Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdeněk Izer a jeho skvělé parodie úplně na všechno. (oficiální text distributora)

Recenze (83)

subic 

všechny recenze uživatele

Běželo to na už neexistující TV pětce v roce 2012. Nezapomenutelný je pořad Pod lupou, parodie na Černé ovce ČT, taky Last minute jako pořad o turistice, moderátor cestuje za vás a vy můžete v klidu sedět doma v obýváku u televize. Výborný byl i Evžen v pořadu Koule nelžou, což byla parodie na různé pořady typu Volejte věštce. Izer jako bývalý automechanik se i skvěle realizoval v pořadu plném zaručených rad pro motoristy Auto moto kout, což byla parodie na pořad ČT Auto moto revue. Škoda, že to nemělo delší trvání, protože mě Izer moc baví. ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Izera mám rád, jeho humor, vtípky a Maňase... ale tyhle scénky bože... to je velká slabota a zoufalost. To se vrátil tak 15 let nazpět s takovou zábavou.. No doufám že se probere a zase to bude starej dobrej Izer. Jedna hvězdička je za sexy Šárku Vaňkovou. Reklamu, která hlásá potrháte se smíchy ... tak ta je hodně mimo. ()

Reklama

Drakenovec 

všechny recenze uživatele

Bohužel musím konstatovat, že pořad Buřtcajk je pouze slabý odvar humoru, který umí Zdeněk Izer předvést... kde jsou ty časy, když dávali v televizi např. pípšoubazar. 1 hvězdička, ale to pouzte za to, že mám Izera docela rád a že vím, že opravdu umí předvést víc, např. policejní akademie od Izera - ta byla parádní, můžu doporučit každému :-D. PS: Šárka Vaňková je sice dobrá zpěvačka, ale opravdu hrozná bavička a k Izerovi mě prostě nějak nesedí. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Jak co, něco bylo skvělé (většinou Pod lupou a Koule nelžou), něco zase strašně trapné (ty vtipy jakože po skončení natáčení), ale i tak jsem rád, že to existovalo. Takový koncept tu kromě České sody a Tele Tele nikdy moc nebyl a ačkoli Buřtcajk by z téhle trojky byl jednoznačně nejslabší (ne tak kvůli lacinosti kulis jako spíš kvůli tomu, že to ne vždy bavilo), na příjemné zabití času to postačilo dost dobře. A to Izera bůhvíjak nemusím. 3* ()

michalkop 

všechny recenze uživatele

Buřtcajk balancuje na pomezí mezi záchodovým a masovým humorem. V době nekonečných talentových show a nesmyslných reality show to stačí k úspěchu. To je trochu smutné. Z kultivovanější zábavy tu zbylo jen pár talk show. Buřtcajk je naděje na vzkříšení skečových pořadů. Nemusí pršet, stačí jen, když kape. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama