Reklama

Reklama

Jezero 4: Poslední kapitola

(TV film)
  • USA Lake Placid: The Final Chapter (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Reba (Yancy Butler) pracuje pre správu lesov a má za úlohu vyhubiť krokodílov v Čiernom jazere. Spolu s armádou miesto oplotia elektrickými káblami a zamedzia im pohyb za potravou. Ako sa ale ukáže, krokodíly sa pre prežitie uchýlili ku kanibalizmu a stali sa z nich oveľa silnejšie a agresívnejšie tvory. V okolí jazera tiež číha partia pytliakov majúcich zálusk na krokodílie vajcia, za ktoré sa na čiernom trhu platí zlatom. Keď jedného dňa zostane plot do rezervácie omylom otvorený, príde k jazeru autobus plný študentov, ktorí netušia, aké agresívne a nebezpečné monštrá sa v tunajšej vode skrývajú. Dokáže agentka Reba v spolupráci s miestnou šerifkou, ktorej dcéra je jednou zo študentiek, vysokoškolákov zachrániť? (TV Dajto)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (39)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pôvodný film "Lake Placid" bol celkom podarený béčkový horror o vraždiacom krokodílovi, ktorý vyčíňal v horskom jazere v Maine. Dal som mu tri hviezdičky. Návrat ku jazeru "Lake Placid 2" bol nudný. Druhú časť som ohodnotil iba jednou hviezdičkou. Tretie pokračovanie "Lake Placid 3" bola rovnaká hlúposť ako dvojka. Štvrtá časť "Lake Placid 4" má podtitul "Posledná kapitola". A ja len dúfam, že to bude naozaj posledný film z tejto krokodílej série. Pretože sa na to už naozaj nedá pozerať. * ()

Matli odpad!

všechny recenze uživatele

Stupidita pokračuje. ´´hlavní´´ hrdinka z předchozího dílu je stále nesympatická a bez hereckého talentu. Scénář mimo mísu a sám bych to snad natočil líp. Jediná kladná věc je přítomnost největší hororové ikony Englunga neboli Fredyho Crugera, ale ani ten to nespasil, možná, kdyby mu dali více prostoru. 4% ()

Reklama

Jayem odpad!

všechny recenze uživatele

Akože 2 a 3 neboli žiadne zázraky ale oproti tomuto to boli oskarové filmy. Praktický po 5 minútach som vedel že to bude na odpad ale pozeral som ďalej a čakal že to vytiahne aspoň na 1 hviezdičku. Ale s prichádzajúcimi minútami sa to neustále len zhoršovalo a ja som si pri pozeraní spomenul snaď na všetky nadávky ktoré poznám. V predchádzajucich častiach sa človek sem-tam aspoň zasmial ale tu sa dá jedine krútit hlavou ako na taku kravinu mohol niekto dobrovolne dať peniaze. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Již od dvojky je to strašná blbost, ale přesto jsem neodolal. Stále snad věřím na zázrak? Původní snímek byl perfektní. Skvěle herecky obsazený, plný vtipu a sarkasmu, s dobrou hudbou a povedenou akcí. Tak je tu čtvrté pokračování. A tady už jsem řval smíchy (sarkasmus), když se totiž krokodýl rozeběhl za jedoucím autem, to musíte vidět - strašný. Ne ani na to nekoukejte. Už jen triková stránka této scény je směšná. CITÁT - Sakra, musíme vysmahnout!!.......... Je to sice hrůza, ale když přimhouříte oko, raději obě oči, tak se na to dá koukat. Nápady to má, ale jsou silně nevyužitý a erotický scény i pěkný holky, nedělají film filmem. Kamera nepředvede nic nového, hudba je "hluchá" a používá pasáže s prvního filmu, triky jsou....tedy spíš nejsou a gore scény obstarává jen kýbl naředěným kečupem. CITÁT - Došli jeleni...... A k chybám? Řekněte mi, kde ti frajeři sehnali takové pěkné vodní skútry, když na výlet jedou autobusem bez přívěsu? Asi je mají složené v báglech na zádech. CITÁT - Celý svět je záchod......... A ještě jeden postřeh, nebo spíš rada: Nechcete aby vás sežral krokodýl a jste osmnáctiletá dívka? Uchopte levou rukou dolní čelist krokodýla, pravou rukou horní čelist krokodýla a tlačte od sebe. Co na tom, že krokodýl má čtyři metry, to hravě zvládnete. CITÁT - Britney potřebuje hlavu.......... Tak jsem se té ubohosti celkem chechtal až jsem tomu snímku vychechtal jednu hvězdu. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Lake placid neustále padá do větších sraček. Tedy tenhle díl není vyjímkou. Jednička je jeden z nejlepších krokodýlích filmů na světě. Dvojka je celkem sranda, trojka je ztěží průměrná. No a tahle čtyřka je už jenom podprůměrná. A nezachrání jí ani Englund, který tu hraje celkem slušnýho vola(sakra věřily by jste kolik tomuhle chlapovy je? A při tom vypadá stále dobře). Nicméně efekty jsou o proti předchozím dílům celkem i lepší. Co mě ale vadilo bylo to že Paulovy udělaly asi repliku krokodýlí huby a tak jí hojně využíval a po čase to bylo už obehraný. Herci byly strašní a Butlerovou zrovna nemusím a to hlavně když hraje drsnou ženskou. Aspoň že jsem se celkem bavil. Ale mi můžeme doufat že to je opravdu Final chapter. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (3)

  • Prvý film zo série Lake Placid, v ktorom sa vrátila nejaká z postáv. Konkrétne Yancy Butler ako Reba. (beso74)
  • Na začiatku filmu moriak blížiaci sa k elektrickému plotu vydáva zvuky bez toho, aby otváral zobák. (beso74)
  • Keď sa jedna z postáv nabodne na konár, najskôr jej trčí konár z ľavej strany hrdla. O niekoľko sekúnd už z opačnej strany. (beso74)

Reklama

Reklama