Reklama

Reklama

VOD (1)

S.H.I.E.L.D. se infiltruje do vysoce střežené věznice. (Disney+)

Recenze (3)

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lockup je fajn díl, bohužel je to zase další výplňkový díl, bez kterého by jsme se klidně obešli. Pořád je tu skvělý Ghost Rider, třeba jeho scéna ve vězení je fakt dobrá, jsou tu skvělé dialogy, např. interakce členů S.H.I.E.L.D.u s Daisy je velice fajn. Pořád mě úplně neoslovila linka s duchama, a třeba takový ředitel Mace bohužel začíná pomalu padat k takové klišovité postavě, co si vymýšlí své hrdinské činy... Epizoda není špatná, Ghost Rider ji hodně pozvedává, ale myslím, že tu vůbec nemusela být. Hodnocení: 70% ()

mourek10100 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ok díl, jen mi přijde, že teď bude ředitele vydírat naprosto každej až dojde k jeho odvolání on jakožto zástupce Inhumans bude podporovat svojí rasu a zabíjet škodné lidi. Jinak doufám, že se Quake ještě vyléčí a bude moct používat superschopnosti. ()

Reklama

Galerie (16)

Zajímavosti (8)

  • V epizóde sa ukazuje, že Mace (Jason O'Mara) sa stal verejným hrdinom po bombovom útoku na zasadnutie Organizácie Spojených národov vo Viedni, čo je udalosť znázornená vo filme Captain America: Občianska vojna (2016). Mace bol jedným z mnohých diplomatov na tomto stretnutí a bol zachytený na fotografiách, ako zachraňuje život iného človeka. Avšak epizóda naznačuje, že Mace možno nehovorí pravdu o tejto udalosti. (Pat.Ko)
  • Keď Lucy a John našli Darkhold, na jednej zo stien je plagát na Quentin Carnival, čo je jasný odkaz na Johnnyho Blazea, pôvodného Ghost Ridera. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama