Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Paolo a Renato tentokrát slezou z plakátu prvního dílu Bláznivé komedie, aby je nepřelepili novinovou reklamou. Oba naši hrdinové způsobí opět spoustu zmatků, demolicí a především smíchu. Sami uvidíe, co tihle dva svedou jako provozovatelé aerotaxi, legionáři, nebo vánoční dědové. (Wlashack)

Recenze (66)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Přeci jen tento díl ubírá na vtipnosti, oproti dílu prvnímu díky tomu, že příliš tlačí na pilu šíleného humoru . Nicméně smích mě nechyběl ani u tohoto dílu. Jen mě to občas přišlo jako nastavovaná kaše . ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

V druhym dilu jsou kvalitativni vykyvy mezi jednotlivejma scenkama vic patrny nez v prvnim dilu, ale mozna mi to tak jen prijde, jelikoz jednicka je pro me urcita nostalgie, kdezto druhej dil jsem nikdy nevidel. Jinak k tomu neni moc co dodat, dalsi serie vymastenejch scenek s dvojkou dementu a i kdyz je sem tam neco slabsiho, oba to jsou sympataci a pobavit se furt da solidne. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Titáni italské komedie Pozzetto (NÁSTRAHY VELKOMĚSTA) a Villaggio (série s Fantozzim) pohromadě v jednom filmu! Jedničku a dvojku jsme jako děcka sjížděli furt dokola, ale silně pochybuju, že by mě to bavilo i dneska. Jedničku a dvojku jsme jako děcka sjížděli furt dokola, ale silně pochybuju, že by mě to bavilo i dneska. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Není to takový jako jednička, ale myšlenka filmu je pořád stejná. Dva nemotorové opět v akci. Bohužel jde dolů rapidně zábava a nebavil jsem se tolik jak v jedničce. ( Hodnocení: 5/10 ) ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo oveľa lepšie než prvý diel. Samozrejme že aj tu je plno primitívnych vtipov, niektoré priveľmi tlačia na pílu, avšak už vám tak nebehá mráz po chrbte z trápnosti snímky. Paolo Villaggio opäť taká snímku ako sa len dá. A to aj s idiotským scenárom. Bohužiaľ treba s rukou na srdci priznať, že táto talianska komédia vykráda americkú Bláznivú strelu (1988) a preto si taký obdiv a slávu nezaslúži, lebo na niečom sa priživovať, respektívne niečo okopírovať, nieje úspech. Každopádne asi aj preto, že si dala za vzor niečo z americkej produkcie a od kráľa komédií Leslieho Nielsena, som sa na tejto paródií aj z chuti zasmial (oproti jednotke) a aj príbehové scénky boli viac prepracovanejšie a tak som bol ako tak pozitívne prekvapený a som rád že po zlej jednotke som sa odvážil pustiť do pokračovania. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto nevídaná směs ultratrapnosti a nevtipnosti podáváná bezostyšně dvojící komiků, kteří jsou už dávno za zenitem. To, co v jedničce občas zafungovalo, ale nikoliv vtipně, je tady prezentováno tak tupě polopatickou formou, že i pouhé uklouznutí na banánové slupce v grotesce, je proti tomuhle extra třída. Absolutně nesouvislý děj připomínající improvizační cvičení dvou komiků, kteří to stále nechtějí zabalit, je naprosto k nevydržení. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Druhý (a nemenej dobrý) diel komediálnych scénok talianskej dvojice, oproti ktorým sú Pat a Mat zo seriálu "A je to..." totálne neviniatka. Všade, kde sa títo dvaja úxyly objavia, nastáva znovu totálna deštrukcia, zmätok a ujmy na zdraví všetkých zúčastnených. Jasné, že Paolo a Renato zase nebudú mať ani šajnu, prečo je tomu tak... ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

O dost slabší pokračování velmi dobré jedničky, gagy se opakují a humor se ztrácí v přílišné snaze o vtip, Italové jsou prostě Italové ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Podobně jako v jedničce, jenom ještě více epizodněji. Kolísá nikoliv úroveň jednotlivých minipříběhů, ale jednotlivých scének v příbězích. Oceňuji, že vše je volně spojenou a tvůrci si docela dali práci s detaily. V jednom místě jsem se ale zasmál opravdu od srdce, to se jedničce nepovedlo. Opět první dabing (Postránecký, Zavřel). ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Některé vtipy a scény jsou geniální (písek v botě, papež a rallye Dakkar), žel jich není tolik, zbytek tvoří vtipy trapné a často fekální (kolik se v tomhle filmu zarazí kolíků nějakému chlapovi do zadku, raději nepočítat). Dobré je, že si to nebere servítky před nikým a ničím a šije to nalevo napravo bez rozdělování, navíc v dnešní době přehnané politické korektnosti by tenhle film už nevznikl. Vlastně je takovým smutným svědectvím doby, když vezmeme, jaká tvůrčí svoboda byla i v této oblasti. Jinak si nelze nevšimnout, že v tomto dílu Italové kradou hodně z Zuckerových amerických parodií. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Rozhodně lepší jako první díl, ale někdy se humor nedostavuje. Zajímalo by mě, proč mají Italové ve zvyku si zarážet různé předměty do zadku? ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Proboha, pokryjte ji!" Tak jako mě v první části rozsekala úvodní kostelní scéna, tak mě tady rozsekala závěrečná ježíškovská scéna (z níž pochází právě i geniální úvodní citace). Místy je to snad i lepší a zábavnější než jednička. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Zaplatíte za nadměrné zavazadlo !!" - "Nemám žádné zavazadlo !!" - "A ty pneumatiky na vašem těle, to je co, paní ??" ;) ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Platí praktický to samé jako u jedničky (i se skvělým dabingem Postráneckého se Zavřelem.) Akorát se tentokrát víc tlačí na pilu a zamrzí několik zbytečných vulgarit. Kvalita je krapet nevyrovnaná. Záchranářská a policejní část je poměrně slabá, letecká a vojenská je celkem solidní a závěrečná Vánoční je nejlepší (u té jsem se upřímně nasmál.) ()

Derek 

všechny recenze uživatele

Vrazaci ostrych predmetov do miest kde slnko nesvieti su spat... Opat rovnaky humor ako v jednotke i ked uz nie az tak vtipne lebo uroven skecov je na dost kolisavej urovni... Pamatam si ako som to videl v kine a mistami mi islo hlavu odtrhnut smiechom (ako policajti a pinochio bez nosa) ()

Reklama

Reklama