Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Frachia (Paollo Villaggio) pracuje jako realitní agent, který dostane od svého šéfa ultimátum, že když ihned neprodá dům, bude vyhozen. V jeho kanceláři se objeví zájemce o menší sídlo na víkendy. Fracchia mu nabídne hrad v Transylvánii, který patří hrabětu Vladovi, který je upír. Fracchio i se zájemcem jedou na hrad, vyjednat prodej. Vladova dcera se zamiluje do Fracchia, kterému se nezdá představa, že by se měl stát upírem. (masw)

(více)

Recenze (54)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Pan účetní v další z jeho početné várky komedií, které pobaví, ale jsou tak říkajíc na jedno brdo. On totiž stále hraje stejného břídila, ale i tak je to stále stejná ztřeštěná zábava. Pan účetní občas dokáže už být trochu otravný. Drákulův sluha je příjemné zpestření, odehrávající se až v dalekém Rumunsku na hradě hraběte Vlada a mně to všecko příjde takové příjemné, nenápadné, ale prostě průměrné, takové jaké to prostě vždycky s Paolo Villaggiem je. Zábavné. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Fantozziho miluji a mám skoro všechny jeho filmy. Film "Drákulův sluha" se mu ale nepovedl a dokonce jsem u filmu nudou usínal.. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Cekal jsem nejakou silenou hovadinu, ale ono to funguje docela slusne. Na jednu stranu typickej Villaggio, se svejma uchylackejma gestama a koktanim kravin (s cimz to misty uz prehanel). Na druhou stranu pak docela povedena parodie na upirsky filmy. Takze jako celek to ma jednak docela solidni atmosferu a na film asi precejen byly naky ty prachy, protoze se odehrava na peknym hrade a zaroven to obcas dobre pobavi. Slabsi 4*. ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Vůbec ne tak blbé, jak by se mohlo zdát. Villaggio je vynikající a příjemná práce s řadou horrorových klišé činí z Drákulova sluhy pohodovou podívanou na středeční odpoledne. I když to občas zaskřípe, tak závěrečná svatba nemá chybu a vyváží předchozí nudné pasáže. ()

gudaulin odpad!

všechny recenze uživatele

Komedie Paola Villaggia na mě fungovaly řekněme tak v 11 letech. Od té doby uběhlo už hodně vody a když si jednou za dlouhý čas připomenu tenhle typ filmových dílek, musím konstatovat, že jsem se od nich vzdálil v řádu světelných let. Stejně jako komedie o dvou německých nosáčích nebo filmy o Šimonovi a Matoušovi. V řadě komentářů k tomuhle snímku se objevují věty typu "vůbec ne tak blbé, jak by se mohlo zdát". Já si bohužel myslím, že je to blbé víc, než si je většina diváků ochotna připustit. V tomhle filmu se projevuje nejen to, že se Villaggio specializoval na takový ten kvazilidový humor a la Troška, ale že se navíc hodně opakoval a ať už měly jeho scénáře jakoukoli kulisu, ta postava nešiky a smolaře byla stále o tomtéž. Celkový dojem: 10 %. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Uf, uf, uf... buď som už z Paola Villaggia vyrástla, alebo ma omrzel, alebo som mala najradšej jeho účtovníka Fantozziho. Ale k týmto jeho komédiám už nechovám žiadne horúce city a skôr sa nudím. O smiechu tiež ťažko môže byť reč. Ale! Ale bolo aj tu zopár originálnych momentov a milých čiernohumorných nápadov, a za ne dávam 2*. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Paollo Villaggio nikdy nezklame, i když se vtípky opakují a občas už to je trochu nuda, přesto se na filmy s ním rád dívám. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Typický Paolo Villaggio, tentoraz má problémy s upírmi. Vôbec nie vydarená komédia. Kto má Paoloa Villaggia rád, tomu sa bude páčiť, ale ja som sa miestami celkom nudil. Neviem. Rád sa bavím Paolom Villaggiom. Pri filmoch s ním som sa smial na plný plyn. Tu som sa občas pousmial. Po polovici filmu som sa tak nudil, že som si v druhom okne na monitore pustil Governor of poker 2 a začal hrať. Masky boli smiešne, ale to je to jediné oživenie v celej snímke. Je mi veľmi ľúto, ale film si nezaslúži ani 3 hviezdy. A navyše ma koniec filmu suprovo vytočil. No, nech je ako chce, môžeme to brať ako horor, ale pocity mám všelijaké. Ako zaujímavosť aspoň napíšem, že v tom hrala čechoslováčka Zuzana Martínková. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se povedlo, opravdu jsem nečekal nic než jen přitroublou parodii. Ale ono to zas tak blbé nebylo. Film párkrát sice klopýtnul ale to vynahradila překvapivě atmosféra, opravdu párkrát by zamrazilo nebýt vtipných scén, a hlavně masky které byly dokonalé. Film sice dnes ničím nepřekvapi ale na zabití odpoledne postačí. Bavil jsem se. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Prevarený Paolo Villaggio už nedokázal ponúknuť humor, ktorý exceloval v najúspešnejších filmoch o Fantozzim. Pravdou je, že mu scenár príliš nepomáhal. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: MARKÍZA = 1.5.2010 - to čo spáchala so slovenským dabingom tohto filmu MRTVÍZA fakt nemá obdoby. Dušan Szabó ako Fantozzi ??? WTF ??? Dušan Kaprálik už nežije ? Alebo čo sa to zasa deje ? (4.5.2010) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Režisér Parenti se pokusil vtipnou formou skloubit komedii s hororovými prvky a kapkou strachu. Vzniklo z toho průměrné dílo, ve kterém se objevilo pár dobrých hlášek, srandovní grimasy P. Villaggia a famózní svatba byla tím nejlepším, co jsme mohli ve filmu vidět. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je strašně lehké si splést s dalším dílem Fantozziho - hraje zde Villaggo i ten herec, co v účetním hraje Filliniho. Villaggo je tu stejný blbec jako v účetním a v podstatě by to i další díl účetního mohl být, zde se ale Villaggova role jmenuje Fracchia a pracuje jako realitní agent. To je v podstatě jediný rozdíl, který tenhle film od Účetního odlišuje. Jinak spousta skvělých scének, hezkých a chtivých slečen, jeden nudný Drácula, docela dobré kulisy a dekorace. Ani nevím přesně proč, ale tenhle film mě strašně bavil a vynesl Villagga zase o stupínek výš na žebříčku mé oblíbenosti. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Fantozziovská kravina. Ale zato zábavná, svižná a o Vilaggiových komediálnych schopnostiach tu niet pochýb. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Paolo Villaggio je výborný italský komik. Miluju pana účetního, ten je super, ale tenhle film se mu moc nepovedl. Není tak vtipný jako jiné. Nápad není špatný. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Zajímavý vizuál, povedené masky a absence vulgárních vtipů (tohle je snad jediný Villaggiův film, kde si jeho postava nic nezapíchne do zadku). Toť klady tohoto snímku. Záporů je bohužel o něco více. V první řadě to vůbec není vtipné. Pár gagů se povedlo, ale jinak to byla poměrně nuda. Neuvěřitelně mě zde iritoval účetní Filini. V sérii s Fantozzim nemá tolik prostoru, tudíž je celkem zábavný, ale v tomto snímku byl Villaggiovým rovnocenným partnerem a co se týká mentální retardace a trapnosti, tak ho porazil na celé čáře. Dal bych slabé tři hvězdičky (přeci jen tenhle film stojí na takovém tom středu Villaggiovy filmografie - ani povedené, ani vyloženě na zvracení), ale za toho otravného Filiniho nemůžu. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Aspon ze Paolo Villaggio nikdy nepodlahol talianskej amerikanofilii ako dvojka BS/TH ........ poctivy italsky humor, hoci samotny Villaggio ostal uz do konca zivota zskatulkovany ako tvorca burlesknich komedii . 66 % ()

Reklama

Reklama