Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mister (Skylan Brooks) je štrnásťročný chlapec žijúci so svojou nezodpovednou matkou - prostitútkou a narkomankou Gloriou (Jennifer Hudson) v chudobnej štvrti Brooklynu. Navyše sa ocitne v situácii, že sa musí postarať o mladšieho kamaráta zo susedstva Peteho (Ethan Dizon), ktorého matka odvrhla. Po tom, čo Gloriu zatkne polícia za prechovávanie drog, sa obaja chlapci ocitajú na spoločnej potápajúcej sa lodi. Jedinou hnacou silou Mistera je blížiace sa výberové konanie do filmu v Beverly Hills, ktoré je zároveň i jeho jedinou vyhliadkou na lepší život. Avšak leto sa práve začalo a on s Petem nemajú ani cent, aby si zaobstarali niečo pod zub... (sochoking)

(více)

Videa (8)

Trailer

Recenze (8)

tompaulman 

všechny recenze uživatele

Celkem průměrný ghetto film. Příběh dvou dětí, resp. dospívajících, kteří se o sebe musí postarat sami když přijdou o rodiče, ve mě nevzbudil žádné silné emoce. Hlavnímu hrdinovi Misterovi se nějak nedařilo získat mé sympatie. Kromě scény, kde předváděl Willa Smitha a svojí mámu, ta mě pobavila :) Mnohem lepší film o opuštěných dětech vzniknul v Japonsku a jmenuje se Dare mo Shiranai. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Velmi silné černošské sociální drama amerického režiséra George Tillmana situované do newyorského Brooklynu. Účinek filmu stojí hlavně na hereckých výkonech, a to především dvou dětských herců, kteří tu jsou naprosto fantastičtí, civilní, přirození a podtrhují realističnost snímku. Malý Skylan Brooks hrající Mistera podal opravdu skvělý výkon a spolu s Ethanem Dizonem alias Petem odtáhli skoro celý film. Čirá deprese, jejímž největším kladem je, že se tvůrci prakticky vůbec neuchýlili k citovému vydírání, ale podávají divákovi ony nešťastné dětské osudy jako pouhou prázdninovou epizodu řadového černošského školáka a jeho mladšího korejského kamaráda. Film o dětech, ale rozhodně ne pro děti... Je v pořádku nemilovat vlastní mámu? ()

Reklama

Solverino odpad!

všechny recenze uživatele

Nekoukatelná sračka. Sociální "drama" o černým a žlutým looserovi. Učit se nechce, na lidi je sprostej a má vzpurnej ksicht. Myslí, že s tím si v životě vystačí. Nevystačí. Matka kurva co fetuje a kouří na záchodcích za pár doláčů, pracovat taky nechce. Jasná diskriminace bílou menšinou! Hnus fujtajblovej. Takový sračky mě fakt nedojímaj. Nazdar! ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Výborná sociálna dráma, ktorá veľmi dobre plynie. Nie je vôbec citovou vydieračkou, čo je jej veľké plus, hoci si myslím, že trochu vymäklý koniec jej uberá na vyššiom ohodnotení. Oveľa viac sa mi s podobnou témou- dve deti, ktoré sa snažia prežiť bez rodičov v neľahkých sociálnych podmienkach, páčila austrálska vecička Samson and Delilah. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ďalšia sociálna dráma, ktorá síce zaujme svojim námetom a pozoruhodnými postavami, ale napokon vo svojej prostej podstate pôsobí dosť priemerne. A to je podľa mňa škoda, lebo počiatočný potenciál bol určite v nadpriemerných číslach. Nieže by som sa počas tohto filmu nudil, to nie, ale niečo tomu proste chýbalo. Možno viac nejakej drámy, pretože v konečnom dôsledku sa to tiahlo v dosť monotónnom duchu bez väčších zlomov. Páčilo sa mi však to posolstvo spolupatričnosti a to, že nie všetko dopadlo až tak ružovo ako si to dvojica chlapcov predstavovala. Ale malo to na viac... ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama