Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ani po smrti neopouští Uga Fantozziho prokletá smůla. Pro nebohého účetního není v nebi volné místo, a tak je poslán zpět čekat, než se nějaké uvolní. Plný energie a odhodlání se rozhodne využít čas k tomu, aby si života pořádně užil a dohnal vše, co zameškal. Ale maléry opět přicházejí. Neteř předstírá vlastní únos, aby získala peníze na vytouženou motorku, a Ugo propadne sexu po telefonu, čímž ruinuje rodinný rozpočet takovým způsobem, že si manželka Pina musí začít vydělávat právě na jedné takové lince. Bývalá kolegyně a dávná láska, slečna Silvaniová, tvrdí, že čeká Ugovo dítě. A aby toho nebylo málo, megašéf Balabam na něj hodí své podvody, takže milý účetní končí v base. Vrcholem smůly je povolávací rozkaz do nebe ve chvíli, kdy je Ugo propuštěn a začíná mistrovství světa ve fotbale. (oficiální text distributora)

(více)

Zajímavosti (4)

  • V čase 1:25:24 se v restauraci na zdi objeví reklama na pivo Corona. (HonzaR.)
  • Fantozziho dcera je ve skutečnosti muž. (ČSFD)
  • Postava Fantozziho je tak populární, že v Itálii široce používané adjektivum "fantozziano" znamená "někdo tak nešťastný jako Fantozzi". (ČSFD)
  • Približne v 17. minúte filmu môžeme na stene izby Fantozziho (Paolo Villaggio) dcéry vidieť plagát heavy-metalovej skupiny Iron Maiden. (Michal123)

Reklama

Reklama