Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ward vraždou Rosalind dohnal Coulsona k zoufalému kroku. Rozhodl se totiž, že ke srovnání účtů vyhledá Wardova bratra. Fitz se Simmonsovou padnou do pasti Hydry a Malick přesvědčí Warda, aby se vydal portálem na záhadnou planetu s důležitým posláním. (TV Nova)

Recenze (5)

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celý tento komentář obsahuje SPOILERY na díl Closure, tak bacha na to :D Třetí řada se blíží k mid-season finále a co musím uznat, tenhle díl působí sakra epicky :D Hlavně finální scéna, kdy tým Hydry vstupuje na Maveth je fakt dobrá. Ale od začátku. Epizoda začíná smrtí Rosalind, která je strašně moc nečekaná, až mě mrzí, že s postavou neměli nějaký větší záměr. Celý děj epizody je fajn, i když je pravda, že Coulson honící se za pomstou na Wardovi mě občas pekelně štval :D Taky mi příjde promarněná smrt Bankse, který měl jako postava docela potenciál. Každopádně se nám ukazuje i Grantův mladší bratr, který je dost fajn a sympatický. A samozřejmě, sám Grant Ward celý díl hrozně tahá, protože je to mega zajímavá a charismatická postava. Skvělý díl. Hodnocení: 80% ()

Galerie (31)

Zajímavosti (2)

  • Keď Rosalind (Constance Zimmer) zistí, že Phil (Clark Gregg) nie je oboznámený s metódami online zoznamovania, nazve ho ludditom. Ludditi boli anglickí robotníci zo začiatku 19. storočia, ktorí sa postavili proti priemyselnej revolúcii a nástupu továrenskej technológie, ktorá eliminovala ich prácu. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama