Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dne 27. června 2011, CM Punk navždy změnil běh dějin WWE, když prohlásil: „Den co den po dobu téměř šesti let jsem všem na světě dokázal, že jsem nejlepší s mikrofonem, v ringu a dokonce i při komentování. Nikdo na mě nemá!“ Od svého příchodu na scénu jako součást speciálního vstupu Johna Ceny na WrestleManii 22 až po obhajobu titulu WWE po celém světě v posledních letech, tento „Voice of the Voiceless“ potvrdil své předchozí prohlášení. Nyní mají fanoušci WWE k dispozici nebývalý pohled na život a kariéru nejkontroverznější superstar své generace. Historicky první dokument, který se zaměřuje na vzestup CM Punka na vrchol WWE – od jeho brzkého úspěchu v ECW, přes vytvoření povědomí o subkultuře Straight Edge, až po ustálení se jako nejlepší wrestler na světě s pětihvězdičkovými zápasy a verbálními útoky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

Chris Masters 

všechny recenze uživatele

Pipe Bomb! CM Punk za svou kariéru udělal dost práce a za to si u mně vysloužil oblíbenost. Tohoto muže respektuji jako nikoho v historii wrestlingu. Přišli za ním dali mu mikrofon a on řekl co měl na srdci, od té doby se vyšvihl na vrchol společnosti WWE. A dostal se i na první místo v mém žebříčku oblíbenosti. Dokument hodnotím 5*. ()

AlThorKremser 

všechny recenze uživatele

Skvělý dokument o mém nejoblíbenějším wrestlerovi! Punk je prostě skvelý i jako člověk! To co dokázal je obdivuhodné a tenhle skvělý dokument ho vystihuje.Děkuju WWE za tohle skvělé dílo .Řadí se do mojí TOP 10! CM PUNK Best in the world !!!!!! ()

Reklama

fabuloso 

všechny recenze uživatele

Ľudia ku mne prichádzajú a hovoria, že mám pekné tetovania. Tie tetovania však nie sú len dekoráciou. Sú to názory. Každé tetovanie rozpráva svoj príbeh o tom, kto som. Oslobodenie od drog, česť a boj proti systému. Nie som iba nejaké punkové dieťa hľadajúce vzrušenie. Som veľmi disciplinovaný športovec s túžbou súperiť s tými najlepšími. Moja posadnutosť je súťaženie, moja závislosť je wrestling. Volám sa C...M...Punk. Svetlo sveta uzrel jeden z najočakávanejších dokumentov z dielne WWE. CM Punk je momentálne na vrchole a patrí k najuznávanejším vo wrestlingovom biznise. Nemusíte ho chápať, nemusíte ho mať radi, ale musíte uznať, že ten človek je osobnosťou. Tento dokument ma veľmi potešil a naplnil moje očakávania. ()

kiddo 

všechny recenze uživatele

Pokud se vaše jméno stane protestním sloganem, který celá aréna ještě dva roky po vašem odchodu jednomyslně řve, kdykoli něco už zase spěje z čirého nezájmu, arogance či neschopnosti do prdele nebo když se objeví váš nástupce, máte na to přízvisko „best in the world“ tak nějak automaticky právo. Kurva, jak mně se po těch dvou stýská. ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"I WANNA MAKE A CHANGE. I WANT TO CHANGE THIS PLACE FOR THE BETTER." ---------- WWE už posledných pár rokov svojim televíznym produktom moc rozruchu v srdciach hardcore fanúšikov neurobí, avšak dokumenty z ich dielne sú takmer vo všetkých prípadoch ďaleko nad priemerom. A tak ako názov opisuje status schopností CM Punka, opisuje aj výslednú kvalitu tohto dokumentu, v ktorom sa ide pekne do hĺbky od úplného začiatku až po "prvý" koniec. Občas taktiež nastáva otázka, aké by to bolo, keby táto doku-bomba vyšla o rok neskôr. Buď by sa tým pokryla finálna, nemenej znamenitá, etapa Punkovej cesty po WWE, alebo by samotný dokument vôbec nevznikol. Vďaka Vinco, že si sa rozhodol neriskovať a vydať to skôr, ako nastalo to turbulentné obdobie. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama