Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fantozzi se nehodlá smířit s tím, že je neschopná nula, a tak využívá každé příležitosti, aby získal sebevědomí. Do podniku, v němž pracoval i účetní Fantozzi, se každoročně přijímají noví zaměstnanci. Šéf firmy kníže Barambani je vybírá osobně a klade důraz na to, aby byli bezcharakterní a vypočítaví. Čím více mají špatných vlastností, tím vyšší pozici získají. Fantozzi už je důchodce a do firmy je povolán pouze v případech, kdy chce Barambani ukázat nováčkům odstrašující případ. Muže, který nikdy nelhal, nedonášel, nekradl, ani nepodplácel, a tak to za celý svůj život nikam nedotáhl. Jednoho dne dostane Fantozzi příležitost změnit svůj osud. Cestou z baletní školy upoutá jeho ošklivá vnučka Ugina pozornost filmových producentů. Fantozzi zjistí, že získala roli ve filmu Planeta opic, aniž by se museli maskéři příliš činit s její proměnou. Brzy poté je Fantozzi vybrán jako soudce v procesu s nebezpečnou sicilskou mafií. (Nova Cinema)

(více)

Recenze (33)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

No voni hlavně tvůrci Fantozziho se nezdávají a neustále do nás kopou dalšího a dalšího Fantozziho. Pokud jde o tento díl, tak první část je docela povedená, Fantozzi klasiká nula, jeho ženštiny kolem se zaměnují s opicema a vtip má ve filmu slušnej průchoďák. V porozvodvý části to jde s humorem k šípku i když dorazí starej dobrej organizátor učetní Felini, nebo jak se ten brejlatej prďola jmenuje a s ním bohužel i Fantozziho velká láska slečna Sylvaniová do který se moh zabouchnout fakt asi jen losser jako Fantozzi, protože že je blbá jak sáňky to bych ještě přehlídl, ale že je hezká asi jako Jožin z bažin po dvaceti pivech a ten magor jí má za fatalku, to mě vždy spolehlivě nasere, protože taková kráva by byla užitečná leda tak na mistrovství světa jako rohovej praporek. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Klasickej novejsi dil Fantozziho. Fory uz nekolikrat videny, vsichni uz unaveny a stary, zasmat se da minimalne. Ale na to, ze se jedna uz o buhvikolikatej dil si to precejen dokaze udrzet urcitej vtip a za to ty 3*. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Sam se sobe divim, ze davam jednicky. Videl jsem to v originalni italstine, kdyz jsem se nudil na dovolene a sledovat africke kanaly se mi enchtelo. Mozna taky ta hvezda proot, ze neumim italsky a vubec jsem nerozumel! ()

MIMIC 

všechny recenze uživatele

Ako bláznivá komédia je to skvelé a ako sociálna groteska ešte lepšie. Neviem teda, prečo by som mal Fantozziho hodnotiť nízko. Pretože sa to "nepatrí"? "Fyzický" humor má pôvod v ranej americkej groteske. V Chaplinovom prípade ide údajne o klenoty kinematografie, v prípade Villaggia o odpad. Tak priepastný rozdiel nevidím. Top scéna: Neviem sa rozhodnúť medzi "Ja som rybofil" a "Vila pre slečnu Silvaniovú". ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Díl 7 této francouzské série. Hlavní hrdina Fantozzi je skvělý jako ve všech dílech. Je zde opět odst vtipných momentů, ale ne všem se dá z plna hrdla zasmát. Příběh divný, špatný. Nějaká nuda se najde. Takže tak na půl, ale jde to. 50% = *** ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Každý Fantozzi mi dá něco malého a celkem humorného a vtipného a zase naopak něco nudného ale ještě mě nedokázal ohromit třeba to jednou vyjde. ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Tentokrát se Fantozzi už jako důchodce dostane do problémů s mafií. Jako soudce z lidu se tak zaplete s chobotnicí a to do slova a do písmene. Vnučku skoro dostane k filmu do role opice, jak jinak taky. Odsedí si půl rok ve vězení, skončí na vyšetření u cvokaře, rozhodne se stát drsným rowdie , rozvede se s Pinou a samozřejmě i v tomto díle, se bude ucházet o slečnu Silvani. Nejen moderní technologie na závěr zjistí, že Ugo a Pina k sobě prostě patří. Je to klasika Parentiho a Villaggia, kteří zde mimo jiné, dokázali z již známého vtipu o fackování cestujích ve vlaku (MOJI PŘÁTELÉ II), vykouzilt opět vtipnou scénu a to jen otočením směru vlaku :-). Holt kdo umí, ten umí. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

"Byla jsemm znasilnena. Co to rekla ... znasilnena ? Jo, znasilnena. At si me znasilni jednou, dvakrat, trikrat, ctyrikrat , petkrat ...... pani, ja vam nechci do toho mluvit, nemyslite, zeby jste si obcas mela dat malou prestavku ? " Jo, jo, Paolo Villaggio a jeho Hugo Fantozii patri veru do tzv. vseobecneho prehladu, film ani nema dejovu liniu, su to len komicke scenky naukladane na sebe . 75 % ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

I když jsi sračka... Vždycky budeš lepší než oni co si myslí že sračky nejsou. Tak to jsou právě ty největší sračky mezi sračkami: Jo Fantoci jsi sračka, ale hrdá sračka... buť hrdej na to že jsi sračka. Protože díky tomu že jsi sračka je to taková sranda... tentokrát né jinak. Vtip opět jede na plný obrátky... upřímně, scéna jak se i Polaroid poblije vám vykouzlí příjemný úsměv na rtech, i když už né asi ten legendární smích z prvních dílů... pořád je čemu se usmívat. :D ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Tvůrci po slabších předchozích dílech chytili dech, co snad nikdy neměli. Za mě jeden z nejlepších dílů, zvlášť ta část s mafií je dokonalá. ()

Jayem 

všechny recenze uživatele

Prišlo mi to strašne rozťahané a nezáživné. Na 1 dobrú scénu pripadá 5 trápnych alebo niekoľkokrát recyklovaných z predchádzajúcich dielov. ()

rsimonyi 

všechny recenze uživatele

Tak tento sedmý film s Fantozzim je u nás jediným filmem s Fantozzim, který u nás ještě nevyšel. Italské komedie o panu účetním alias Fantozzim mají 10 dílů!(u nás uvedeno už 9) 1 Fantozzi (1975)/Zrození pana účetního 2 Secondo tragico Fantozzi, Il (1976)/Nesnáze pana účetního 3 Fantozzi contro tutti (1980)/Maléry pana účetního/ 4 Fantozzi subisce ancora (1983)/Maléry pana účetního 2/ 5 Superfantozzi / Superúčetní (1985) 6 Fantozzi va in pensione (1988)/Pan účetní jde do důchodu/ 7 Fantozzi alla riscossa (1990) 8 Fantozzi in paradiso (1993)/Fantozzi v ráji/ 9 Fantozzi - Il ritorno (1996)/Návrat pana účetního/ 10 Fantozzi 2000 - la clonazione (1999)/Pan účetní opět zasahuje/ ()

Plechpetr odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jo. Zahlédl jsem asi tak 5 minut. Viděl jsem opičí téměř bez chlupů. Nákupní centrum plné debilního rádoby vtipu a to mě opravdu stačilo. K dokonalosti to dovedl český dabing a ten zaručil bezkonkurenční Odpad. ()

Reklama

Reklama