Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Záchrannou akci organizuje Daisy s Campbellem. Oba vyhledají Gutierreze a Rodriguezovou a tito čtyři nelidé zaútočí na základnu Hydry, kde se snaží Coulson se svými agenty bránit útoku nepřátel. Malick při výslechu prozradí Coulsonovi informace, jak se Hive dostal na Zem a jak ovládá své nelidi. (TV Nova)

Recenze (5)

Nevka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi povedený a hlavně zlomový díl. Jak tohle skončí, toť otázka... Ale vyvíjí se to neuvěřitelně zajímavě a za mě je to jeden z nejlepších dílů této série. ()

mourek10100 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže Civil War i v seriálu. V tomhle dílu mě štvalo snad celé komando Secret Warriors, snad kromě mé oblíbené velitelky. Doufal jsem, že buď Jojo nebo Joey je oním zrádcem (nebo spíše tím nakaženým), ale jsou to tak vedlejší postavy, že by to nikoho nemrzelo, takže si nemyslím, že zemřou, možná se ze seriálu vytratí, ale smrt čeká Lincolna. Vlastně mi nijak zvlášť nevadí a vše v tomto dílu nasvědčovalo proti němu, ale jestli tvůrci nesáhnou po nějaké stálici, bude to nejspíš on, už kvůli Daisy. Právě Daisy momentálně válí :D Už se těšim, co bude dál a i když mě zprvu naštvala, myslim, že to má na háku. Celkově jeden z lepších dílů této řady a věřím, že bude ještě lépe, protože už to začíná gradovat. Ward trpělivě čeká. ()

Reklama

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

17. epizoda The Team je skvělá. Příběh je strašně super, celý díl se točí kolem hledání zrádce ovládaného Hivem v týmu S.H.I.E.L.D.u. To, že je to Daisy, mi udělalo poměrně velkou radost, jelikož to přináší zajímavé možnosti do budoucna, jak bude příběh pokračovat. Taky se mi líbí Lincoln, jelikož se v tomhle díle asi jako jediný Inhuman choval rozumně :D Škoda Secret Warriors, jelikož tahle skupina měla potenciál, bohužel například takového Joeyho v seriálu už nikdy neuvidíme, což je fakt škoda a nechápu, proč ho takhle uklidili. Ještě chválím Malickovu smrt, která je podle mě dobře udělaná. Hodnocení: 80% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Výbušnina, ktorú Daisy (Chloe Bennet) použila na odpálenie Malicka, je vlastne len núdzové svetlo od spoločnosti powerflare.com. (Pat.Ko)
  • Predzvesť skutočnej udalosti: Malick, ktorého hrá Powers Boothe, hovorí s Coulsonom (Clark Gregg) o tom, ako jeho dcéra spadla z koňa a ako sa mu zastavilo srdce. Boothe zomrel v máji na infarkt a toto bola jeho posledná herecká rola. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama