Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Frachia (Paollo Villaggio) pracuje jako realitní agent, který dostane od svého šéfa ultimátum, že když ihned neprodá dům, bude vyhozen. V jeho kanceláři se objeví zájemce o menší sídlo na víkendy. Fracchia mu nabídne hrad v Transylvánii, který patří hrabětu Vladovi, který je upír. Fracchio i se zájemcem jedou na hrad, vyjednat prodej. Vladova dcera se zamiluje do Fracchia, kterému se nezdá představa, že by se měl stát upírem. (masw)

(více)

Recenze (54)

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím. Rád se bavím Paolem Villaggiem. U filmů s ním jsem se chechtal na plný plyn. Zde jsem se občas pousmál. Po polovině filmu jsem se tak nudil, že jsem si v druhém okně pustil karty a začal hrát. Masky byly legrační, ale to je to jediné oživení v celém snímku. Je mi velmi líto, ale film si nezaslouží ani bodík. A navíc mne konec filmu suprově vytočil. Nu, budiž, dávám to do Db jako horor, ale pocity mám všelijaké. Ještě jednu drobnost musím zmínit, zajímavou ženskou Indiana Jonesovou i s muzikou, ale ta tuhle hovězinu ovšem nevytrhla. 1001201185248717 ()

Gwilwen 

všechny recenze uživatele

Obtloustlý, nezkušený a zoufale neschopný realitní makléř „Fantozzi“ má poslední možnost jak si zachránit svůj flek. Prodat zámek kdesi v Transylvánii (jen půl hodinky cesty z Říma). Nebude to ale jen tak – zámek má vskutku vybrané „nájemníky“ – slepý sluha, Quasimodo, advokát Frankenstein, sám velký hrabě Vlad s pohlednou sestrou a hromada nemrtvých. Po úvodní celkem vtipné sekvenci následují bohužel naprosto prázdné minuty. Všechno připomíná rozhrkanou jízdu atrapou strašidelného zámku. Transfúze by byla na místě, nuda mi doslova upíjela krev. ()

Reklama

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Opět další z přiblblých italských komedií v hlavní roli s malý, tlustým Fantozim, kterého jsem nikdy nemusel a jeho styl humoru založený na jeho grimasách, pohybech těla a jeho koktavé řeči mě nikdy nebavili. Zde se k tomu přidává maximálně tupej děj, kterej chvílemi vypadá jako parodie na Draculu, ale nakonec z toho vychází jen pitomá italská komedie, téměř bez děje, která těží jen z toho, že se v hlavní roli vyskytuje Paolo Villaggio, legenda italských komedií. Pro mě je pořád symbolem italských komedií dvojice Hill + Spencer. Villaggio mě nebaví. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je strašně lehké si splést s dalším dílem Fantozziho - hraje zde Villaggo i ten herec, co v účetním hraje Filliniho. Villaggo je tu stejný blbec jako v účetním a v podstatě by to i další díl účetního mohl být, zde se ale Villaggova role jmenuje Fracchia a pracuje jako realitní agent. To je v podstatě jediný rozdíl, který tenhle film od Účetního odlišuje. Jinak spousta skvělých scének, hezkých a chtivých slečen, jeden nudný Drácula, docela dobré kulisy a dekorace. Ani nevím přesně proč, ale tenhle film mě strašně bavil a vynesl Villagga zase o stupínek výš na žebříčku mé oblíbenosti. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se povedlo, opravdu jsem nečekal nic než jen přitroublou parodii. Ale ono to zas tak blbé nebylo. Film párkrát sice klopýtnul ale to vynahradila překvapivě atmosféra, opravdu párkrát by zamrazilo nebýt vtipných scén, a hlavně masky které byly dokonalé. Film sice dnes ničím nepřekvapi ale na zabití odpoledne postačí. Bavil jsem se. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Hrad, který můžeme vidět ve filmu, se nachází v severoitalském městě Fénis. (Lumberjack)

Reklama

Reklama