Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Coulsonův tým odlétá do Peru, kde ve starém inckém chrámu bylo nalezeno podivné zařízení, které je kvůli svému palivu velmi nebezpečné. Agenti se domnívají, že je to práce skupiny teroristů Hydra. Před chrámem se objeví peruánští vojáci vedeni Camillou Reyesovou. Přes počáteční nepřátelství začnou obě skupiny spolupracovat ve chvíli, kdy Reyesová zjistí, že agentům velí její bývalý kolega Coulson. Mezitím se v týmu ozývají hlasy, že hackerka Skye, kterou Coulson přemluvil ke spolupráci, by neměla být k misi přizvána, protože není ani agent ani trénována pro boj. (TV Fanda)

(více)

Recenze (6)

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhou epizodu jménem 0-8-4 bych za normálních okolností hodnotil dost průměrně, ovšem oproti první epizodce mi tohle prostě udělalo úsměv na tváři. Příběh je pořád dost jednoduchý, máme tady jakousi zbraň z Tesseractu, po které touží jak naši hrdinové, tak záporáci. Nic převratného. Když už jsme u záporáků, ti jsou taky dost nevýrazní. Co je ale konečně super je to, co by mělo být u každého filmu / seriálu o týmu. Interakce mezi jednotlivými členy. Konečně tu je a jejich rozhovory, hlavně mám teď na mysli dialog Warda a Skye na Busu a všechny rozhovory ve finálních 10 minutách, ty jsem si neskutečně užíval. Pořád je tu totálně skvělá hudba, efekty jsou trošku levnější, ale to zas tolik nevadí, moc jich tu není. Finální scéna se Skye nám nastoluje další epizody a cameo Samuela L. Jacksona je prostě super :D Průměrnější epizoda, která ale oproti předchozímu dílu hrozně potěší. Hodnocení: 60% ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi slabý příběh s až béčkovými scénami. Poslední dvě minuty to v mých očích nemohou vynahradit. Dávám sice 3*, ale objektivně je to spíš za 2* a čtvrt. ()

Reklama

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • V tejto epizóde a dozvedáme, že Tony Stark (Robert Downey Jr.) je technickým konzultantom S.H.I.E.L.D.-u. (Pat.Ko)
  • Aj keď ide iba o druhú epizódu, od októbra 2020 ide o epizódu s najnižším hodnotením z celej série. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama