Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Štyri nízko postavení astronauti uviaznu na orbitálnej sanačnej stanici po tom, čo na palubu svojej lodi prinesú záhadný prístroj a všetok život na Zemi zmizne. Na nič netušiacu posádku sa chystá zaútočiť zmutovaná gumová kačička menom Gary, ktorá chce otvoriť portál do svojej zlej dimenzie a ovládnuť vesmír. (figliar)

Recenze (7)

pilarius 

všechny recenze uživatele

Konečně se mi podařilo sehnat anglické titulky, tak jsem se mohl pohodlně podívat. Co tu máme? Carterovou, Lanu, Willa, Pippina, se Suluovým hlasem a dvěma gumovými kachničkami v prodlouženém dílu Rádobyčerveného trpaslíka. Smysl to moc nedávalo, chování postav už vůbec ne, ale nebylo to blbé, nýbrž vizuálně příjemné a vtipné, nemluvě o tom, že zrovna tenhle herecký ansámbl prostě žeru, takže přihrávám na prozatímních 60 %. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Máme tady Amandu a Robina ze Sanctuary a pak tu blbku Kreuk ze Smallville. Na vesmírnou stanici si posádka vezme gumovou kačenku, která skrývá překvapení. Triky jsou hrozné na rok výrovy 2012. Příběh taky nic extra. Ale bylo fajn zase vidět část sestavy ze Sanctuary. 45% ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ale jo, nakonec z toho vypadala celkem příjemná blbina, byť mě to ze začátku vůbec nebavilo a všechny postavy mi byly strašně protivné. Nakonec jsem si je ale celkem oblíbil, dostal se do té zápletky a naštěstí i do toho humoru, který byl spíš nevtipný než vtipný, ale světlá místa rozhodně měl a třeba ta "děsivá" plavba živé gumové kachničky byla prostě super :D Jen mě strašně mrzí, jak nevyužité to vlastně bylo. Buď to mělo být mnohem víc parodické (protože tak se ten film chtě-nechtě tváří), nebo mnohem víc absurdní a šílené, protože teprve potom by Space Milkshake bylo fakt něco. Takhle bohužel skončilo někde na půl cesty a nemám žádný důvod si to pouštět znova. Slabé 3* ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Parádně obsazený mix céčkové cypoviny od Asylumu a parodie na space opery, jejíž scénář je ale po hříchu slaboučký a herci se spíš baví a přehrávají, než že by se o něco pokoušeli. Protože ono není pořádně co. Vlastně si dokážu tak docela představit, že samotné natáčení mohla být daleko větší bžunda, než je nakonec samotný výsledek. ()

kiwi88 

všechny recenze uživatele

Space Milkshake jsem chtěla vidět proto, že v něm hraje Amanda a Robin. A zbytek je děs. Kreuk jsem neměla ráda ani ve Smallville. Celý film je spíš parodie na sci-fi, než cokoliv jiného. Najde se pár vtipných scén a to je tak vše... Daleko vtipnější, než celý film, jsou záznamy ze sci-fi conů, kde Amanda o natáčení Space Milkshake mluví... :D ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo pouhých 20 dní v kanadských produkčních studiích v Regině. (Borrtex)

Reklama

Reklama