Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pracovní morálka italských úředníků je mimořádně vysoká, neboť představa nezaměstnanosti je všudypřítomná. Fantozziho dcera navíc oznámí, že čeká dítě. Našel se totiž otrlý dobrodruh, který jí v tom pomohl. Fantozzi se proto rozhodne navštívit nemocnici za účelem radikálního zákroku. Omylem na operačním stole skončí náš pan účetní. Po intervenci u prezidenta republiky je však Fantozzimu uříznutý úd zpátky přišit. Navíc čeká na Fantozziho podniková olympiáda. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (93)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Všichni asi po Malérech 1 prodělali lobotomii. Jednička byla sice blbina, ale dalo se na ni koukat. Dvojka už je jen sled primitivních skečů, které nedrží pohromadě a s každou další scénou si nepamatujete, co se událo tu předchozí. Rádobysatrirické věty typu "zasraný maloměšťák" vyšly naprázdno a tu jednu hvězdičku dávám za gagy, které byly tak slaboduché, až byly zábavné. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Změna od prvního dílu to určitě je. Ale nemůžu říct, že bych se upřímně nebavil. Fantozzi tady skáče od skeče do skeče, ale kolikrát jsou ty skeče tak brutální, že se těžko s něčím vyrovnají. Až člověka zamrzí, že s takovými komediemi se dnes už člověk ani nesetká. ()

tron 

všechny recenze uživatele

"Stane sa z vás blondína, až s vami skončím.“ Ani tentokrát to nemá poriadny scenár. Film pozostáva z dlhých, kurióznych scénok, v ktorých vystupujú rovnaké postavy, čiže to môže pôsobiť dojmom plnohodnotného celoveráku. Účtovník Ugo Fantozzi, dávajúci nový hĺbku slovnému spojeniu "doživotný úbožiak", zažije neuveriteľný sled udalostí. Najskôr zaskakuje za kolegov v práci (Macaulay Culkin nemá čisté svedomie!), potom sa spolu vyberú na dovolenku v karavanoch (ale je tam aj tank). Nakoniec zistíme, že opicu Ugovu dcéru niekto nabú... je tehotná. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jo tak tohle bohuzel nedosahuje kvalit prvniho dilu ani omylem. Zatimco u jednicky jsem se smal prakticky porad, tady to bylo jen misty lehke pousmani a skutecne poradne sem se zasmal jen parkrat. Ono taky uz je to takovy vareni z vody, dost forku uz bylo mozno videt v jednicce a navic uz se to snazi o kompletni film a nejsou to jen scenky spojene do filmu jako v jednicce. Ale zase na druhou stranu jsem se nenudil a Paolo Villaggio byl opet bezchybnej, takze to nakonec ty 3* budou. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

O dost slabší než jednička, ale stále jsem se docela pobavil, i když se mi nechce věřit, že tohle natočili tvůrci bravurní jedničky :(.... ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Zřetelně slabší než jednička, humor sklouzl místy do trapnosti, nicméně stále ještě koukatelné v rámci žánru italských ztřeštěných komedií. Celkový dojem: 40 %. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Je asi jedno ktorý diel (starších, pôvodných) fantozzioviek pozerám, ale tento dementný magor ma vie vždy pomerne dostatočne rozveseliť. So svojou rozkošnou dcérkou sa postarali aj tentokrát o len málokedy trápnu komédiu, ktorej zmysel sa dnes často dostáva do popredia, len škoda, že už nie s Villagiom. 60%. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Opät prilis prehnany humor, ktory nemusi dopadnut zrovna najlepsie, ale ked som na to pripraveny dopredu, na Fantozzim som v detstve vyrastal a chcem sa bavit, tak sa pri niektorich scenach, ktore nemaju ziadny dej, da celkom slusne pobavit. Scena, kde sli na dovolenku pri smetisko dokonca aj na tanku ma skor nudila, ale Fantozziho tehotna dcera Mariangela ma celkom pobavila alebo aj popletenie si dceru s opicou, ktorej podobnost je vraj dost velka :-) Scena zaskakovania kolegov v praci, ktori sa sli opalovat na strechu a sef sa iba pozeral spoza okna, ako vsetci tvrdo pracuju (mi pripomenula SAM DOMA (1990). Takze je to jedna z tych slabsich casti, ale uz teraz sa tesim na tu najlepsiu MALERY PANA UCETNIHO (1980)... 28.12.2010 _______ Paolo Villaggio - (Ugo Fantozzi) +++ Milena Vukotic - (Pina Fantozzi) +++ Plinio Fernando - (Mariangela Fantozzi - dcéra) +++ Anna Mazzamauro - (Slečna Silvaniová) +++ Gigi Reder - (Filini) +++ Riccardo Garrone - (Calboni) +++ Hudba: Bruno Zambrini +++ ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že místy jsem uvažoval o třech hvězdách, jenže pak přišly fóry jako schůze nájemníků, souboj s jeptiškou nebo olympiáda a to bych byl sám proti sobě, kdybych tu čtvrtou (byť slabou) nepřidal. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Chudák Fantozzi si opět vytrpěl hodně. Je to příjemný oddechový film, kde se najde pár slušných, ještě snesitelných věcí. Dceruška "opice" má děťátko, které dokáže vzbudit celý barák a má křik jako špatně vyspalá a hladová vrána. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Skvelá talianska komédia o bláznivom účtovníkovi, ktorého už poznáme z predchádzajúceho dielu. Film ponúkne veľa komických situácií, ktoré ručia za parádnu zábavu. Tento diel Fantozziho nesie slovenský názov Maléry pána účtovníka 2, aj keď zďaleka nie je prvým ani posledným zo série o Fantozzim. Je o niečo slabší než "legendárna" jednička, dcérka už dospela a sama čaká bábätko, avšak Fantozzi s tým má veľké starosti. Najväčším popraskom je práve to, že Fantozziho veľmi škaredá dcéra je tehotná. No, to by človek neveril, že by ju niekto chcel, keď si ju dokonca aj vlastný otec pletie s opicou. Určite slabšie ako prvé Maléry, ale aj tak miestami neskutočná zábava. Hlavne môžem súhlasiť s ostatnými, že atletika na záver bola asi tým úplne najlepším a najzábavnejším. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Čtvrtý díl této francouzské komediální série. No, film Maléry pana účetního se fakt povedl, ale toto pokračování ? Bohužel většina vtipů se stala vtipy trapnými. Jinač Fantozzi a většina herců - to vše funguje. Jako nechchci to moc kritizovat, člověk se zasměje, ale už je to dost přehnané - vtipny atd ... I příběh divný. Takže ve výsledku čistý průměr. 50% = *** ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Paolo Villaggio a jeho nesmrtelý účetní Fantozzi. Natočil se svojí proslulou postavou ještě mnoho bláznivých komedií sice rozdílných kvalit, ale kdo z evropských herců se může pochlubit s takovým diváckým zájmem o crazy osudy jednoho účetního. Přišlo mně, že ve svém dalším pokračování, které rozhodně není druhým dílem, jak se nás snaží chytře zvoleným názvem zmást český distributor, dost přestřeluje a jde do extrému. Jisté náznaky jsou patrné už v jeho přechozích filmech s účetním, ale tady to je nejmarkantnější. Není to až tak vtipné jako spíše trapné,ale poměrně originální gagy nejsou nikde jinde k vidění a Villagio předvádějící je ve svém neodolatelně bezelstném projevu nemá v tomhle ohledu hereckou konkurenci. Extrém já rád, ale ubrat na té zbytečné trapnosti by neškodilo. První Maléry pana účetního jsou asi nejvtipněji propracované (možná ze všech komedií s Fantozzim) narozdíl od "dvojky", která chrlí gagy poněkud překotně a neujasněně. 60% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Úřednicko-flákačský začátek, dovolená na skládce, altetické závody. Fantozziho vnouče a má oblíbená nedostižná Anna Mazzamauro z toho nemůžou udělat špatnou komedii. ()

Reklama

Reklama