Reklama

Reklama

Paolo Villaggio hraje roli Ciottoliho, nešťastného novináře, který chtěl spáchat sebevraždu, dokud nezjistil, že vyhrál v Novoroční loterii. Svůj vítězný tiket dobře schová ve svém psacím stroji a odejde z domu oslavit své štěstí. Když se vrátí zpátky, stane se tragedie - všechen nábytek je odstěhován výběrčím daní, včetně psacího stroje. Samozřejmě se pokouší získat ho zpět i za přehnanou cenu na dražbě. Ovšem, tiket tam není, ale může být v kterémkoli jiném podobném stroji, které byly prodány v to ráno. Film vypráví příběh Ciottoliho, který hledá svůj miliónový tiket, ohrožován berňáky. Konec je absolutní překvapení. (Butterfly Video Entertainment)

(více)

Recenze (56)

HellFireFery 

všechny recenze uživatele

Po poměně vysokém hodnocení jsem se na další skeče "Fantozziho" těšil. Přišlo však spíše mírné rozčarování, protože až na několik skutečných lahůdek je tato komedie jen další do sbírky. Je sice dobře, že tu Paolo není za hlupáka a neznaboha jako v případě série pana účetního Fantozziho, ale ty věčné peripetie s psacím strojem mě zrovna 2x neoslovily. Přesto tento film žádnou ostudu neudělá. Jen jsem čekal o něco více. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Ačkoli se to z mého hodnocení příliš nezdá, tak mám Villaggia opravdu rád a jeho snímkům se rozhodně nevyhýbám. O účetním Fantozzim jsem viděl snad vše, co existuje. Tohle se mi zdálo o chloupek lepší. Vtípky jsou totiž kupodivu poměrně rozmanité. Nejednalo se však o nic, díky čemu bych se v křečích válel po podlaze. Proběhlo snad pouze několik úsměvů. Slabé 2 hvězdy. Viděno v rámci Filmové výzvy.Film jsem dostal od uživatele fimler. ()

Reklama

tahir 

všechny recenze uživatele

Zdaleka nie najlepsia komedia Paola, ako tu niektori ludia pisu. Odporucam pozriet najprv jeho filmy, ktore vznikli skor a kto bude pozerat pozorne tak zisti, ze mnoho veci je vykradnutych zo starsich filmov, bohuzial. Nic co by uz nebolo k videniu, vid scenka s jedenim papiera v aute - Fantozzi a karbonatky. ()

Alagaesie 

všechny recenze uživatele

„Dneska večer tu není.“ „Tím líp, zavolám mu domů.“ „Stejně se zabiju!" Jedna komická situace za druhou. Třeba pták mě úplně rozbil. Beranidlo ve špitále bylo moc. Gejzír vody připomněl Švýcarák. „A teď si vás koupim všecky.“ po Italsku. Koupelna pobavila. „Táto, přineseš mi vodu?“ Aukční Ciottoli neměl chybu. „Tak mu dali druhého a vodí teď oba dva.“ Domino a „…nic se nestalo.“ ??! Sakra Ciottoli... Chudák babička na římse. Zachycení za anténu bylo skvělý. „Mekka, Mekka." Mafiozo utřel hubu. „Táto, dáme si o přestávce trochu vody?“ - Ono jí předtím bylo málo?! Se strojem už jen chybělo položit pětku. „Pane, promiňte, já tam nevidim.“ „Já taky ne.“ Skvělá komedie. ()

HonzaSim 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že k francouzským komediím mám averzi, protože pro mě vtipné nejsou. V rámci rozšíření obzoru jsem tedy namátkou sedl k této italské komedii. Tohle jsem ale fakt nečekal, velice příjemné překvapení. Nevím, jestli jsem Paola Villaggia už v nějakém filmu viděl, ale je mi povědomý a co víc, sympatický. Ovšem, že se našly slabší pasáže, ale převažovaly ty vtipné. Neříkám, že jsem se válel smíchy, ale mnohokrát se pousmál a celkem se bavil. Teď už vím, že na italskou komedii zvlášt s tímto hercem se rád zase někdy podívám. 70% ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama