Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Camille potkala Erica v šestnácti. Vášnivě se do sebe zamilovali a Camille porodila holčičku. O 25 let později Eric Camille opouští kvůli mladší ženě. Na silvestra se Camille najednou vrátí v čase do své minulosti... Je jí opět šestnáct. Znovu se setkává s rodiči, kamarádkami, svým dospíváním... A s Ericem. Uteče a pokusí se tak změnit svůj i Ericův život? Nebo se do Erica opět zamiluje, i když ví, jak to dopadne? (AsArg)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

Pevek2 

všechny recenze uživatele

Navratu do minulosti uz bylo v ruznych filmech nespocet. Ten Lvovske je lepsi v tom, ze vrati poucenou a hlavne vyzralou hrdinku a misto na neskutecne precizni variovani toho, jak motyli kridla zmeni detaily a detaily celek Lvovska hraje s pomijivosti casu a zachyceni prchavych vzpominek. Vubec jeji prace s emocemi je daleko podstatnejsi nez materialisticke hledani a meneni chyb. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Hořký příběh plný soucitu a přesvědčení nad životem a hlavně osudem. Kdo by se nechtěl vrátit do svých studentských let a ovlivnit svůj život tak, aby probíhal daleko lépe a byl veselejší a šťastnější. Lze to však?Příběh mísí komedii s dramatem tragických okamžiků, který chvílemi pobaví, chvílemi zarmoutí. Režisér a spoluautor scénáře Noémie Lvovsky dokázal lidské emoce tak dokonale podchytit, že se takřka jedná o mimořádné dílo vedoucí k zamyšlení. Trochu jiná romance na francouzský způsob, ale ve vší dokonalosti. ()

Reklama

paphaja 

všechny recenze uživatele

A mě se to líbilo :) Krásně neamerické, francouzky milé a zpracovaním opravdu roztomilé. Už jen to že hlavní hrdinka zůstává vzhledem stejná, nemění se i když ji evidentně všichni vidí jako sobě věkem rovnou. Je pak velmi komické vidět "starou" postavu jak zápolí s problémy dospívání. Za mě povedený snímek k sledování při poklidném odpolední ()

kolodej1 

všechny recenze uživatele

tento film je důkazem, že kombinace francouzská komedie ještě neznamená automaticky kvalitu. Zvládnul jsem asi polovinu a vypnul jsem to, aniž bych našel důvod pro zasmání. Zápletka je vpravdě stupidní. Camille, aniž by se na ní cokoliv změnilo, zničehonic všichni začnou pokládat za šestnáctku. Tvůrci to ještě vylepšili tím, že na roli 41-leté ženy vybrali herečku, které je téměř padesát a vypadá ještě o pár let starší. Ta údajná pubertačka tedy ve filmu vypadá na 55, opravdu velmi vtipné ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Takový komorní film o návratu do vzpomínek. Hlavní hrdince se rozpadá život a ona rekapituluje, co by bylo kdyby.... Teenagerských filmů o návratu do mládí bylo natočeno mnoho, tento to ale vzal z úplně jiného konce, Nechal hlavní hrdince nějenom vzhled dámy středního věku, ale i rozum, zkušenosti a vyzrálost, takže diváka namísto trapného pubertálního humoru čeká překvapivě příjemná podívaná. 70% ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama