Reklama

Reklama

The Employer

Trailer

Obsahy(1)

Carcharias Corporation je společnost, jejíž praktiky jsou zahaleny mnoha tajemstvími. Právě sem se rozhodlo pět vysoce kvalifikovaných lidí přihlásit ke vstupními pohovoru s vidinou získání lukrativního zaměstnání. V noci před posledním kolem pohovorů jsou všichni uneseni a omámeni. Další den se probudí v uzamčené místnosti, ze které nemají žádnou naději na útěk. Kontakuje je generální ředitel Carcharias Corporation, známý pouze jako zaměstnavatel (The Employer). Informuje je o tom, že právě začíná finálový pohovor, ale za trochu jiných okolností, než všichni čekali. (cardinals)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Mno nutno uznat, že ten námět je rozhodně neotřelý a originální to každopádně, ale postupem času se utápí v bohužel hodně průměrném zpracování. Škoda nadějně se to rozjede, ale druh půlka a konec nic moc.45% ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

„The Employer“ je v konečném důsledku celkem obyčejný film, který se pouze snažil něco sdělit a zvolil k tomu formu, která je zajímavá, ale v tomhle podání trochu chabá. Je zde moc hluchých momentů na to, aby snímek zaujal ve větší míře, což je škoda, protože ty myšlenky se do dnešní doby a dnešní společnosti rozhodně hodí. Co vy sami jste ochotni udělat proto, abyste dostali práci? ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama