Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatvrzelý starý mládenec Paul se zamiluje do Iris, která už je však bohužel jednou nohou v manželství. Navzdory vlastním problémům s opačným pohlavím dají Paulovi přátelé, kteří bydlí v jeho bytě, dohromady odvážný plán, jež má zabránit Iris ve sňatku s nesprávným mužem. Dají se problémy se ženami vyřešit s pomocí dobrých přátel a lahve červeného vína? Právě to se Paul Schuberth pokouší zjistit v této romantické komedii plné nepředvídatelných situací a výstižných dialogů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (16)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdina si po celý film sice vystačí s jednmím výrazem obličeje, ale jeho postava je napsaná tak sympaticky, že ho nelze nemít rád. Jeho eskapády se ženskejma byly super. Film nepostrádal vrchovatou porci vtipu a příjemnou atmosféru. Závěrečné vyznění příběhu působilo až pohádkově romanticky a perfektně tak zapadlo do té celkové pohody, kterou film šíří. ()

Brunetgirl 

všechny recenze uživatele

Mann tut was Mann kann, jsem sledovala napůl mrtvá v letadle a čekala lehkou, nenáročnou komedii a přesně takový tento film je - navíc poměrně hodně vtipný, chvílemi jsem výbuchy smíchu budila půlku letadla, nečekejte rozhodně žádný složitý děj, ale spíše film s americký průběhem a happyendem, každopádně i po měsíci jsem si na něj ještě vzpomněla, což je záruka toho, že se mi líbil. :) Pro klidný večer po náročném dni je tohle správná volba:) ()

Reklama

Dr.Marek 

všechny recenze uživatele

Moje srdcovka! Dokonale vtipná komedie s nadhledem o životě a naději starého, ale pozitivního mládence a jeho praštěných kámoších! Stojí za to i vidět jeho luxusní byt :-) viděl jsem tenhle film asi 6x a vždy mě pozitivně naladil, pobavil a hlavní hrdina tu má fakt charisma, vyzařuje z něj pohoda a jeho osud dodá starým mládencům naději a příklad jak na to :-) ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Nemecký vzťahový galimatiáš, keď dospelí zabezpečení muži nevedia, čo so životom. Buď majú žien príliš, alebo žiadnu, a najkrajší vzťah je ten so psom. A možno aj s nevlastnou šestnásťročnou dcérou, ktorej Paul predvedie taký výklad o láske a sexe, že by ho mohli dať rovno do učebnice pre základné školy. Objaví sa niekolko odhalených Nemiek, za ich perfektné telá môže asi tá už napohľad odporná šťava, čo pijú nahé hneď po zobudení. Párkrát som skutočne vybuchol od smiechu, silné tri hviezdy si film zaslúži aj za návod, ako má vyznať lásku spravny ajťák. –––– Dáš si šťavu? Jablko, mrkva, fenikel a trochu zeleru. –––– Obe sú perfektné. Iné, ale perfektné. ()

NikaIn 

všechny recenze uživatele

Pobavila som sa,oddychový filmík pre príjemný večer a presne tak som sa pri jeho sledovaní aj cítila,veľmi príjemne.Vyvolal mi úsmev na perách,vtisol mi slzy do očí,pár krát som sa s chuti zasmiala a hlavne aj napriek priehľadnému deju som to všetkým hercom uverila.Príbeh o hľadaní pravej lásky,dúfam,že aj na mňa niekde tá moja čaká :) ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama