Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Paolo a Renato tentokrát slezou z plakátu prvního dílu Bláznivé komedie, aby je nepřelepili novinovou reklamou. Oba naši hrdinové způsobí opět spoustu zmatků, demolicí a především smíchu. Sami uvidíe, co tihle dva svedou jako provozovatelé aerotaxi, legionáři, nebo vánoční dědové. (Wlashack)

Recenze (66)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Ti dva si prostě nedají pokoj. Paolo Villaggio a Renato Pozzetto jsou zpět a v plné síle. Komu jejich první společný snímek nestačil, tady má další jejich útok na svoji bránici. Opět se jedná o povídky s různým pracovním zařazením, kde slovo 'chaos', zní jako cukříček. Komedie pro všechny, kteří chtějí zahnat chmury. ()

PeteBuck 

všechny recenze uživatele

Slabsie ako jednotka, ale stále celkom fajn. Na zabitie nudného večera celkom fajn. Ale tu už je vidieť, že im akosi dochádza dych. Opakujúce sa vtipy, vykrádačka určitých filmov. Je to zasa v podstate taká zmes dvojky blbcov, ktorá sa snaží niekde uplatniť, vôbec im to nejde a okolo seba šíria iba katastrofálny bordel. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

V druhym dilu jsou kvalitativni vykyvy mezi jednotlivejma scenkama vic patrny nez v prvnim dilu, ale mozna mi to tak jen prijde, jelikoz jednicka je pro me urcita nostalgie, kdezto druhej dil jsem nikdy nevidel. Jinak k tomu neni moc co dodat, dalsi serie vymastenejch scenek s dvojkou dementu a i kdyz je sem tam neco slabsiho, oba to jsou sympataci a pobavit se furt da solidne. ()

Havala 

všechny recenze uživatele

Dlouho tomu co jsem viděl tuto komedii, ale pamatuj se že jsem se žezal smích od začátku do konce. Střeštěné scénky které byste jen těžko vymýšleli. Sanitka, letadlo, prostě všude to byl opravdu komediální extrém. Kdo se chce pořádně zasmát, a nevyžaduje náročnou dějovou linii tak ideální na pobavení. 68% ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Platí praktický to samé jako u jedničky (i se skvělým dabingem Postráneckého se Zavřelem.) Akorát se tentokrát víc tlačí na pilu a zamrzí několik zbytečných vulgarit. Kvalita je krapet nevyrovnaná. Záchranářská a policejní část je poměrně slabá, letecká a vojenská je celkem solidní a závěrečná Vánoční je nejlepší (u té jsem se upřímně nasmál.) ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama