Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pracovní morálka italských úředníků je mimořádně vysoká, neboť představa nezaměstnanosti je všudypřítomná. Fantozziho dcera navíc oznámí, že čeká dítě. Našel se totiž otrlý dobrodruh, který jí v tom pomohl. Fantozzi se proto rozhodne navštívit nemocnici za účelem radikálního zákroku. Omylem na operačním stole skončí náš pan účetní. Po intervenci u prezidenta republiky je však Fantozzimu uříznutý úd zpátky přišit. Navíc čeká na Fantozziho podniková olympiáda. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (93)

Colonist 

všechny recenze uživatele

Slabé, velmi slabé. Na legendární Maléry 1 to nemá v žádném případě a i v rámci série se tenhle díl řadí k těm horším. Film je přehnaně vulgární a snaží se být vtipný za každou cenu, což se mu nedaří. Jak už jsem psal u Zrození pana účetního, tento film také zachraňuje sportovní vsuvka- olympiáda. Dvě opravdu slabé hvězdičky. ()

Prubner 

všechny recenze uživatele

Přátelé, nemluvte pořád o druhém díle, tohle je už čtvrtý díl. Nenechte se zmást distribučním českým názvem. Za nejlepší části série považuju druhý a třetí díl. Tohle je o hodně slabší. Jsou tu sice některé skvělé fóry (mimino), ale je tu taky hodně hluchých míst (návštěva u svůdce dcery, výlet s karavany). Navíc je to režírováno dost těžkopádně, bez potřebné lehkosti. Dokonce se tu občas objeví smutnější, lidštější moment, třeba když manželka Fantozzimu řekne, že ho nikdy nemilovala. Ale to sem podle mně nepatří. JInak je vidět, že tvůrcům dost leží v žaludku italské zdravotnictví. Sekvence, kdy účetní vyrazí do nemocnice se spoustou peněz, aby mohl zaplatit všechny poplatky, ta je u nás po stupidních Julínkových reformách krutě aktuální. ()

Reklama

tom88 

všechny recenze uživatele

Kriste Ježiši, to čo malo znamenať?! Pri sledovaní prvého dielu som sa ešte bavil a dej mi celkom ubiehal, ale druhý diel je katastrofa. Dej? No ak tam nejaký bol, tak bol buď príšerný a nezaujímavý alebo som ho fakt prehliadol. Humor? Áno, radí sa to do komédie, ale vtip je okukaný z jednotky a nachádza sa tu len šeredná spleť maximálne trápnych na seba nasilu narvaných scén, ktoré mi rozhodne neprišli vtipné. Mal som sa asi smiať až by som sa za brucho chytal, ale namiesto toho som len hľadel a neveriac krútil hlavou zo strany na stranu. Len minimum vtípkov sa podarilo, no to rozhodne ničomu nepomohlo a nevytrhlo túto katastrofu z biedy. Villagia už nechcem ani vidieť. Kto si myslí, že jednotka bola dobrá tak dvojka bude asi tiež, tak nie, v žiadnom prípade. Trapas trápny najtrápnejší. Neodporúčam. 18% ()

tron 

všechny recenze uživatele

"Stane sa z vás blondína, až s vami skončím.“ Ani tentokrát to nemá poriadny scenár. Film pozostáva z dlhých, kurióznych scénok, v ktorých vystupujú rovnaké postavy, čiže to môže pôsobiť dojmom plnohodnotného celoveráku. Účtovník Ugo Fantozzi, dávajúci nový hĺbku slovnému spojeniu "doživotný úbožiak", zažije neuveriteľný sled udalostí. Najskôr zaskakuje za kolegov v práci (Macaulay Culkin nemá čisté svedomie!), potom sa spolu vyberú na dovolenku v karavanoch (ale je tam aj tank). Nakoniec zistíme, že opicu Ugovu dcéru niekto nabú... je tehotná. ()

marrrrian 

všechny recenze uživatele

Zhrniem týmto stručným komentárom všetky časti, ktoré som videl: Tak ako ostatné Fantozziovky môže byť aj táto, ak sa človek správne naladí, riadne vtipná. A Mariangela je ako vždy...riadne hnusná. Krása je ale to posledné, čo hľadať, keď sa povie Ugo Fantozzi. Na to sa treba radšej predom pripraviť. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama