Reklama

Reklama

Jack a Vanessa se coby nastávající rodiče přestěhují do toho nejstrašidelnějšího zchátralého domu v New Orleans. Netuší však, že na něj byla vržena vražedná démonická kletba. Jackovi a Vanesse se situace brzy začne vymykat z rukou, stejně tak jako jejich neochotnému sousedovi F'Resnelovi, Vanessině přátelskému psychiatrovi, její wiccanské sestře Marjorii i detektivům, kteří mají vyšetřit narůstající počet mrtvých těl. Zachránit je může jedině elitní vatikánské komando vymítačů ďábla - nebo ani to ne? (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (60)

carodejb 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo dobre napísané i natočené. Jasne, tento humor nesadne každému, ale je to rozhodne lepšie ako ktorákoľvek improvizovaná, narýchlo zbúchaná sračka! Väčšinu času som sa bavil, zvlášť Keegan-Michael Key je podarený..a aj kňazi...Je tu niekoľko slabších miet, ale je to vydarenejšie než vyzerá. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

No tak tento kúsok ma milo prekvapil, na horor zabudnite ide čisto o komediálny úlet. Všetky postavy sú niečim zaujímavé, nielen hlavné ale skôr vedľajšie. Množstvo originálnych gagov na ktorých som sa musel z chuti zasmiať. Scéna policajtov a kňazov v bufete pri konzumácii sendvičov ma dostala do kolien. Ja som sa náramne bavil a Hell Baby sa u mňa určite zaradí medzi najpríjemnejšie "B" prekvapenia tohto roku. Samozrejme tento druh humoru nesadne každému a preto chápem i také nízke hodnotenia. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Hell Baby“ je přesně takovým snímkem – jsou zde dobré vtipy, jsou zde vtipy špatné, a to celé na pozadí celkem neoriginálního příběhu, který má být nový právě tím, že je zde v takové míře použit humor. Některé scény vás možná dostanou, ale myslím, že u dalších se budete dost nudit. Postavy ale nejsou zahrány špatně takový soused F’resnel je postavou skutečně výbornou. Na ten průměr – alespoň chvílemi – si sáhne. ()

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale bylo to tak blbý, až to vlastně bylo dobrý. Správné parodické postupy, nápady a skeče, byť závěrečný fight mohl dopadnout krapet líp - přišlo mi to víc jako nekončící improvizace místy dobrých herců :) Určitě to nikomu nedoporučuji, ale bavil jsem se skvěle, hlavně Po Boy záběry zabíjely! 60% ()

Googooplexer 

všechny recenze uživatele

Hell yes! Dám 4 aj napriek nie moc vydarenému záveru a zopár slabším pasážam. Trojkový priemer to určite nie je, aj keď to má na prvý pohľad obsadenie ako bábkové divadlo. Kto by si po tomto filme nedal domilises po´boy alebo pizza salad... Zhúlený internet cable guy je tiež výborná scéna. Jediné čoho mohli objektívne všetkých ušetriť je pani Nussbaumová. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v americkém New Orleans. (rafix)

Reklama

Reklama