Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na úspěšnou Bláznivou komedii 1 a 2 volně navazuje Bláznivá komedie 3, která má díky neodolatelné komičnosti Paola Villagia a Renata Pozzettiho velkou šanci na divácký úspěch. Paolo a Renato opět způsobují katastrofy všude tam, kde se objeví - divadlo, kde pracují jako elektrikáři lehne popelem, dva soudce, které mají chránit před zločinci, přivedou do více než trapné situace, poté se oba "starají" o miminko, které se "náhodně" ocitne před jejich dveřmi... Zamilují se oba do jednoho děvčete a zároveň skončí oba jako strážci majáku na pustém ostrově, kde způsobí poslední a konečnou katastrofu. Blázni se vrací !!! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (59)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Treti dil me ze zacatku bavil vic nez druhej. Jen mi trochu prislo, ze je Villaggio krapet upozadenej. Problem je, ze je tu mensi mnozstvi scenek a nektery jsou az nehorazne natazeny, obzvlast posledni s miminem, diky ktery snizuju hodnoceni z puvodne zamyslenejch 4* na slusny 3*. Ale i tak porad slusna komedie, nicmene je dobre, ze ctvrtej dil uz si odpustili. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Stejně jako je film rozdělen na dvě části, tak je rozložena i jeho komediální složka. Divadelní scéna je skvělá a u některých gegů jsem se fakt nasmál. Bohužel s přibývajícím časem jsou situace spíše trapné, a tak se dostavují pocity nudy. Ale jen místy, abych jenom nekritizoval:-) Zajímavosti: Po divadelním představení Romea a Julie se Shakespeare obracel v hrobě. / 12 těžce a 35 lehce. Taková je bilance počtu raněných po nárazu parníku do majáku. :-) 45% ()

Reklama

Fixa odpad!

všechny recenze uživatele

Už je tomu asi 20 let, co jsem se jako dítě skvěle bavil u prvního nebo druhého dílu. Chtěl jsem se na něj podívat znovu a omylem se mi dostal do ruky třetí díl. Je to vážně dost ubohý a já ač chápu o co jim jde, prostě nemám smysl pro tenhle humor, který baví stylem klaunů děti, ale témata jsou pro dospělé. Ano, zasmál jsem se asi jednou při tom baletu, ale už fakt jenom ze zoufalství. Když jsem se dostal až k tomu, kdy Pozzeto čůral a pořád to ještě komentoval slovy:,,já čůrám, pořád čůrám",snad pro ty, co to ještě nepochopili a scéna ne a ne skončit, prostě jsem to vzdal a vypnul. Myslím, že je to objektivní náhled, jelikož jsem se na to nedíval sám. I ostatní trpěli. Na druhou stranu zjistíte, že je pak všechno ostatní zábavnější... ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Do třetice všeho dobrého. Paolo Villaggio a   Renato Pozzetto jsou zase zpět. Jenomže jim už   nějak dochází dech. Je tu opět spousta skečů   a estrádních skopičin které pobaví, ale   celkově to už prostě není nějak ono. Od   předchozích snímků se nijak neodlišuje. Opět   několik povídek a opět plné taškařic. Ale   bohužel tu originalitou neoplývá téměř nic,   takže je vše nelichotivě předvídatelně a   takové neotřelé. Kdo však ty minulé neviděl,   tento ho pobaví určitě dobře. ()

PeteBuck 

všechny recenze uživatele

S každým novým dielom to ide dolu vodou. Opäť scénky, kde sa dvaja cvoci v podaní Paola Villaggia a Renata Pozzetta predstavujú v nejakej úlohe (elektrikári, ochrankári). Ale tentokrát je to čím ďalej, tým viac útrpnejšie sledovať. Scénka s divadelným predstavením bola fajn, ešte ma celkom pobavili, keď chránili toho sudcu, inak to bola nuda. Na konci to zaklincovali v podstate vykradnutým filmu Traja muži a nemluvňa, to som už iba odzýval. Škoda. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama