Reklama

Reklama

VOD (1)

Daisy a Simmonsová se proplétají světem ovládaným Hydrou. (Disney+)

Recenze (7)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Alternativní svět, kde jedna změněná událost výrazně ovlivnila všechno v něm a to celé se odehrává ve virtuální realitě, kterou stvořil android, vylepšený díky nějaké mimozemské knize...to je mazec. Ano, jsou tam chybky, ale kupodivu to drží pohromadě líp, než bych čekal. Každopádně se musí tvůrcům nechat, že se nebojí vzít býka za rohy a nijak zvlášť si to při psaní scénářů neusnadňují. ()

MasterD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Při prvním a i po nějakém čase druhém shlédnutí mi vadilo, jak rychle si Coulson na všechno vzpomněl. V následujících epizodách (spoiler) ovšem vidíme, že to bylo nutné proto, aby mohl rychle převzít vedení a být opět pro Daisy oporou. Jeho vymytí mozku projektem Tahiti tomu asi také dost pomohlo (velice silná životní zkušenost, kterou Framework skutečně neupozadí). Tato druhá část čtvrté sezóny je velice silná, zejména když jsem ji před dvěma roky hltal poprvé! ()

Reklama

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celé je to takové divné. To rozkoukávání podle dle očekávání chaotické, ale pak se to rozjelo a myslím, že všichni rádi zase uvidíme Warda. Snad poslední část Agentů bude stát za to, a objeví se třeba i další staří známí (Hunter, Bobbi, Andrew, Rosalind Price?). Uvidíme jak Mack. Škoda, že Bill Paxton už mezi nimi nebude. :/ ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

What If..., první epizoda finálního partu 4. série jménem Agents of Hydra, je velice dobrá věc. Konečně se dostáváme do samotného Frameworku a tahle krutá diktátorská realita s cenzurou na každém kroku, solidně připomínající komunismus, je prostě skvělá. Tvůrci si s ní opravdu vyhráli, je v ní plno nápadů a zajímavých obratů pro nejrůznější postavy. Vypíchnout se musí asi hlavně Fitz, ze kterého se stal Doktor, jeden z hlavních vůdců Hydry, a zrovna pro tuhle postavu je to super svěží změna a hrozně zajímavá. A navíc... spolu s ním se vrací i hudební znělka Hydry, kterou jsme od 3. série neslyšeli, a která je prostě neskutečně dobrá :D Téma alternativní reality s sebou samozřejmě přináší i možnosti pro nějaká ty camea :D Takže se nám v této epizodě objevuje Vijay Nadeer a hlavně, HLAVNĚ je tu Ward, který je... no prostě úžasný :D Je strašně super ho sledovat, když jsme ho tak dlouho neviděli, a jsem rád, že má i poměrně velkou roli. A na závěr tu máme i nastínění Aidy, jakožto Madame Hydra, která taky působí dost fajn. Skvělá epizoda, využívající úžasně potenciál alternativního Frameworku. Hodnocení: 80% ()

Galerie (21)

Zajímavosti (9)

  • Phil Coulson (Clark Gregg) vystrihne novinový článok s nadpisom "Loyalist Felix Blake Given Parade: Hydra Hero and Human First Champion Celebrated for Advocacy" ("Verný Felix Blake dostal pochod: Hrdina Hydry a šampión ľudských práv oslávený za svoje úsilie"). Postavu Felixa Blakea stvárnil Titus Welliver, ktorý sa prvýkrát objavil v Marvel One-Shot: Item 47 (2012) a neskôr v niekoľkých epizódach ako agent SHIELD-u a následne prívrženec skupiny Watchdogs. (Pat.Ko)
  • V novinovom článku v priečinku Phila Coulsona (Clark Gregg) je napísané: "Doktor Winslow zatknutý za podvratnú činnosť." Hoci nadpis naznačuje, že doktor žije na mieste s názvom Winslow, v článku je uvedené, že zatknutý muž je doktor z Clevelandu, ktorý experimentoval s úpravou ľudského genetického materiálu. Hoci jeho meno nie je uvedené, Dr. Winslow je nové meno, ktoré bolo pridelené postave Calvina Johnsona, otca Daisy (Chloe Bennet), ktorého stvárnil Kyle MacLachlan po tom, ako mu bolo na konci druhej série vymazaná pamäť pomocou zariadenia TAHITI. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama