Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Job v New Yorku navštíví kněze s vazbami na Rabbita a bere na sebe odpovědnost za následné potíže. Vztah Carrie a Gordona opět stojí před zatěžkávací zkouškou, neboť vyšly najevo další utajované skutečnosti. Burton umlčí jednoho zrádce, ale další mu unikne. Alex slibuje dodat důkazy, aby udržel Proctora za mřížemi. Emmett jde dál, zatímco Brock očekává povýšení. Carrie s Lucasem jsou připraveni na epické zúčtování, stejně tak jako velitel newyorské policie, který je propojen s jejich minulostí. (HBO Europe)

(více)

Recenze (4)

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečne sa Job predviedol aj v ručnej akcii (šak od Aziata sa niečo také očakáva) akurát nechápem prečo čakal než duchovný odíde. No Carrie s mužom k sebe našli cestu aby sa to vzápätí dojebalo tak, že už sa to asi nikdy nezlepší. No a záver v nemocnici tiež parádny. Uvidíme čo posledný diel. P.S. Asi najzaujímavejšia pasáž bola s revúcim Proctorom. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Look, there is a point at which any one of us will do exactly what Emmett did. It's just a question of what puts us in that situation where the circumstances outweigh the consequences. We go to the station every day and we're supposed to be dealing in justice, but all we're really doing is enforcing a set of rules. But justice, real justice, is personal. Sometimes the only way to get it is with your own two hands." ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A jsme zase ve starých kolejích, Jobova samostatná akce v kostele byla zřejmě výsledkem psychického zhroucení scénáristy, jinak jsem to pobrat nedokázal, nechyběla další stupidní hádka Gordon- šerif- Carrie (kolikátá už?) a vrcholem všeho byl souboj dvou zabijáků v nemocnici, kdy si jeden z nich vezme zdravotní sestru jako rukojmí. WTF?? To už si mohl rovnou přiložit pistoli k hlavě a pohrozit, že pokud druhá strana neodhodí zbraň, zastřelí se. Málem jsem smíchy zkolaboval:DDDDD ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kostol nebaví a skoro po pol minúte vidíme Joba a tušíme niečo rýchle a akčné. Job sa nechá nachytať príliš rýchlo, rovnako ako aj Ukrajinci. Scenáristický balast je našťastie vynahradený kvalitnou akciou muž proti mužovi, prípadne mužom, prestralkami a napínavou naháňačkou, ktorá končí nečakaným zrazením, ktorého efekt je jasne umelý a chýba mu vizuálna dokonalosť. Vzťahová debata Carrie a jej manžela vyzerá skoro reálne, ale ku prirodzenosti väčšiny ľudí mi tam chýba viac drámy. Tá prichádza až neskôr pri vypätej situácii, s ktorou sa Gordon doteraz nevyrovnal, že môže nastať. Jeho chybou ale bolo začať si s Carrie bez toho, aby ju lepšie spoznal. Z hercov vyniká opäť Ulrich Thomsen v úlohe Kaia Proctora. Akčné scény v nemocnici: najlepšie je, keď vidíte, že by jeden chlap mohol druhého hodiť na zem a tam mu vykĺbiť rameno, ale on si ho dá radšej pred seba, začne ho škrtiť a dovolí mu, aby sa z tejto situácie dostal. Slušné akcie, napätie bolo, dráma bola, vo vzťahoch je to to tiež dramatické, ale pri týchto scénach cítiť hlúposť z predošlého, neracionálneho rozhodovania. Už tu boli aj lepšie epizódy. Jazykové okienko: ball of wax. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama