Reklama

Reklama

Pár nenormálních aktivit

  • USA A Haunted House (více)
Trailer 1

Když se konečně Malcolm rozhodně pověsit staromládenectví na hřebík a dovolí své přítelkyni, aby se k němu nastěhovala, netuší, kdo přivandruje s ní. Po pár podivných událostech se Malcolm s Keishou rozhodnou podivné aktivity natočit a zjistí, že Keishu posedl šílený duch. Malcolm povolá na pomoc kněze, aby ducha z Keishy vyhnal a zachránil tak jejich vztah a především Malcolmův sexuální život… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (392)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Definice slova ptákovina ve filmovém průmyslu? Jednoznačně cokoliv, co má jakékoli dočinění s Marlonem Wayansem. Ačkoli většinu filmových amerických 'komiků' vyloženě nemusím, od dob Scary Movie, které je dnes mezi parodiemi klasikou, jsem trochu sednul na lep právě tomuhle chlápkovi. A vyjmo příšernost jménem Fifty Shades of Black natočil množství hrůzostrašně špatných, ale zábavně potrhlých komedií. Z parodie na jednu z nejvýdělečnějších hororových sérií všech dob (zohlednění zisku) se ve finále vyklubala vtipná směsice nesmyslných scének, na které dodnes s úsměvem na tváři rád vzpomínám. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Na podobných parodiích si občas ujíždím. Série Scary Movie je pro mě téměř kultem (alespoň první tři díly) a tak mě potěší každá alespoň v rámci mezí povedená parodie, a že těch v poslední době opravdu moc nebylo. A Haunted Hause splňuje několik klasifikací povedené parodie - stopáž je rozhodně snesitelná, dávkování vtipů je smrtelné, proto že nějaký prostě povést musí a také ikonická hlavní postava, která film dokáže utáhnout a tou Marlon Wayans rozhodně je. Kvalitou film rozhodně neohromí, ale já se bavil a povedené vtípky vyvažují ty špatné. Dobrá parodie Paranormal Activity, ale další projekci už vynechám. ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Už dle traileru se dalo čekat o co půjde a že jsou tu tací, kteří čekali inteligentní komedii s originálními nápady už je věc jiná. Je to pár dní, co jsem viděl Scary Movie 5, takže při srovnání s tím je A Haunted House dvakrát lepší a má daleko více humorných scén. Jedna z nejlepších parodií poslední doby a to mi nikdo nevezme. Občas jde samozřejmě o trapný a místy až otravný humor, ale na druhou stranu je pár slušných narážek na filmy a z toho jsem nemohl. A Haunted House není filmový skvost, ale dobrá lehce nadprůměrná parodie na Paranormal Activity a jiné filmy .. 6/10 = 64% ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Je to jednoduché. Found footage si svým stylem sice jako ještě poměrně mladý, nicméně určitě oblíbený a úspěšný subžánr jasně koledoval o nějaké to zparodování a já byl moc rád, když jsem se dozvěděl, ža na filmu dělají lidi stojící za geniálními Scary Movie. O to pak bylo ale větší zklamání, neboť od Marlona Wayanse jsem prostě čekal daleko, daleko víc. On sám je ve filmu tedy jasně tím nejlepším a nejvtipnějším prvkem, ale jako spoluautor scénáře se moc nevytáhl. Problém je, že Pár nenormálních aktivit není příliš vtipnou parodií. Pozitivní určitě je, že nejde v žádném případě o typ parodií dua zoufalců Friedberg/Seltzer, kdy na jeden povedený fór připadá deset tupých, hloupých, trapných a nedotažených, rádobyvtipných momentů, tady je to prostě trochu jinak, ikdyž ale vlastně ani ve výsledku nevím, zda-li je to lepší. Zde totiž na jeden povedený fór nepřipadá žádný jiný. Pár nenormálních aktivit tak tedy sice naštěstí neobsahuje prakticky žádné nepovedené zparodované scény, ovšem těch povedených je vážně málo, což pak způsobuje strašně dlouhé, nevýrazné a nudné mezery mezi právě těmi jednotlivými, zábavnými momenty. Navíc právě krom Wayanse mi tu ani z herců nikdo jiný moc nesedl, Nick Swardson mě dokonce naopak spíš pořádně sral. Pár nenormálních aktivit je zkrátka sestavena z tří fantastických vtipů, tří docela zábavných scén, zbytek je ale zcela o ničem. A tak tento poměr jasně ukazuje, že v této parodii převzala otěže otravná nuda, která tak vyhrála a poslala nekompromisně tento film do nevýrazných žánrových vod . ()

flawi.f 

všechny recenze uživatele

Haunted House je parodie a tak jsem k tomu přistupovala - vypla jsem mozek, nečekala nic inteligentního a byla připravená na trapný, až fekální humor. Nakonec jsem byla mile překvapená a beze studu říkám, že až pár trapných momentů jsem se většinu času bavila. Pokud jde o Marlona, tak o něm si myslím, že je to dobrý herec, protože i v parodiích podává poměrně dobré výkony a přála bych si ho vidět i v nějaké charakternější roli. V Requiem za sen ukázal, že to zvládne. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (10)

  • Při závěrečných titulcích může divák zhlédnout ještě pár bonusových scén z natáčení. (Skarface)
  • Film vznikl díky tomu, že Marlona Wayanse producenti neobsadili do nových dílu filmové série Scary Movie. Herec tak začal pracovat na tomto snímku. (Dlee)

Reklama

Reklama