Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když se Hunter dozví, že cílem nového S.H.I.E.L.D.u je odstranit Coulsona z vedení, odmítne se na tom podílet a s pomocí Bobbi uprchne. Coulson odveze Skye na opuštěnou chatu, aby se naučila zvládat své schopnosti. Mezitím Ward a bývalá agentka S.H.I.E.L.D.u číslo 33 konečně najdou technika, který je schopen opravit její poškozenou tvář. Unesou ho z restaurace a donutí ho provést operaci. Výsledek je fantastický, agentka 33 teď na sebe může brát jakoukoliv podobu. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To jako fakt? Nový S.H.I.E.L.D? Těch organizací a skupin je na jeden seriál docela dost. Nicméně uznávám, že je obsazení členů nového S.H.I.E.L.Du atraktivní. A to především díky účasti herců z mých oblíbených seriálů. K Adrianne Palicki (The Orville), se nově přidal Edward James Olmos (Battlestar Galactica) a Kirk Acevedo (Hranice nemožného). S takovou se sestavou bych klidně sledoval další linii marvelovského universa. Škoda, že se rozehrává zbytečně moc dějových linek, které pak tvůrci nezvládají pořádně vygradovat. ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

14. epizoda Love in the Time of Hydra je další relativně zbytečná epizoda, ale špatná není. Nejdůležitější linkou je určitě celý děj kolem Huntera a nové frakce S.H.I.E.L.D.u a to je strašně fajn a je super to sledovat. Další dějové linky, ať už vztah Warda a Agenta 33 nebo třeba Coulson, co uklidí Skye někam do lesíka, nejsou špatné, jsou dobré a zábavné, ale působí docela zdlouhavě. Také se nám představuje postava Roberta Gonzalese, tedy ředitele nového S.H.I.E.L.D.u a ten nemá zatím moc prostoru, ale působí poměrně charismaticky. Výplňková, ale dobrá epizoda. Hodnocení: 70% ()

Galerie (29)

Zajímavosti (2)

  • Ako vieme, Lola je meno Coulsonovho (Clark Gregg) auta, no v tejto epizóde sa dozvedáme, že LOLA je skratka-Levitating Over Land Automobile. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama