Reklama

Reklama

Banshee - Season 2

(série)
USA, 2014, 8 h 33 min (Minutáž: 46–60 min)

Hrají:

Antony Starr, Ivana Milicevic, Frankie Faison, Hoon Lee, Ulrich Thomsen, Rus Blackwell, Matt Servitto, Demetrius Grosse, Trieste Kelly Dunn, Lili Simmons (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Seriál BANSHEE se vrací s desetidílnou druhou řadou. Hlavní hvězdou seriálu je Antony Starr coby Lucas Hood, bývalý trestanec a král zlodějů, který se stal šerifem v Banshee v Pensylvánii. Pokračuje zde v trestné činnosti, navzdory tomu, že po něm jdou gangsteři, které před lety zradil. V dalších rolích se představí staré známé tváře: Ivana Milicevic jako Carrie Hopewellová, nechvalně známá zlodějka šperků, která nyní žije v Banshee pod změněnou identitou se svou novou rodinou, která netuší nic o její minulosti; Ulrich Thomsen jako Kai Proctor, děsivý bohatý obchodník, jenž má za to, že stojí nad zákonem a Frankie Faison jako Sugar Bates, mocný a moudrý bývalý boxer, nyní majitel místního baru. (HBO Europe)

(více)

Recenze (17)

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá sezóna teraz išla v podstate v jednej akoby linke a neriešilo sa každý diel niečo iné (aj keď pár výnimiek by bolo) a záver síce opäť mierne sklamal ako v prvej sérii ale koľko tam vykapalo postáv tak to som fakt nečakal. No a rozhodne má seriál u mňa plus za indiánskeho mastodonta ktorý podľa posledného dielu dostane viac priestoru v tretej sérii. A ako celok dávam sérii 5*, síce slabších ale dávam. A Hood a Siobhan na svadobný koberček prosím. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Séria kvalitou nezaostáva, ale bitky nechytia tak ako v prvej sérii, až na odplatu v 9. časti. Dočkali sme sa vývoja postáv záporákov, najnelogickejšieho zmŕtvychvstania, rozoberania vzťahu na celú sériu, keď by na to stačila jedna časť + zbytočného pitvania sa v minulosti, aj keď svetlé momenty sa našli. Príbeh sa stále neuzatvoril. ()

Reklama

Dejf4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po slabším rozjezdu to opět stálo za to. Brutalita, atmosféra a naprosto špičkové akční scény zde zůstaly. Navrch tvůrci přidávají větší důraz na charaktery a jejich vývoj. Což občas přineslo pomalejší tempo. Finálové využití flashbacků a celkové uzavření jedné kapitoly se povedlo a třetí série má rozhodně co nabídnout. 7/10 ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá řada přímo navazuje, Brutalitou opět nešetří a je to taková ta brutalita, na kterou divák čeká, prostě tam patří. Horší je, že se tempo trochu zpomalilo, nacpalo se tam ne málo retrospektiv a závěr byl taky skoro uměle natahovaný. Ale nic to nemění na tom, že seriál má výjimečné "kvality". Trochu jsem ubrat musel. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dlouho předlouho trvalo, než jsem se vrátil k seriálu Banshee. Tenkrát se na Cinemaxu objevil jak horká voda v době, kdy těch seriálů ještě tolik nebylo a dokázal zaujmout. Především drsným prostředím a akčními sekvencemi. A to se ve druhé sérii povedlo udržet. Po mnoha letech jsem si říkal, že nemám tento seriál dokoukaný a na jeden zátah u puzzle jsem ho slupnul jako malinu. Antony Starr namluvenej Lukášem Vaculíkem je něco, co si k sobě totálně sedlo. Třetí série na sebe už tak dlouho čekat, doufám, nenechá. ()

Galerie (196)

Reklama

Reklama