Reklama

Reklama

Do Not Disturb

Trailer

Obsahy(1)

Nečekaná návštěva vyruší ve dvě v noci Bena (Yvan Attal) a Annu (Laetitia Casta) od snahy počít potomka. Ve dveřích se na ně šťastně culí Jeff (François Cluzet), Benův kamarád ze školy, dobrodruh s toulavou krví, co se právě po mnoha letech vrátil ze světa. Na „pár dní" u nich zůstane, takže Anna bude muset ten důležitý okamžik, který se jaksi neobejde bez Bena, odložit. Nazítří se svého manžela nedočká k večeři, Ben „uvízl" na večírku pořádaném na počet Jeffova příjezdu v bytě dvou lesbiček. Kromě toho se ve stavu značné podroušenosti s Jeffem vyhecoval, že spolu natočí příspěvek pro festival amatérských pornofilmů. Něco nekonvenčního a hlavně uměleckého, o tom snili už od studií. Po vystřízlivění oba vědí, že chlap by měl držet slovo, no ne? Co na to ale řekne Anna?
Remake americké komedie Humpday z roku 2009 natočil podle vlastního scénáře izraelský režisér Yvan Attal, jenž se pro film zároveň obsadil do jedné z hlavních rolí. (dopitak)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (2)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Začíná to dobře, totiž Laetitií zezadu při kopulaci, pak ale otěže přebírá Nedotknutelný vagabund François Cluzet a je skoro po srandě. Casta pak nosí brýle, které jí nesluší, a už se dál nesvlíká, takže heteráč jen trne, jestli si ti dva šašci kromě pohledu do protějších trenek opravdu vymění i to, čím od začátku vyhrožují. Nejlepší komedie roku to není, ale zasmát se u toho dá. Ani v tomhle filmu Castě její postavu nevěřím. Komentář a hodnocení jako první tady. ()

phoenix9 

všechny recenze uživatele

Slabota . Možno ako kratkometražný by obstál a vystrihnuť polovicu filmu . 2 * dávam viac menej za učasť Laetitie inak by to bol možno odpad...30 % ()

Reklama

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Paříži. (BMW12)
  • Celosvětová premiéra proběhla 14. září 2012 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)

Reklama

Reklama