Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Daisy Johnsonová, bývalá agentka Skye, se snaží ochránit Gutierreze, který právě odhalil své mimozemské schopnosti. O něj mají zájem lidé z nově vytvořené jednotky ATCU, kterou řídí Rosalind Priceová. Právě s ní se ředitel Coulson sejde, aby spolu probrali další postup vůči nelidem - osobám, které získaly mimozemské schopnosti. Oba zjišťují, že o takové lidi má zájem monstrum Lash. Fitz horečně hledá způsob, jak z Monolitu dostat zpět pohlcenou Jemmu. Ta zatím bojuje o život na vzdálené planetě, kam ji Monolit přenesl. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epka třetí série Laws of Nature je krásný nadupaný začátek pro novou sérii. Hned od prvních momentů epizoda působí úplně jinak, než předchozí 2 série a je to strašně fajn. Děj je zajímavý, obsahuje spoustu linek a záhad, které se ještě musí vyřešit. Ale od začátku. Máme tady Daisy, která konečně dostává svůj ikonický vzhled, a její linku s Inhumans, která je dost fajnová. Coulson s jeho novou robotickou rukou zatím nemá moc prostoru, ale taky působí dobře. Mimochodem, nové S.H.I.E.L.D.ovské letadlo Zephyr One vypadá sakra dobře :D Příběh se samozřejmě točí hlavně kolem Inhumans, máme tu hromadu nových postav, jako je Joey, který umí rozpouštět kovy a zatím je dost zajímavou postavou. Taky se nám představuje Rosalind Price a celá její organizace ATCU na boj s Inhumans. Dost se mi taky líbí Fitzova linka a honba za Simmonsovou a i Lincolna jsem si dost užil. Taky máme zpátky S.H.I.E.L.D.ovskou hudbu, která pokud vím, tak v 2. sérii chyběla a ta je super. Taky se mi líbí, že postavy znají všechny cliffhangery z 2. série ( rybí tuk s terrigenezí, Simmonsová v monolitu ) a nemusíme tedy sledovat, jak objevují něco, co diváci už dávno ví. Taky jsem ocenil referenci na Ant-Mana a cameo amerického prezidenta z Iron Mana 3. A na závěr se nám samozřejmě nastiňují další díly, ať už záporácký Inhuman Lash nebo samotná Simmonsová na jiné planetě. Skvělý úvodní díl. Hodnocení: 80% ()

Galerie (58)

Zajímavosti (7)

  • Coulson (Clark Gregg) sa Fitzovi (Iain de Caestecker) zmieni o katastrofe technológie Pym, zatiaľ čo sa Fitz snaží zistiť informácie o monolite. Toto je odkaz na film Ant-Man (2015), ktorý vyšiel dva mesiace pred novou sériou. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama