Reklama

Reklama

The Neighbors

(seriál)
USA, (2012–2014), 15 h 42 min (Minutáž: 21–22 min)

Tvůrci:

Dan Fogelman

Hrají:

Jami Gertz, Lenny Venito, Simon Templeman, Toks Olagundoye, Clara Mamet, Tim Jo, Ian Patrick, Max Charles, Isabella Crovetti, Doug Jones, Kamala Jones (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(44)

Recenze (15)

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Hodně jednoduchý seriál, který staví zejména na svém námětu, ale moc vtipné to není. Sem tam jsem se pousmála, trapné scény ale převažují. Pilot - 40 % ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

V první řadě jsem se smál skoro pořád! Některé vtípky naprosto neskutečné. Druhá řada bohužel přestala býti sitcomem a začla řešit dějovou linku. Larry Bird a Dick Butkus byli neskuteční! 65 % ()

Reklama

McClane 

všechny recenze uživatele

Hodnocení pilotu: Asi nejzajímavější letošní sitcom, ale rozhodně ne nejlepší. Bizarní debilita nerovná se vtipnost. Alespoň vždy ne. 40%. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Raketovej start vystřídalo krutý vystřízlivění. Signálům mých protřelých sitcomových receptorů navzdory The Neighbors došel dech už po nějakých sedmi dílech. Pak jsem toho nechal. --- "Dick Butkus, you changed the game!" ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

S1: Vtipné, zábavné, neotrelé. Sitcomovité, ale to predsa nemusí byť negatívum. Dúfam v S2. // Zatial do s01e05. Kazda epizoda ma par naozaj LOL vtipkov a ani zbytok epizod nie je nudny. Mna bavia. ()

Galerie (515)

Zajímavosti (2)

  • Během hraní Tabu si Marty (Lenny Venito) vezme z misky brambůrky a sní je. V následujícím střihu ale v ruce zase drží brambůrky. (Duoscop)

Reklama

Reklama