Reklama

Reklama

Ve jménu krále 3: Síla medailonu

  • Kanada In the Name of the King III (více)

VOD (1)

Hlavní postava, nájemný vrah Hazen Kaine, jde do jednoho domu v Sofii, kde zastřelí několik lidí. Poté se v jednom pokoji vloupe do trezoru. Následně jde za místním mafiánem Ayavlem, který má pro něj špinavou práci. Má se dostat ke dvěma malým dcerám jiného mafiánského bosse a unést je. Hazen u jedné z děvčat najde starý medailon. Na ruce má vytetovaný ten samý medailon, a když si ho k ruce přiloží, teleportuje se do minulosti. Tam se dostane do města, které právě napadl drak. Hazen po něm střílí pistolí, a zažene ho. Hazen se seznámí se dvěma dívkami, Emeline a Arabellou, a ty ho vezmou k místnímu léčiteli. Po cestě je napadnou jezdci na koních. Jsou to Terovinovi muži. Terovin je bratr otce Arabelly a Emeline. Terovin zabil jejich rodiče a zmocnil se království. Emeline s Arabellou se ubrání a všechny muže až na jednoho, který uteče, zabijí. Ulrich řekne Hazenovi, že musí nastoupit na stezku odvahy, aby se mohl vrátit zpět. Když se Terovin dozví, kde jsou jeho neteře, vydá se je zabít. Sestry Arabella a Emiline jedou s Hazenem na koních, a napadne je drak. Sestrám se podaří útok odrazit, a schovají se drakovi v lese. Mezitím Terovinovi muži napadnou Ulricha, a ten uteče pryč ze své jeskyně. Sestry dojedou s Hazenem ke svému strýci Tybaltovi. Jeho vesnice je však vzápětí napadena Terovinovými muži. Hazen, sestry a další lidé útok odrazí. Hazen jde poté s Arabellou pro vodu a povídají si. Hazen říká, že jeho ženu upálili kvůli tomu, že dělal „špinavou“ práci. Hazen slíbí Arabelle, že s ní bude bojovat proti Terovinovi. Terovin pomocí medailonu ovládá draka a pošle ho na vesnici Tybalta. Hazen chce zaútočit na Terovina, který je na svém hradě. Hazen chce odlákat jeho pozornost. Tybaltovi muži mají vylákat Terovinovy vojáky z hradu a Hazen se tam chystá nepozorovaně dostat. V lese se střetne Terovinovo vojsko s vojskem Tybalta... (TV Prima)

(více)

Recenze (22)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Are you fucking kiding me? Ty kráso tahle série je z každým dílem lepší a lepší! Boll tak jak ho známe se opět z ničím nesere a servíruje nám těžkotonážní nálož guilty pleasure. Takhle mu to prostě svědčí. On tu není od toho aby točil seriózní filmy, ale přesně takovýhle mega zábavný kraviny. Jestliže dvojka byla úlet tak trojka jde ještě dál. Můžeme v ní sledovat zajímavou životní cestu hlavního hrdiny. Z USA do Bulharska a z Bulharska do středověku. Sice už tu není Dolfík, ale Purcell je naprosto v pohodě nemám s ním problém. Je správně nekompromisní a umí utrousit i nějakou tu ironickou hlášku. Oproti předchozímu dílu je tu pár vylepšení tentokrát se hlavní hrdina přesune do středověku i s pistolí aby s ní vzápětí hned střílel po letícím drakovi (schválně který film vám to připomíná?) No pak si užijeme hodně srandy z lacinou výpravou už tradičně WTF digitálními efekty a totálně sračkovním, ale nebezpečně zábavným příběhem. Takže je mi jasný, že pro většinu zdejších kritiků to bude odpad už jenom za režiséra, ale čert vás vem. Přiznávám moje hodnocení je značně neobjektivní, ale já se prostě nehorázně pobavil. Celou dobu jsem to viděl na ty tři hvězdy co standartně dávám podobným úletům, ale za ten konec musím jít na čtyři. Ten konec to je prostě vrchol to je nejvíc co si dokážete představit nemůžu víc prozradit, protože kdo neuvidí neuvěří. Já každopádně uchcával smíchy ještě půlku závěrečných titulků. Jsem zvědavej jestli bude čtyřka, ale věřil bych tomu, že Boll je takovej šílenec, že je toho schopnej a konec konců proč ne. Já se za sebe trochu stydím, ale prostě mě opět nehorázně pobavil sračkovní film, kterej je tisíckrát zábavnější než spousta zdejších přeceněných rádoby artových mrdek. No co už nadělám můj zvrácený vkus holt opět úřaduje.70% ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Po jedničce a dvojce, který mě i svým způsobem celkem bavili přichází naprosto směšná trojka, který zas kolýsa nějakým stupidním cestováním časem. Ten drak na konci, no to bylo teda žůžo. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo hodně slabé. Jako Purcell docela v pohodě, dokonce se mu povede i jedna hláška (za celý film), výprava také ujde, dokonce tu tentokrát máme hrad a žádné levné ležení někde v poli jako ve dvojce. Ale střih je děsně zmatený, zvláště u soubojů, což je hodně na pikachu (záběry přes osu ani nepočítám), a dialogy skutečně, ale skutečně mizerné. A ten konec - plán byl jít ve dvaceti lidech na hrad. Ale najednou v lese, kde se vzali, tu se vzali, královi vojáci. A i když mají přesilu, pořád tu dvacítku lidí ne a ne umlátit. A pak dokonce přijede sám král (!) /btw, jak věděl, kam má jet?/ A když už jdou ve dvou na hrad, tak vždy narazí jen na dva strážce, aby to bylo na férovku... Drak, co nechrlí oheň, když může... Souhlas s komentářem JohnCZ. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Si děláš srandu? Mám zabít královskou rodinu?.......... Hazen (Dominic Purcell) se pomocí medailonu přenese do minulosti a jeho cesta pomoci královské rodině může začít. Žádný Statham ani Lungren a i bez známých Hollywoodských tváří to Uwe Bollovi prostě funguje. Trikově stejné, jako předešlé dva příběhy, podpořené hrubou monotonní hudbou Jessici de Rooij a scénář dokonce myslel i na pár vtipných momentů. DIALOG: EMELINE (Daria Simeonová) odklopí víko u hrnce a povídá: To je kouzelný lektvar. ŠAMAN ULRICH ( Bashar Rahal) Jí odpovídá: To je kuřecí vývar i kouzelník musí jíst........... Kamera je trochu divoká a střih je úplně šílený. Čekal jsem, že to bude lepší než dva předešlé příběhy, ale je to na stejné úrovni. CITÁT - Všichni zemřeme....... ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Purcell a jeho hlášky jsou fajn, ale oproti zábavné dvojce je to zase krok zpátky. Scénář pitomý, fantasy linka příšerně osekaná a její závěr vyloženě trapný. Scény v současnosti jsou ok, ale nechápu, proč tam museli cpát toho nechutně digitálního draka, kterej tam působí jako pěst na oko. Jako celek špatné, ale oproti jedničce pořád alespoň bez újmy koukatelné. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že čím víc filmů od Uwe Bolla vidím, pravda, hlavně těch nových, tím víc se mi začínají líbit. Není to tak hrozné, jak se tvrdí, to je jen móda na někoho nadávat, ať už udělá cokoli. Jednou to byl nejhorší režisér současnosti, tak tu nálepku bude mít pořád. Tohle je parádní béčko, takového toho klasického střihu - jednoduchý scénář, levné provedení a zábava ani ne na hodinu a půl. Jo, mě tohle prostě bavilo. Na ten slabší nadprůměr v rámci žánru a stylu si to snadno sáhne. ()

okkac 

všechny recenze uživatele

Lepší, než předchozí díl s Lundgrenem. Tady to alespoň vypadá, že se to nebere úplně vážně a sem tam padne nějaká hláška, hlavně od šamana kvůli polívce a židli. Samozřejmě se natáčelo na bulharských loukách a lesích s malým rozpočtem, takže tu pobíhá pár komparzistů vydávající se za armádu a opět digi dráček, který se pak podívá i do současné Sofie, což ale vzbudí paniku asi u 4 lidí. Nicméně tohle ani neurazí a někde v TV v nedělních odpoledních hodinách to dokáže zabít čas. 4/10 ()

Ryuuhei odpad!

všechny recenze uživatele

Už od začátku ptákovina. Nezajímavé, táhlé záběry o ničem. Do toho naprosto hloupý, primitivní příběh. Jediné, co bylo fajn, tak hrdinova neschopnost vůbec nasednout na koně - tedy realistické vyobrazení „hrdiny uvrženého do magického světa“. A drak na svou lacinost taky nebyl k zahození. Ale jinak? 32% je milost. Já dám jen 10. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za Purcella a tu sexy brunetu ze středověku a může být Uwe rád. Jsem fakt asi divnej. Vždy, když se totiž naskytne příležitost vidět nějaký ten Bollův další „úžasný“ brak, já se na něj jak trouba těším, a to přestože vím, že stejně s hodnocením víc než nad 1* nepůjdu a navíc zde pak budu jen naříkat, co za sračku to zas ten německej břídil spáchal. Nicméně mě krapet uklidňuje, že takovýto vztah má s tímto tvůrcem asi většina (nejen místních) diváků a uživatelů, takže se za to zas až nemusím tolik stydět. Každopádně, je to tak, Uwe Boll opět nezklamal a servíruje skutečně další filmový zážitek, který si nic nezadá s těmi největšími Odpady a zbytečnostmi, co kdy vznikli a já už přestávám chápat, kde na to ten chlapík pořád bere další a další vůli, elán a hlavně peníze na tvoření dalších a dalších takových podívaných. Snad nejhorší na tom ale je fakt, že se jako už poměrně zkušený režisér vůbec, ale opravdu vůbec nikam neposouvá, jeho tvůrčí (ne)um doslova stagnuje, ne-li se až zhoršuje a já začínám mít obavy, kam až to může zajít. Nyní ale již film samotný. Zápletka je strašná, a to jak hloupostí, tak naivností, průběhem, fakt nesmyslnými zvrat(k)y, naprosto imbecilními dialogy, o šíleném závěru pak ani nemluvě. Po technické stránce je to pak Asylum jak vyšitý, směšné triky, laciné kulisy a všemu dává korunu bulharský vizuál. A herecké výkony lze pak označit spíš za nevýkony, Purcellovi už to je evidentně všechno asi úplně u prdele a místní bulharští ochotníci si jistě rádi přivydělali na skývu chleba. Je to zkrátka velká show, Uwe Boll nezklamal, jedeme dál 8D! ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

V rámci "Bollovek" se to dá vydejchat. Jinak je to fakt slabota. Aspoň že Purcell tady má pár vtipných hlášek. A dráček taky nepatří k těm nejhorším trikům. Na uspání, na zabití času dostačující. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Tak ako Purcell neveri tomu kde sa ocitol, tak aj ja a verni divaci tupo, ako ta biela koza v tabore, cumime co este sa da v hlave Bolla umiesit. Drak si lieta nad Sofiou a neries nejaky tehlovy hrad (po obnove chapes). Celovecerny film utrpenia a traslavej analfabetickej kamery, s takym tupym zastupom hercov a hrozivou amaterskou reziou, ze zachranu predstavuje snad len myslienka na dobre milovanie. Nie je velka sanca, ze divak odide po konci kompletne zdravy. Bulharska konstatna je suca do reedukacneho centra a zakazove znacky priam povinnostou. Exemplarny priklad zbytocnej existencie. ( videne 16.11.2019, jojcinema) ()

john.h 

všechny recenze uživatele

Naprosto neuvěřitelná hovadina, kterou od odpadu zachránilo to, že jsem se smál tam, kde to autoři jistě nezamýšleli. Nechápu, jak Uwe mohl rychle po sobě natočit Assault on Wall Street, který byl slušný a pak hned takovou slátaninu se stejným hercem, Dominicem Purcellem. Ten je mimochodem jedinou jakože hvězdou filmu, která je obklopená šíleným bulharským výběrem nevím odkud. Jestli vzali zaměstnance bulharského supermarketu nebo co, vážně nevím, ale každá replika pronešená někým jiným než Purcellem je utrpení a sranda zároveň. Kolem těchto neherců je pak odkudsi z nějaké osady vyhrabaný komparz deseti bulharských cikánů, kteří mají celý film na hlavě kukly, aby nebylo poznat, že se v každé akční scéně vystřídá všech deset sedmkrát. No prostě šílenost, která ale dokáže nechtěně pobavit. Purcell má mimochodem na obálce fešácký brněný, ale ve filmu ani jednou něco podobného nenosí. Celou dobu má jen otrhané hadrové tričko a za pasem bouchačku bez nábojů a nejvýpravnější scénou filmu je bitka neherců a komparzistů v lese ve stejně otrhaném oblečení (brnění jako Purcell na obálce nemá vůbec nikdo), kdy po zhruba jedné minutě zařve jeden Bulhar přestaňte bojovat a všichni přestanou do milivteřiny bojovat. Je to celé takovej bizár, že bych to snad i mohl doporučit i přes jednu udělenou hvězdičku. Pro lidi co se chtěj zasmát nad špatností filmu ideální záležitost. ()

mimozakon 

všechny recenze uživatele

Purcell nemá na kostyméra a tak si priniesol tričko z prison breaku. Starý profík, ako povedal jeho !brácha! ten najlepší, sa otočí k dvom malým holkám chrbtom a nechá ísť utekať. Tie pre istotu utekajú vedľa seba, aby ich mohol naraz chytiť. Chladnokrvnosť, s ktorou nastúpi v prvom kontrakte zmizne v prvom momente ako má vyskočiť na koňa a je z neho ťulpas. Ďalšia krásna zaujímavosť je ako staroveký dedinský "Bulhari" ovládajú krásne angličtinu, a to aj s bulharským prízvukom. Strihy pri súbojoch sa mihajú sťa sroboskopy na diskotéke. Aby trošku napravili Hazelovo macho, nechajú ho scenáristi holými rukami strhnúť jazdca aj s koňom na zem.. krátko na to ho onen jazdec bodne kudlou do ramena. Na tom by nebolo nič zaujímavé.. ale v ďalšej scéne sa za rovnakú ruku bez problémov chytá stromov pri zliezaní z kopca. Asi ho jeho macho zrenegeroval. Nájdu kuchára kuracej polievky, ktorému niekto počmáral čelou fixou, zaťiaľ čo ležal v delíriu na zemi. Vyjaví mu jeho úúúkol a quest začína. ()

xzajox 

všechny recenze uživatele

Úvodné titulky nezačínali zle. Napínavá atmosféra. Potom človeka napadlo, že toto asi bude nejaké lacné B-čko, no vyzeralo to celkom akčne, takže nádej ešte neumiera. Keď po úvode zaznela tá bulharská angličtina, čakal som, že to také bude len zo začiatku. Bohužiaľ nie. Asi som grammar nazi, ale tá gramatika mi bola ako päsť do oka. V "Zlodejke kníh" mi silno-nemecká angličtina sedela ako šerbeľ na prdeli. Tu nie, no skúsil som to vydržať. Akcia, animácie, kamera, to všetko by ako B-čko celkom prešlo, ale ďalšou veľkou chybou je dejová línia. Dej sa vyvíja podivne rýchlo. Napríklad hlavného hrdinu stretnú dve princezné a ani nie o minútu už mu plne dôverujú a o ďalšie dve minúty sú urazené, že aký je to hajzeľ sebecký, keď im nechce pomôcť poraziť zloducha... úsmevné, ale mňa to nepotešilo. Tiež ich nepoteším 15% - 1* ()

brasek 

všechny recenze uživatele

Uwe Boll si pokoj nedá a nebude mať pokoj v duši pokiaľ "v mene kráľa" nepozabíja všetkých zloduchov zo svojho vlastného fiktívneho sveta. ()

flouny8 odpad!

všechny recenze uživatele

Uwe Boll je zárukou totální a nezměrné sračky. Tenhle kokot nemá jediný slušný film a pořád točí další a další. Docela by mě zajímalo, kde na to bere peníze, protože ty filmy si na sebe nevydělají. ()

Reklama

Reklama