Reklama

Reklama

Niko 2

  • Česko Sobík Niko 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Sobík Niko opět musí řešit své trable. Tentokrát se Niko vydává na záchranou misi svého nevlastního bratra, který je unesen zlými orly. Na své cestě samozřejmě potkává spoustu nových přátel, se kterými není nouze o legraci. Niko a jeho přátelé musí přijít s plánem na záchranu, podaří se jim zdolat všechny překážky? (Intersonic)

Recenze (19)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tak ako som si sľúbil počas minulých Vianoc, tak som si pozrel tento rok dvojku. A tak ako pri minuloročných Vianociach pri jednotke, tak aj tu som sa dosť nudil. Má to vianočnú atmosféru, celý film sa odohráva na snehu, sú tam Santove soby, polárna vlčica a tak ďalej, ale i tak mi tam niečo vianočné chýbalo. Možno hudba. Animácia rovnaká ako v jednotke, nič extra a postavy sú akoby hranaté. Pre deti je to možno fajn film, ale opäť nechápem, prečo to musí byť také "krvavé". Každý chce každého zožrať. Inak komédia toto nie je, neusmejete sa ani raz. Je to skôr film o ponaučení. Tak trojka už hádam nie je a hádam budúce Vianoce pozriem niečo lepšie. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Klasika – první díl byl zábavný a úspěšný, takže bylo nutno vyrobit dvojku. Ta se sice vyžívá v předvádění 3D efektu, ale příběh se moc nepovedl a výsledek působí spíš unaveně. Tak snad už žádná trojka nebude. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Ani bych nečekal že vůbec někdy přijde dvojka a tak sem nakonec i rád pokračoval v krásných chvílích kdy sem se nenudil a vůbec mě účast nemrzela a příště když už je pokračování by to chtělo kapku přidat. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Klasická zápletka, žádný nový nápad, chvíle napětí a poučení na závěr. Nic nového, nic, čím by film vyčníval. ()

Koda 

všechny recenze uživatele

Pokračování Nika 2 bylo odvážné rozhodnutí které ale naštěstí mělo supr dopad, protože příběh se celkem povedl. Jasně trošku už to zaostává nad jedničkou, ale stále to má tu šťávu. Niko dostane nevlastního bráchu, který ho pěkně se*e a tak se snaží Niko ho zbavit, bohudík... no bohužel se to splní, ale ne tak, jak si to Niko představoval a tak se s pomalu hluchým a slepým stařečkem vydávají ho zachránit od vlků, kde jim tentokrát šéfuje dáma. Setkáme se opět s veverčákem a vačicí a i když se zdá, že oproti jedničce dvojka zaostává, tak Niko i tohle pokračování dokáže nakopnout takovým stylem, že dokáže opět vytvořit další hvězdičku z mraků na obloze, kterou mi frkne k mým 3 hvězdičkám. A když je to vánoční film, tak mu tu hvězdičku nakonec nesmažu. ()

Norino12 

všechny recenze uživatele

Niko je bohužiaľ ďalší animovaný film, ktorý ma nedokázal pobaviť. Nejaké to čaro určite má ale podľa reakcií asi len na deti, ktoré sedeli v sále. Obávam sa, že dospelé publikum tento animák skôr unudí ako zabaví. Keď už by to malo byť niečo v podobnom štýle tak jedine Frozen. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Pokračování Sobíka Nika ztratilo moment překvapení snad jen v originální santovské rychlosti, kterou již známe z předchozího dílu. Jinak nic jiného z jedničky nechybí. Ba naopak stále pokračuje se svým roztomilým sobíkem, jemuž přibyde nevlastní bratříček. Ten je pak unesen místo Nika zlými orli, kteří mi v ledasčem připomínali ty zlé z LEGENDY O SOVÍCH STRÁŽCÍCH. Niko se ho rozhodne jít hledat a na své pouti potká starého, téměř slepého soba, který mimo jiné hodně zná santovskou letku.... A to vše opět v krásně zasněžené krajině severního pólu. I dvojka je po jedničce moc pěkný animovaný film ze Skandinávie. [318. hodnocení, 15. komentář, 58%] ()

Brinkley 

všechny recenze uživatele

Niko je odpověď na otázku, na jaký film vzít do kina tříleté dítě, aby vydrželo až do konce (v případě, že Mrňousky jste již absolvovali). Zdařilá pohádka pro cílovou skupinu s povinnými morálními ponaučeními na téma rodina, odpovědnost za vlastní chyby... bla, bla..... však od čeho pohádky konec konců jsou (novodobý Pixar už na tom bohužel ujíždí taky i v případě starších diváků). Kvalit prvního dílu Niko 2 nedostahuje, rozhodně jsem však netrpěla, takže hvězdy tři. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Musím dať rovnaké hodnotenie ako pri jednotke. Mám vcelku rád takéto milé rozprávky. Pre deti sú ako stvorené a aj animácie boli o niečo lepšie. Dejovo niečo podobné, takže celkové hodnotenie nemôže byť zlé. Avšak predsa len, dospelákovi to už máločo povie a dá. Každopádne príjemná vianočná oddychovka. 65 % ()

fimler 

všechny recenze uživatele

Tento film je otřesný už jenom tím že má nevlastního bratra, kterýho bych uškrtil a!Ta zápletka je tak ohraná pokud tam nějaká je. :) Tento film u mě má 50 % podobně jako u jedničky i když jednička byla lepší! ()

Nonna odpad!

všechny recenze uživatele

Proč???? Proč si musím kazit předvánoční náladu debilními příběhy typu Santa na 100 způsobů???? Nestihla jsem při vaření vypnout tuto hrůzu po Studiu Kamarád a můj pětiletý chlapeček, bohužel, podlehl lákavé animaci a nedá si vyrvat ovladač z ruky.......a tak sledujeme blábol o sobovi, kterému matka sobice přivedla domů náhradního tatínka místo toho, co ho má malý sob rád a malý sob ho nemá rád, protože chce tatínka, kterého má rád, ale kterého nemá ráda maminka, protože má ráda nového partnera a jak je tam řečeno, má přeci právo být šťastná..........Kriste pane, proč tohle mají řešit malé děti v době Vánoc, to opravdu nechápu. Fujtajxl. ()

Reklama

Reklama