Reklama

Reklama

Signor Robinson, mostruosa storia d'amore e d'avventure, Il

Obsahy(1)

Uťápnutý obchodník Robi (Paolo Villaggio) a jeho přísná manželka se vydají na plavbu Tichým oceánem. Po ztroskotání lodi je Robi vyplaven na pustém ostrově, kde s nešikovností sobě vlastní následuje osudy Robinsona Crusoe. I přes počáteční karamboly však postupně nachází zalíbení v panenské přírodě a především pak v domorodé dívce, která je jeho Pátkem (Zeudi Araya Cristaldi). (J.Connor)

(více)

Recenze (3)

Flego 

všechny recenze uživatele

Neurotický bohatý Robi ( Paolo Villaggio ) si so svojou manželkou Magdou "užíva" výhod betónovej džungli. Keď sa po operácii vredu vydajú na dovolenkovú plavbu, netuší, že jeho loď stroskotá a on sa zachráni na pustom ostrove. Lenže stretnutie s krásnou domorodkyňou mu zmení život... Bláznivá komédia dua Corbucci-Villaggio vychádza z hercovej popularity svojráznej postavičky Fantozziho, využívajú sa rovnaké postupy, podobný humor či grimasy. Tretí komentár. ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Co se asi tak dá čekat od kombinace Corbucci+Villaggio a jejich zpracování Robinsona Crusoea? No samozřejmě - přitloustlý, komediální Robinson a Pátek? Pochopitelně sličná, exotická děva, jíž nejsou puritánské mravy ani kultura oblékání vůbec známy. A tak se dostáváme málem k erotickému filmu! ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama