65%. 100% za téma, protože country music je můj nejoblíbenější žánr. Uvidíme, jak se to bude vyvíjet. ()

Dejna 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě baví, opravdu moc! Mám za sebou teprve první řadu, ale už teď jsem nadšená, Rayna je ženská a star, jak má být a Juliette si i přes její povahu nelze neoblíbit.. Vedlejší postavy a jejich příběhy také šlapou jak hodinky (jen nějak nemůžu přijít na chuť přeslazené Scarlett a jejím věčně našpuleným rtům :-). Moc se mi líbil příběh Averyho a jeho "cesta" ke slávě, jo, takhle to asi v showbusinessu chodí, baby :-)), nebo dějová linka Deacon - Juliettina máma - závislost. O jiskření mezi ústřední dvojicí (kterou je pro mě Rayna a Deacon) ani nemluvě, ten společný akustický duet na jevišti někdy v polovině první řady byl naprosto dechberoucí. No a poslední dva díly první řady - masakr. :-o Takže za mě 4,5 z 5 - postavy, hudba a děj, vše naprosto super! Aktualizace po 05x09: Přidávám pátou hvězdičku, i když s těžkým srdcem a slzami v očích.. Connie Britton byla, je a bude úžasná! ()

Pattrick 

všechny recenze uživatele

Britton vs Panettiere, dvě sexy country kočky.. Slušně rozjetý seriál, taková klasická podívaná o podpásovkách, rodinných problémech. Hodně velké plus je v soundtracku, vážně skvělé skladby zaznívají. ()

rosewita 

všechny recenze uživatele

Seriál pre fanúšikov country hudby je ako balzam na dušu. Pre tých, čo neobľubujú tento štýl hudby, seriál môže byť otravný, je tam ozaj dosť hudby. Oceňujem, že seriál zachytáva momentálne problémy tejto scény (definovanie tradičnej country music v kontraste Rayna/Juliette), ktoré sa aj v reále riešia, napr. najnovší rozruch okolo vyjadrení Blake Sheltona o "Old Farts" country music. Pre fanúšikov country skvelé momenty seriálu, keď sa objaví skutočná country hviezda, napr. Chris Young na party vydavateľstva v 11.časti prvej série. ()

Reklama

Reklama