Reklama

Reklama

Pár nenormálních aktivit

  • USA A Haunted House (více)
Trailer 1

Když se konečně Malcolm rozhodně pověsit staromládenectví na hřebík a dovolí své přítelkyni, aby se k němu nastěhovala, netuší, kdo přivandruje s ní. Po pár podivných událostech se Malcolm s Keishou rozhodnou podivné aktivity natočit a zjistí, že Keishu posedl šílený duch. Malcolm povolá na pomoc kněze, aby ducha z Keishy vyhnal a zachránil tak jejich vztah a především Malcolmův sexuální život… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (392)

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

V podstatě úplně stejná stupidita jako snímek , který byl základem této parodie. Akorát s tím rozdílem, že když se smějete u tohohle, má to své opodstatnění a není to divné, protože je to komedie (proto také přidám ještě jednu hvězdu). Ale když jste se smáli u PA, bylo to kvůli trapnosti snímku. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Reklamy při Super Bowlu trvají dýl, než ty vydržíš, Malcolme !!" ;) Všechny ty nechutné hollywoodské novodobé parodie mi prostě nepřipadají vtipné, člověku nezbývá než zatnout zuby a protrpět se jimi přes všechny ty nechutnosti a trapnosti až k titulkům, aby nakonec zjistil, že se dvakrát opravdu zasmál a třikrát, čtyřikrát pousmál, přičemž přišel nenávratně o tři tisíce mozkových buněk !! Jednou za čas se však stane menší zázrak a z parodie tohoto typu se vyklube, ostatně zřejmě jen jako výjimka toto pravidlo potvrzující, velmi povedená komedie, což platí i v případě Tiddesova filmového debutu. Na této skutečnosti má zřejmě největší podíl Marlon Wayans, který se podepsal i pod scénář k této DUCHAplnosti, jako Malcolm, kupodivu velmi slušný herec, komik, scénárista, režisér a producent, na němž bylo vidět, že si natáčení opravdu užíval !! Jistě, Haunted House se chvílemi nevyhne tradičním a neodmyslitelným fekálním scénám, v těch sexuálně nekorektních mně osobně většinou za hranicí vkusu se přímo rochní, ale jinak tenhle slepenec slušně drží pohromadě, zejména díky té kostře "budeme spolu bydlet", a těch opravdu geniálních hlášek i vtipů, co se mě týká často i těch rasistických, nabízí velkou spoustu, takže nudit se určitě nebudete.. Mimochodem těch hororů, které si zde berou na paškál a které snadno rozeznáte, jsem napočítal velkou spoustu..;) Moc slušný průměr se záchvěvy geniality i (ne)snesitelným zápachem lejna a kožených tangáčů !! ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Děsná hovadina, asi na stejné úrovni jako 30 Nights of Paranormal bla bla bla... Každopádně mě to chytlo ve správné náladě a tak jsem se několikrát i z plna hrdla zasmála nad de facto úplně debilními vtípky a i když mi i těch osmdesát minut přišlo dost zdlouhavých, furt jsem se bavila víc, než u všech pokračování parodovaného materiálu. Nejlepší scénka - ať si tu duch tříská, čím chce, my si čteme noviny :-) 50% ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Definice slova ptákovina ve filmovém průmyslu? Jednoznačně cokoliv, co má jakékoli dočinění s Marlonem Wayansem. Ačkoli většinu filmových amerických 'komiků' vyloženě nemusím, od dob Scary Movie, které je dnes mezi parodiemi klasikou, jsem trochu sednul na lep právě tomuhle chlápkovi. A vyjmo příšernost jménem Fifty Shades of Black natočil množství hrůzostrašně špatných, ale zábavně potrhlých komedií. Z parodie na jednu z nejvýdělečnějších hororových sérií všech dob (zohlednění zisku) se ve finále vyklubala vtipná směsice nesmyslných scének, na které dodnes s úsměvem na tváři rád vzpomínám. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě je to stejná idiotská debilita jako v podstatě všechno z produkce Wayansů, ale co? Mě to baví, zasměji se a velmi nenáročně odreaguji. Ta nízká čísla naprosto chápu, ale já jsem odjakživa na těchhle sračkách ujížděl a málokdy mě podobné snímky zklamou. Po hříchu je to lepší než originál, který to paroduje. 70% ()

Galerie (42)

Zajímavosti (10)

  • Film vznikl díky tomu, že Marlona Wayanse producenti neobsadili do nových dílu filmové série Scary Movie. Herec tak začal pracovat na tomto snímku. (Dlee)
  • Kisha (Essence Atkins) používá parfém s názvem "Entita", čímž odkazuje na film Paranormal Entity (2009). (Lajty)

Reklama

Reklama