Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Není to ještě ani rok, co měli svatbu jako z pohádky - a už se objevily první problémy. Přitom se zdálo, že jsou spolu Nat (Rose Byrne) a Josh (Rafe Spall), navzdory naprosto rozdílným povahám, skutečně šťastní. Rodina a přátelé si ale nikdy nemysleli, že jim to vydrží dlouho, a s blížícím se výročím svatby se zdá, že měli pravdu. Objevuje se totiž pokušení v podobě Joshovy bývalé přítelkyně Chloe (Anna Faris) a Natina nového, atraktivního amerického klienta Guye (Simon Baker). Ani jeden z manželů ovšem nechce být tím prvním, kdo to vzdá... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (187)

Derek 

všechny recenze uživatele

vsetky hlavne postavy mi prisly bud tupe alebo nesympaticke ako i cely pribeh mi prisiel dost zvlastny a anti-romanticky ci anti-svadobny co niekomu moze vadit (kde vacsina romantickych filmov konci svadbou, tu sa nou zacina a happy end pride v podobe rozvodu), ale nastastie sa tu dost hlaskuje a nechyba ani humor na hranici nevkusnosti, ale tu hranicu nikdy neprekracuje tak je to stale v pohode. z obsadenia je vynikajuca minnie driver a hlavne stephen merchant ktory by mal byt od tohto momentu obsadovany do kazdej jednej romantickej komedie z produkcie working title. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Výroky a představení Stephena Merchanta v tomto filmu bych zhodnotil jako totální pomatení mysli. V jaké situaci musí člověk být, aby kývnul na podobnou roli?! A co zbytek? Taky žádná sláva, ale pravda...se scénářem nic nezmůžou. Ale jako názorná ukázka toho, že do svatby vše funguje a pak se to sere, dostačující. Jen je zajímavé, že na to všichni přijdou až po té svatbě...takže, kde je chyba?! 20% ()

Reklama

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Není to hit, není to nejhorší. Tak nějak ze života. Znají se chviličku, myslí si, jak jsou zamilovaní a tak se vezmou.. ale ejhle, začnou spolu pořádně žít, opadne ta smetánka a oni se začnou pořádně poznávat a bohužel zjistí, že to není vončo. A co s tím? Pokusí se to zachránit... Jenže ona pozná někoho nového, on se s někým sblíží a pak si zachraňujte mrtvý vztah.. Klasika. ()

LadyPupu 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem odpad a opak je pravdou. Možná už jsem stará, možná dlouho (víc jak rok) vdaná, nebo lehce nesvéprávná, ale vůbec nechápu tu vlnu kritiky tady. Vždyť je v tom všechno. Romantika jako prase (holoubci), sex (švédská trojka), rodinné drama (promítání fotek z dovolené)... Jistě, některé scény byly z ranku zastydlého pubertálního humoru, ale já, jakožto jedinec, který běžně po večerech neštěpí atom a chce se jen obyčejně pobavit, jsem spokojená. Dávám s čistým svědomím 4* a nebejt tam ten debil aka nej kámoš ženicha, dala bych snad pět hvězd. ()

Hees odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto je strastný film. Ja si myslím, že ešte aj telenovela ho prekonáva (neviem ktorá). Nepoviem, že to je bez vtipu to by som klamal, ale keď najlepšie vtipy v tom filme sú hneď zabité niečim iným. Najhoršie je, že keď to konečne na konci začne vyzerať ako seriózny film, zmení sa to na totálny "humus". ()

Galerie (44)

Zajímavosti (7)

  • Ve filmu se nachází mezititulková scéna. (Johnny.ARN)
  • Když Josh (Rafe Spall) poslouchá hlasovou zprávu od Chloe (Anna Faris), jeho iPhone je stále zamčený. (Mrs.Blue)

Reklama

Reklama