Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco si Lucas připomíná minulost svého přátelství s Jobem, přemýšlí zároveň o budoucnosti - tedy pokud ještě vůbec nějakou má. Proctor a Emily zaplatí za Rebečinu bezohlednost. Carrie s Gordonem začínají dávat dohromady svůj rozpadlý vztah. Stowe s Leem dopadnou velkou rybu. Bunker se znovu spojí se skinheady ze své minulosti. A Deva dostane lekci ohledně zločinu a trestu. (HBO Europe)

(více)

Recenze (5)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„I said come closer.“ Zviazaný, krvavý Proctor vie stále prekvpaiť. Hlavne vtedy, keď ho nechávajú. Slepý Frazier má štýl a vzbudzuje rešpekt. Flashbacky na hlavného hrdinu a Joba nie sú veľmi epické. Proctor vychádza ako kompletný badass a Ulrich Thomsen zažíva ďalšie herecké vyzretie. V poslednej tretine epizódy sa pripravuje pôda pre uzavretie série v poslednej epizóde. Chýbalo mi napätie v rámci celej epizódy. Kurt Bunker znova hviezdi. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po kurevsky dlhej dobe návrat k tomuto seriálu (a pre istotu som si aj zopakoval všetky diely 3 série). Pasáž s Proctorom a slepým černochom fajnová, náš nazicajt príde dať do držky pár skínom a zistíme, že ich vedie jeho brat. No a náš generál sa rozhodne, že zistí kam keše zmizli a Hooda čaká náročné zakončenie. Hej a flashback ohľadom Joba a nášho hrdinu (kde na chvíľu uvidíme aj CGI dvojičky ako WTC) je tiež podarená. ()

Reklama

Galerie (23)

Reklama

Reklama