Reklama

Reklama

Dead Life, The

(amatérský film)

Obsahy(1)

Moderní morová rána nakazila téměř 90% obyvatelstva. Ti, kdo přežili, se vzájemně vraždí pro jídlo, zbraně nebo cokoli, co se jim podaří ukořistit. Dead Life vypráví příběhy přeživších, kteří každý den bojují o přežití. Každý příběh je jiný a né každý končí dobře. Takový už je život ve světě zombie. (oficiální text distributora)

Recenze (12)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Není to jen o tom, že si děcka hrají na dospělý, ale i o tom, že si "kumštýři" českého amat filmu hrají na Ameriku. Tolik se soustředili na finální look, že malinko pozapomněli na střih, hraní a zvuk. Klucí se učí kouřit, metají po sobě drsné hlášky a já jim to věřím asi jako tu apokalypsu, kde z přeživších pobíhají právě jen ty děti s kvérem. Za zmínku stojí kamera a úvod. Titulek v lese byl skvělý a docela mě našteloval na dobrý film, z toho ale bohužel sešlo. Inspirace jistým seriálem je očividná, ale to vadí asi nejméně. Ovšem, špatné to zas tak není. Lepší tři. ()

pankreminek

všechny recenze uživatele

Hodnotit tenhle počin po pilotu, ve kterym se prakticky nic nestalo je naprostej nesmysl. Musím říct, že zatim teda nic moc, přesto ale je to na amatérské poměry a to specielně u nás velkolepý. ()

Reklama

DeathclawCZ

všechny recenze uživatele

Hmmm musím říct že to vypadá dost zajímavě tématika DayZ s toho čiší a herci (až na tu holku) do toho pasují. Na některých efektech by chtělo trošku zapracovat (i když na amatéry luxus). prostě zatím se mě ten nápad líbí ovšem hodnocení budu dávat až jak se to vyvine jestli se myšlenka rozvine tím správným směrem nebo to půjde do kytek... Každopádně teď bych klidně dal 4 hvězdy ;) a budu se těšit na pokračování, protože amatérských filmů na, které se dá dívat a dodívat do konce je zoufale málo. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Zlepšení se v držení tématu výrazné oproti Maxu Payneovi, bohužel pořád problematické v akci a úplně tragické v hereckém projevu (už tak nepříliš dobrým dialogům nepomáhá nekvalitní "kovový" záznam). Tohle už je ale většinu času aspoň koukatelné. ()

Zajímavosti (1)

  • V pilotním díle v čase 2:14 je po seknutí mačetou vidět, že hrdina (Patrik Horyna) má nad pravým okem hodně krve a na nose pouze patrné kápnutí. V dalším záběru má však mnoho krve na tváři a na nose a nad pravým okem nemá nic. (MilanRambo1)

Reklama

Reklama